Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
MagicznaNuta wrote:Kochana jaki toner, pokażesz?
Ja mogę polecić z Milkshake’a, oni mają fajne produkty. To są takie bardziej pianki koloryzujące, ale fajnie podtrzymują kolorek włosówMagicznaNuta, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrazka0022 wrote:Ja sobie dzisiaj w lidlu jak będę to kupuję bezkofeinową i do domu i do pracy. Ale to nie ze względu na to co wysyłałaś tylko tak się czaję na tą kawę już długo tylko zawsze zapomnę kupić
Zaczarowan, grazka0022 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prezesowa jaki ładne włosy w ogóle chciałabym mieć takie proste naturalnie 😁
Prezesoowa lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Ja tam swoich włosów nie lubię, są do kitu
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Naturalne to mam czarną czerń
bardzo długo rozjaśniałam, początkowo na całkiem taki biały blond, ale potem już zdecydowałam o rozjaśnianiu tylko części i od głowy miałam naturalne coś takiego
a potem to juz stopniowo ciemniałycoraz bardziej mnie kusi powrót do naturalnych, ale przez to, że ostatnio siwieję w tempie zastraszającym to jeszcze trochę pokombinuję. Poza tym znam siebie i wiem, że jak zejdę do naturalnych to zacznę kombinować od nowa
Paznokcie też pierwszy raz od 11 lat mam jak na mnie krótkie, tak to zawsze przedłużałam do 6-7 na szablonietylko w szpitalu miałam krótkie, ale tak się napatrzyłam na Wasze, że też skróciłam i zrobiłam sobie kwadrat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Czemu?
Nie słuchają mnie, są cienkie, jest ich małoDropsik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki..
Szukałam w internecie i nie mogę znaleźć info, może akurat któraś z Was będzie wiedziała 🤣
Jestem zameldowana od urodzenia w miejscowości X , ale odkąd się wyprowadziłam to babcia która tam mieszka nie płaci za mnie za śmieci, tylko za siebie . Gdybym teraz chciała się wymeldować z miejscowości X i zameldować w miejscowości Y , to czy jest jakiś sposób żebym nie musiała płacić zaległości za cały ten okres gdzie nie płaciłam za śmieci? Jako gówniara nie myślałam o tym i nie wiedziałam że powinnam to robić, teraz już jest za późno więc nie cofnę czasu.. ☹ -
Nosiłam chłodny blond przez dobre kilka lat, trzeba mieć do niego cierpliwość i hajs 😂🫡 Do fryzjera co prawda nie musisz latać jakoś często, ale dwa razy do roku dobrze pójść na odrosty i właśnie jak Prezesowa mówi: maski, pianki itp.
Ale efekt jest satysfakcjonujący
Prezesoowa, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:A dostałaś już jakiś dokument, że masz jakieś zaległości? Babcia zgłosiła w gminie, że tam nie mieszkasz?
-
Pati2804 wrote:Nie nic nie dostałam, ale wiem że w listopadzie będę musiała zameldować siebie i dziecko tutaj i zaczynam już rozkminiać..🙈 szwagier musiał niestety zapłacić do tyłu kilka lat za żonę zaległości więc myślę czy mnie też to czeka czy da się to obejść jakoś 🥺 ja tam jestem zameldowana ale babcia ponoć mówiła że tam nie mieszkam i nie płaci za mnie a nigdzie indziej nie byłam zameldowana i jestem cały czas u babci..
-
Pati2804 wrote:Nie nic nie dostałam, ale wiem że w listopadzie będę musiała zameldować siebie i dziecko tutaj i zaczynam już rozkminiać..🙈 szwagier musiał niestety zapłacić do tyłu kilka lat za żonę zaległości więc myślę czy mnie też to czeka czy da się to obejść jakoś 🥺 ja tam jestem zameldowana ale babcia ponoć mówiła że tam nie mieszkam i nie płaci za mnie a nigdzie indziej nie byłam zameldowana i jestem cały czas u babci..
Prezesoowa, MummyYummy, Katsue lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
elektro96 wrote:Kurczę, wiesz co, ja też jestem zameldowana u rodziców, a już długo tam nie mieszkam i oni za mnie nie płacą za śmieci. Kojarzy mi się, że jak się wyprowadziłam to trzeba było wypełnić jakieś oświadczenie ile osób zamieszkuje w domu. Nie slyszałam u nas o takiej sytuacji, żeby ktoś musiał opłacać zaległości 😊 Opłacam śmieci w miejscu, w którym mieszkam, a nie tam gdzie jestem zameldowana.
potem będziemy kminić rozwiązanie już na konkretny problem i wymyślać jak się odwołać od tego.
-
Prezesoowa wrote:Nie, dlatego nie mam już nadziei, bo zwykle jak byli zainteresowani to dostawałam informację 2-max. 3 dni później. Dodatkowo moja przełożona też złożyła tam dokumenty aplikacyjne i jestem ciekawa co oni zrobią, na razie do niej nie dzwonili, ale to jeszcze wcześnie
-
Dropsik wrote:Adres zameldowania i zamieszkania się mogą różnić. Może Pati będziesz w stanie udowodnić dokumentami typu listy, rachunki, że nie mieszkasz tam X czasu i nie masz obowiązku płacić skoro nie zamieszkujesz. Ale najpierw bym zadzwoniła i zapytała czy w ogóle jest się czym stresować
potem będziemy kminić rozwiązanie już na konkretny problem i wymyślać jak się odwołać od tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2024, 11:03