Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
elektro96 lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana nieodczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
Majuna wrote:Wpadam! U jednej zjem obiad, u drugiej pączki. Jedzenie z głowy. Może któraś robi pranie, to podrzucę swoje. 🤣🤣🤣
Ja właśnie robię 🤣Majuna lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
elektro96 wrote:Właśnie wstawiam pralkę z ciemnym praniem 🤪🤣
O widzisz, a u mnie teraz jasneelektro96, Majuna lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
22/01 - ginekolog
28/01 - USG piersi
18/02 - endokrynolog -
Majlen wrote:Ja też to pamiętam 😅😅
A jaki wiek się zalicza do tych "starych " ? 😆KejtKa, Majlen, Amira, Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smerfetkaa wrote:Dziewczyny! 🥰 Nie było mnie kilka dni.. ale marzec u mnie zakończył się z małym sukcesem 27.03 - ⏸️🍀, czekam na pierwszą wizytę - 12.04 🍀 Obecnie mam niewielkie plamienia jasnoróżowe tzw plamienie implatacyjne. Proszę trzymajcie kciuki za mnie i za kropka 🐥 🤞🏻Bardzo się martwię, ale myślę że z Wami dam radę przetrwać do wizyty.
PS. To co zmieniłam w marcu.. po owulacji zaczęłam jeść ananasa 1 plasterek dziennie 🍍😁
Gratulacje! 🥰
I faktycznie był ananas na implantację 😀 ja jadłam przez kilka cykli i nie pomógł, ale jadłam bez środka 🫣 ra świeży, raz z puszki 😅Amira lubi tę wiadomość
-
patience wrote:Cześć Kochane!
Jestem tu nowa ..
Moja nazwa to patience, czyli w języku angielskim cierpliwa 😋
Hej, rozgość się! Opowiesz coś o siebie?
Hah jeśli twoja nazwa to też twoja cecha to bardzo zazdroszczę bo moja cierpliwość ma bardzo cieniutką granicę 😅patience lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs
9 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
grazka0022 wrote:Hej, rozgość się! Opowiesz coś o siebie?
Hah jeśli twoja nazwa to też twoja cecha to bardzo zazdroszczę bo moja cierpliwość ma bardzo cieniutką granicę 😅
Zdecydowanie to nie moja cecha, a szkoda szkoda ..
Hmm, jestem szczęśliwą mamą 5-cio letniej córeczki
Obecnie staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego łobuziaka 😋🤭grazka0022, MummyYummy, Amira, Dropsik, Majuna lubią tę wiadomość
~ patience -
patience wrote:Zdecydowanie to nie moja cecha, a szkoda szkoda ..
Hmm, jestem szczęśliwą mamą 5-cio letniej córeczki
Obecnie staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszego łobuziaka 😋🤭
Super! 🥰 PowodzeniaStart starania: Marzec 2024
11 cs
9 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Smerfetkaa wrote:Dziewczyny! 🥰 Nie było mnie kilka dni.. ale marzec u mnie zakończył się z małym sukcesem 27.03 - ⏸️🍀, czekam na pierwszą wizytę - 12.04 🍀 Obecnie mam niewielkie plamienia jasnoróżowe tzw plamienie implatacyjne. Proszę trzymajcie kciuki za mnie i za kropka 🐥 🤞🏻Bardzo się martwię, ale myślę że z Wami dam radę przetrwać do wizyty.
PS. To co zmieniłam w marcu.. po owulacji zaczęłam jeść ananasa 1 plasterek dziennie 🍍😁
Zajączek piekny prezent Ci przyniósł 🐇🐣🩷
Kciuków nie puszczam 🤗🧡✊️CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Ja robię pranie 😂😅🤣 od kilku dni hahahha kilka rzeczy w tą czy w tą nie zrób mi różnicy 🤪 i tak mąż co chwilę coś podrzuca wiec zamiast zmniejszać się, ilość prania rośnie 🙈
Ooo tak, mi zaraz pranie wyjdzie z kosza xd a pościel już chyba od tygodnia „schnie” na suszarce 🤣Pati2804, Amira, Majuna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMummyYummy wrote:Ojeju, ślinka cieknie mi po kolana 🤤🤤🤤 Ile tu dobrego!
Ja mogę robić pranie, nawet mogę Wam wysuszyć i większości nie będzie trzeba prasować, tylko niech ktoś wpadnie umyć mi okna 😂 Nie wiem, może trochę wstyd, ale nawet na Wielkanoc nie myłam 🙈 Nie znoszę!
Dobra, możemy się tak podzielić 🤣MummyYummy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KejtKa, widzę kolejny piękny awatar 🤣 chyba zaraz zrobię to samo ! Czy mogę jeszcze raz prosić o nazwę aplikacji ?
Monk@, KejtKa, Amira, Suzie, Majuna lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺