X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
Odpowiedz

Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁

Oceń ten wątek:
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CoffeeDream wrote:
    A mi się autentycznie przykro zrobiło z rana... 😞 W sobotę mamy komunię, w niedzielę jest Dzień Mamy i tak też wcześniej brat zaproponował, że przyjedzie z rodzinką w niedzielę. Dzisiaj się dowiaduję od bratowej i to przypadkiem, że jednak w sobotę... No fantastycznie... To w niedzielę, kiedy mama ma wolny dzień, my też byśmy byli, to oni przyjeżdżają w sobotę nawet nie pytając jak nam bardziej pasuje. No przykro mi... Jak spytałam czy niedziela nie pasuje, to tylko "mamy już plany". Oczywiście argument, że lato, to będzie więcej okazji do spotkań. Taaaak, naaaaa peeeeewno. Tak jak i w poprzednie lato. Widzieliśmy się może 2 razy. 🙁
    Wczoraj byłam specjalnie w galerii, robiłam dzieciakom boxy na dzień dziecka już. W sobotę to nawet pewnie się z nimi nie zobaczmy.
    Totalnie tego nie rozumiem. Mama też będzie zmęczona po pracy. Pewnie po prostu bratowa w niedzielę chce iść do swojej mamy. I rozumiem to, ale ją ma na miejscu, a tu gdzie wszyscy widzimy się raz na jakiś czas, to już naprawdę... Boli mnie trochę to, że w sumie to nawet nie spytali jak nam pasuje. Z dzieciaczkami bardzo bym chciała się zobaczyć, ale jak nie to trudno...

Musiałam wylać swoje żale. 😢

Przykro mi..... mi siostra męża utrudnia bardzo zycie....

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.

28cs - 05.2018 👱‍♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0

1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4

6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2
  • Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny ❤️ Jutro ponadrabiam, o czym pisałyście ;* A teraz lecę obejrzeć film. Dobrego wieczorku i śpijcie dobrze 🫂

Pati2804 lubi tę wiadomość

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    @Platynova55 – Kochana, bardzo się cieszę, że wszystko się udało! Plan wygląda super :) Myślę, że znajdziesz w nim klucz do Waszego sukcesu! Trzymam mocno kciuki za starania :)

@Anonim1992 – mocno Cię przytulam.. Jeśli będziesz miała ochotę to zawsze możesz się nam wygadać :)

@elektro96 – Twój obiadek wyglądał obłędnie! Mąż mi go wykukał przez ramię i teraz będę musiała taki zrobić… Jaką dajesz szynkę do szparagów? :)

@notsobadd – Kochana moja, tak mi przykro, że masz w otoczeniu osoby, które pozwalają sobie na takie komentarze. Nie wiem skąd ludziom wydaje się, że mają przyzwolenie na komentowanie czyjegoś wyglądu – nieważne o jaką cechę chodzi. Pamiętaj, że ostatnio miałaś sporo stresu związanego i ze swoim zdrowiem, bo pierwsza stymulacja, która mogła coś namieszać i w Twoim apetycie i w metabolizmie, no i sytuacja z mamą.

Co do węgli, jeśli mogę doradzić, to owoce niestety nie wystarczą :( potrzebne są węglowodany złożone, jak np.ryż, kasze, pełnoziarniste makarony i chlebki, warzywa strączkowe. Teraz sezon na świeże warzywka się zacznie to będzie łatwiej to wpleść w dietę :)

A jak poszła rozmowa z tatą?

@CoffeeDream – przykro mi, że nie jesteś zadowolona.. I jednak nie miała usługi przedłużania? Ogólnie paznokcie wyglądają bardzo ładnie, ale skórki faktycznie, nie próbowała Ci ich jakoś wyrównać?
    Jak chodziłam do salonu to płaciłam za przedłużanie 140-150 zł, ale to było prawie 3 lata temu, bo potem zaczęłam już robić sama.

@MummyYummy – co za fatum. Czy udało się reanimować laptopy?

@Majuna – czekamy na Pinkowy meldunek. Pamiętaj, że test ma pokazać, że jesteś w ciąży, a nie jak bardzo w niej jesteś i wystarczy odrobinę bardziej rozwodniony mocz, żeby Ci zafundować spory stres.
    Jakby tak przejrzeć historię każdej naszej mamusi nawet tylko na naszym wątku to każda jest inna, więc ciężko to wpisać w jakiś schemat.
    Bardzo bardzo mnie cieszy Twój spokój. To dobry znak :* ja wierzę, trzymam kciuki i jestem przy Tobie <3

@PaulaG ta lekarka wygląda mi niepoważnie, niestety. Jak można tak podejść do tak poważnego schorzenia, jakim jest stłuszczenie wątroby? Dla mnie to niepojęte. Metformina sama z siebie cudów nie zrobi, potrzebna jest dieta i zmiana stylu życia, czy poinformowała Cię o tym? A pominięcie badania insuliny przy robieniu krzywej też jest dla mnie niezrozumiałe..
    Ja mam IO, a wątrobę mam w 100% zdrową, to wg Twojej lekarki pewnie nie mam IO, chociaż insulina rządzi moim organizmem ;)
    Co do bolesnych owulacji – jeśli ból będzie się przedłużał to polecam USG. Przy takim sporym bólu, który utrzymuje się kilka dni może się okazać, że to torbiel niestety :(

@Pati – Przytulam Cię bardzo mocno. Przykro mi, że ciąża tak daje Ci w kość.. Mam nadzieję, że to się już niedługo zmieni, poczujesz się lepiej i odzyskasz trochę energii :*

Jedyna która w ogole mówi ze io istnieje.... no cóż na metforminie czuje sie okropnie więc pewnie nie bede jej brała.... insuline zrobię prywatnie jak bede w pl za pol roku moze...
    Tak o diecie wiem niestety ciezko mi ją trzymać...

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.

28cs - 05.2018 👱‍♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0

1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4

6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczarowan wrote:
    Byliśmy nad morzem, po pierwsze dzisiaj pełnia (to jest taki nasz rytuał), a po drugie mama sprawiła mi przykrość, wiec spacerek dobrze mi zrobił. Nie chce pisać, co konkretnie się wydarzyło, ale w skrócie- granie na emocjach. Najważniejsze, że już lepiej 🫂🫂 No ew chętnie przyjmę przytulasa haha

Łapcie foteczkę ovusiostry ❤️

71749-A59-260-C-4-C9-F-ACD4-C82-F786-DFC43.jpg
    Wysyłam przytulaska 🫂😘 i dużo cierpliwości i siły 🍀

Zaczarowan lubi tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulaG wrote:
    To może po prostu to ciąża 😁
    Niestety tu ginekolog odpada... moze przejdzie
    Tego Tobie życzę bardzo ❤😊✊🍀

PaulaG lubi tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

• Majuna Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 20:28

Katsue, Gregorka, Speranza :), Dropsik, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość

"A nadzieja zawieść nie może..."🍀
  • Zbuntowana Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati2804 wrote:
    Jejku, na maxa Cię rozumiem.. 🥺 aż mi się przypomniało jak to było u mnie , u nas.. też teściowie i babcia wszystkim rozgadali w rodzinie, byłam strasznie zła i powiedziałam że teraz niech sami to odkręcają i wszystkim się tłumaczą bo ja nie mam ochoty z nikim o tym gadać. Też nie wychodziłam po zabiegu z domu, nawet widok dzieci brata był bolesny na początku więc nie przychodzili również nas w ogóle. Po prostu zamknęłam się w domu z mężem I potrzebowałam czasu żeby dojść do siebie. Każda reklama małych dzieci czy filmy sprawiały ból i płakałam..
    Mąż ogólnie nic nie mówił że "nie płacz" czy "uspokój się, będzie dobrze" bo wiedział że muszę to wypłakać, po prostu był ze mną i potrafiliśmy leżeć w ciszy aż się uspokoję 🥺 to było mega kochane , nawet teraz jak o tym pisze mam łzy w oczach..
    Na dojście do siebie potrzeba czasu, musisz wypłakać swoje smutki , nie wolno tego dusić w sobie bo i tak przyjdzie niestety.. żałobę trzeba przejść po swojemu. I tak też było to dla mnie Dźwinę że czuje potrzebę bliskości z mężem, albo czułam żal do siebie na początku że mam ochotę wypić lampkę wina, w ogóle jak ja mogę to zrobić? Wtedy w moich myślach było to złe bo powinnam być w żałobie..
    Ale zdałam sobie pewnego dnia sprawe że życie leci dalej, że zależy mi na moim małżeństwie które może ucierpieć przez takie moje zachowanie i wieczna żałobę , aż nadszedł dzień w którym poczułam że życie jest na nowo piękne i warto cieszyć się chwilami teraz i tu z mężem, wyjść do ludzi wreszcie i temat poronienia przestał być tematem tabu dla mnie, mówienie o tym jak się czuje kilku bliskim mi osobom dało mi swojego rodzaju wolność duszy, jakbym zrzuciła wielki kamień z serca i wiedziałam że nie jestem z tym sama 🍀 cieszyłam się na nowo moim życiem, bliskość z mężem była lepsza niż kiedykolwiek bo wiedzieliśmy że razem wytrwamy wszystko ❤ no i jak widać ten mój stan duszy zaowocował.. 🥺❤ czego i Tobie życzę kochana z całego serca 😘🍀
    Czytam co piszecie j rozumiem ja też po poronuenih nie mogłam sobie ze sobą poradzić... mąż milczał był poprostu obok..jedynie co powiedział "nic nie mogłaś poradzi. Może tak miało byc"...czytam co piszecie o łzy lecą po policzkach...u mnie był ogromny bol obraziłam się na świat... musiałam się ogarnąć mimo że w sercu bol... przytulam was mocno...

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam i ja 🙈 musiałam się dzisiaj wyciszyć i przespać pół dnia, a i tak nie pomogło zbytnio 🥴
    Idę coś zjeść przed spaniem i kładę się spać, może jutro obudzę się bez bólu 😘
    Za kogo jutro trzymamy kciuki ?
    Czy Fermina się odezwała?

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuna wrote:
    @elektro życzę Ci jak najszybciej zobaczenia tych kreseczek. 🥺 i sukcesów w tenisie 😅 na początek koniecznie ograj starego!
    + kocham sushi 🤤
    +cieszę się, że 🍒 zdrowe
    Co do mojego zaskoczenia, to ja nadal jestem i uważam, że wiatr mnie zapylił.

@Gregorka o mata z igiełkami jest super, mojemu staremu bardzo dobrze robi na plecy, kiedy go bolą.
    Pięknie z tymi pęcherzykami, oby to był ten cykl, a reszta nie była już potrzebna 🤞🏻

@Prezesoowa jak tak czytam, to wspaniale, że ja mam samych szwagrów. 😁

@Speranza Twoje odczucia odnośnie wyskakiwania z testami są jak najbardziej zrozumiałe. Słuchajcie ja tu z Wami jestem od początku, a miałam obawy wstawiać i nie chodzi mi totalnie o to, że byście mnie zjechały, tylko ja w duszy zawsze będę staraczką i zawsze mam gdzieś w głowie, że nie chcę kogoś urazić, sprawić przykrość, zbytnio się radować, gdy komuś innemu smutno... ☹️ A Wy jesteście mega wspierające, zawsze, bez wyjątku.

@Katsue dobrze Cię widzieć. 🥺 Niech te nowe konto przyniesie Ci tutaj z nami szybko nową, piękną historię... 😍
    Tez mam za dwa tygodnie wesele i zamówiłam sobie sukienkę z Lamour, zerknij sobie na stronę, może coś Ci się spodoba. Bardzo lubię też DollyGlamShop. Jeśli chodzi o mohito to też się skusiłam na sukienkę od nich i przyszedł taki wór pokutny, że mąż jak mnie zobaczył, to prosił bym tego nie zakładała... 😆

@Dropsik uwielbiam te nie zesraj się... 🤣🤣🤣 często stosuję w życiu. Raz mi jakaś dziewucha się do małżonka przystawiała i opowiadała, co to ona by bez niego zrobiła. Skwitowałam do znajomych, że pewnie bez niego by się posrała. 😅 Te nie zesraj się to tam gdzieś na głównej jako nasze motto powinno zawisnąć xd

@Majlen ja nadal mam uczucie, że u mnie cykl trwa xd to dziecko to nie nasze na 100% 🤣

Przepraszam za tak późny odzew, ale Was nie będę kłamać. Przeszłam okropną załamkę. W pracy, jak to w pracy, wróciłam do domu, poszłam do kościoła się pomodlić, podziękować i zawierzyć swoje dalsze losy (jestem wierząca i gdzieś tam dzięki wierze miałam nadzieję, że w końcu kiedyś nam się uda). Ale po powrocie do domu po prostu usiadłam i płakałam. Jutro mam wrażenie idę jak na ścięcie... Cały czas mam w głowie, że pozytywny test i beta 41 w 17dpo to nic dobrego... I ten spadkowy progesteron, ja to większy potrafiłam mieć 3 dni przed miesiączką, jak badałam jak spada. Moje myśli krąża w okół źle umiejscowionej lub źle rozwijającej się ciąży. Dopadła mnie totalna beznadzieja. I jeszcze ten mój lekarz, który chce mnie koniecznie zobaczyć, no na ploty mnie nie zaprosił. 😭 Przepraszam za smęty Kochane, wybaczcie mi ten czas. ☹️
    Kochana , nie zapewnie Cię że będzie dobrze na 100%, jedynie mogę powiedzieć że może, liczyć na nasze wsparcie jutro i zawsze, bez względu na to co jutro się okaże 🥺😘🫂 nie skreślaj jeszcze tej ciąży, jest na to za wcześnie 😘 zrobiłaś wszystko co mogłaś aby pomóc kropkowi , teraz wszystko w rękach losu.. 🫂✊🍀 czy Ty jutro robisz betę I proga ?

elektro96, Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

• elektro96 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuna, ja wiem, że Ty też mi kibicujesz i chyba wierzysz w te moje dwie kreski bardziej niż ja sama…
    Ale ja nieustannie trzymam kciuki za Twojego Kropusia. Na razie nie nakręcaj się negatywnie. 😘 Nie ma co tworzyć czarnych scenariuszy.
    Pomodlę się dziś za Ciebie 😘

Majuna, Speranza :), Prezesoowa, Zaczarowan, Platynova55 lubią tę wiadomość

35 cs
    💁🏽‍♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 23 maja 2024, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowysorbet wrote:
    Jutro rano sikne 😁
    Passa może i jest dobra ale ja jakos czuje, że mnie to nie dotyczy 😅 jutro ostatecznie się dowiemy, na luuuzie 😎
    Trzymam kciuki za jutrzejszego osikanca...

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
  • Leśneintro Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Majuna wierzę, że będzie dobrze. Bardzo temu kibicuje 🫂🤞🏻

Majuna lubi tę wiadomość

• Majuna Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 20:28

Dropsik lubi tę wiadomość

"A nadzieja zawieść nie może..."🍀
  • Pati2804 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuna wrote:
    @Pati tak, jutro rano robię.
    W takim razie jesteśmy jutro z Tobą i trzymamy kciuki 😘✊🍀

Majuna, Speranza :) lubią tę wiadomość

age.png

9tc 💔
    Badania :
    Clexane 0,4

• Malinowysorbet Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuna wiem, że się strasznie boisz i ciężko jest uspokoić myśli. Wierzymy, że wszystko będzie dobrze i będziemy mocno trzymać kciuki 🤞🫂😚

Majuna, Prezesoowa, Zaczarowan lubią tę wiadomość

,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸

Wysłany: 23 maja 2024, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulaG wrote:
    Ja tak właśnie zobaczyłam ten post tej Ilony i chcialam dac cytuj i jej napisać wlansie to co wy tutaj a klinelam lubie to i wkurza mnie to ze nie da sie odlubić tego...

Tak btw. Chcecie Cię pośmiać? Moja szwagierka urodzila w wieku 16 lat. Ja wtedy z mezem mielismy 19. W każdym razie ja wtedy mieszkałam u rodziców pracowałam ale rodzice ode mnie nic nie brali wiec miałam sporo kasy. Ta szwagierka (jeszcze wtedy nie byla w sumie szwagierką) zyła w biedzie z rodzicami.. no i tam jakas krzywa akcja była z ojcem tego dziecka to juz nie bede opisywać ale w każdym razie powiedzialam jej że moge zapłacić za adwokata aby wyciągnął alimenty od ojca aby miala dla siebie i dziecka sporo kasy na życie. Wiecie co zrobila? Powiedziała swojej matce czyli mojej tesciowej ze WYNAJĘŁAM ADWOKATA BO CHCE JEJ ZABRAĆ DZIECKO! Tak dobrze czytacie. Było to w roku 2015 chyba? 15/16. Ja jej ogarnelam cala wyprawke dla dziecka, kupowałam mleko smoczki słoiczki woziłam na wycieczki zakupy.. a ona średnio dwa razy w roku odwali taką akcje jak ta. Otóż miała ubaw ze my zajść w ciążę nie umiemy... i jak nagle zaszłam.... potworem sie stała. Urodziłam syna jak kiedus pisalam 29 maja a ślub był 13 lipca. Wiecie duze wesele kupa kasy. W połowie czerwca był grill u teściowej. I otóż synek spał w wózku. Budził sie i mowie do męża to ja go nakarmie i bedziemy sie zbierać. A ona tak do mnie 'będziesz go tutaj karmić? Piersią?' Mowie ze tak. Ogolnie był tam jej mąż i ona była pewna ze usiade na przeciwko niego wywale cycki i bede karmic 🤣 jak wyjęłam dziecko z wózka kazała mezowi isc do domu natychmiast! Po czym dwa dni pozniej napisała mi ze nie bedzie ich na ślubie bo ona sie nie chce kłócić. Jak dopytałam to se pado dosłownie cytuję 'jak można karmić piersią dziecko w innych miejscach jak zamkniety pokój czy łazienka... ze nawet moj maz nie powinien na to patrzeć...' . Tak. Nie przyszła na ten ślub.
    Ech.. czasami oddajemy komuś serce, poświęcamy sie i chcemy jak najlepiej a ta osoba zamiast docenić to robi z nas najgorszych i obrywamy podwójnie 🙄 przykra sytuacja, po takim czymś odechciewa się wszystkiego 🙄

• Speranza :) Autorytet

Wysłany: 23 maja 2024, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuna kochana, będzie dobrze, zobaczysz. Pomodlę się też dzisiaj za Ciebie i kropka ☺️ Jutro będziemy tam z Toba

Majuna, Zaczarowan lubią tę wiadomość

"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
  • Leśneintro Autorytet

Wysłany: 24 maja 2024, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majuna kciuki za dziś 🤞🏻🫂🩵

Majuna lubi tę wiadomość

• notsobadd Autorytet

Wysłany: 24 maja 2024, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, @Majunka ogromne kciuki za Twoją dzisiejszą bete, wierzę w to że będzie cudownie 🫶🏻

Ja się chyba na chwilkę muszę wyłączyć od forum.
    Tak informacyjnie tylko - siknęłam dzisiaj (10 dpo) i biel, więc nic się w tym temacie pewnie nie zmieni.
    Miłego dzionka dziewczyny 💋

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2024, 06:05

Majuna lubi tę wiadomość

👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
    drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
    MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️

👱🏻‍♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
    posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅

kilka cykli naturalnych ❌
    5 cykli stymulowanych letrozolem ❌

Walczymy 💪🏻

Wysłany: 24 maja 2024, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Notsobad przytulam za biel 🫂 odpocznij jeśli czujesz, że tego potrzebujesz. Będziemy tu na Ciebie czekać 🫂❤️

‹‹ 774 775 776 777 778 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ