Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:A korzystasz z yanosika?
Przykro mi 😣 dupki, musieli akurat Ciebie złapać
Nie, ale od dzisiaj zacznę. Przecież ja na mojej wsi bez prawka nie jestem w stanie funkcjonować 😬Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Liyss🧚🏻 wrote:O kurde 🙈 ciężka noga to i portfel lekki 🙈 a teraz po roku te pkt znikają czy po 2 latach?
Po roku, także byle do lutego 😂Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Dziewczyny dopiszę Wasze wizyty wieczorem jak będę przy komputerze
póki co to robię szybko obiad i muszę zrobić rajd po aptekach i jedziemy trochę tatę poogarniać w domu
Btw. mama ogarnęła to hospicjum domowe, z pomocą lekarkiPrezesoowa lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Prezesoowa wrote:Dziewczyny dopiszę Wasze wizyty wieczorem jak będę przy komputerze
póki co to robię szybko obiad i muszę zrobić rajd po aptekach i jedziemy trochę tatę poogarniać w domu
Btw. mama ogarnęła to hospicjum domowe, z pomocą lekarkiPrezesoowa lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Suzie, jakiś cyrk z tymi wynikami 😳
Prezesowa, dobrze, że się udało z tym hospicjum i miejmy nadzieję będzie to dobra decyzja dla wszystkich.
Notsobad, aućale Cię brzydko ukarali. Bardzo wysoka kwota i ilość punktów.
Malinowy sorbet, rok czasu to myślę, że fajny czas na zainteresowanie się tematem. Masz kilka badań za sobą, Twój mąż też z tego co widziałam (nasienie) i poczekałabym wizytę u nowego lekarza i zobaczysz co i jak. Myślę, że mimo wszystko lekarze nie będą pchać każdego w in vitro, bo akurat kiedy jak kiedy,ale teraz ruch w klinikach bedzie duży i nie boją sie o brak pracy, a wręcz przeciwnie. Podejrzewam, że będzie większy czas oczekiwania na wizytę niż normalnie. Pomyśl co by Cię usatysfakcjonowało, jakie rozwiązanie i na spokojnie pogadaj z mężem jak Ty to widzisz. Ustalcie sobie jakiś kompromis.Prezesoowa, Malinowysorbet, notsobadd lubią tę wiadomość
-
Wsadziłam Katsue do pociągu, po dzisiejszych przebojach z PKP to mam tylko nadzieję, że już jedzie do taty 🤣 Pociągi nas dzisiaj oszukiwały na każdym kroku, trochę rozczarowanie, że tak mało połączeń jest między miastami, ale koniec końców czas intensywnie, ale bardzo przyjemnie spędziłyśmy. A przynajmniej ja 😂 Mam nadzieję, że Katsue też 😁 Ktoś jeszcze wybiera się do Gdyni? Zapraszam do kontaktu 😎
elektro96, Prezesoowa, Katsue, Malinowysorbet, MummyYummy, Suzie, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, notsobadd, ultramaryna_, Majuna, Pati2804, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Wsadziłam Katsue do pociągu, po dzisiejszych przebojach z PKP to mam tylko nadzieję, że już jedzie do taty 🤣 Pociągi nas dzisiaj oszukiwały na każdym kroku, trochę rozczarowanie, że tak mało połączeń jest między miastami, ale koniec końców czas intensywnie, ale bardzo przyjemnie spędziłyśmy. A przynajmniej ja 😂 Mam nadzieję, że Katsue też 😁 Ktoś jeszcze wybiera się do Gdyni? Zapraszam do kontaktu 😎
Ja do Trójmiasta mam pociągiem około 2,5 godzinki, więc czasem zdarza mi się wyskoczyć nad morze na jeden dzień 😊 Może kiedyś uda nam się zgadać w większym gronie ♥️
Proszę się pochwalić, co było pite i jedzone 🤪🤣Dropsik, Prezesoowa, MummyYummy, notsobadd, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Ja do Trójmiasta mam pociągiem około 2,5 godzinki, więc czasem zdarza mi się wyskoczyć nad morze na jeden dzień 😊 Może kiedyś uda nam się zgadać w większym gronie ♥️
Proszę się pochwalić, co było pite i jedzone 🤪🤣Pamiętaj o mnie wtedy!
Skromnie pizzunia i kompot 😂 Ale fot nie mamy zdaje się 🙈 Byłyśmy głodne i czasu na foty nie było. A na kawkę zabrakło miejsca i czasu w sumie. Wszystko przez ten opóźniony pociąg, a potem brak połączeń 🥺 No, ale w takim razie jeszcze musimy się kiedyś spotkać na ciastko 😉elektro96, Prezesoowa, Katsue, Zaczarowan, MummyYummy, Suzie, Pati2804, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Cieszę się, że fajnie spędziłyście czas 😍 ja jestem gotowa wsiąść w pociąg i przyjechać na jakieś większe spotkanko, chociaż mieszkam na samym południu 😃
elektro96, Prezesoowa, notsobadd lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja na szybko, szczegóły wam powiem później. LH bardzo mocno skoczyło, stosunek fsh-lh już wskazuje na pcos, testosteron mocno skoczyło, tsh jeszcze mocniej spadło. Prolaktyna ok.
Dropsik lubi tę wiadomość
👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g mężczyzny 👶🏻
22/08 37+1, 3401g 💪🏻
05/09 39+1, 3720g 😬
📆 Kalendarz
08/09 🏥
-
Prezesoowa wrote:Czekamy na wyniki 🤞 trzymam też mocno kciuki za Twoją wizytę 🤞🤞🤞
Dobrze że dzisiaj idę, niestety nie wygląda to za dobrze. Testosteron już ponad 80 a było 30 coś, lh 13, a było 8...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2024, 17:49
👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g mężczyzny 👶🏻
22/08 37+1, 3401g 💪🏻
05/09 39+1, 3720g 😬
📆 Kalendarz
08/09 🏥
-
Suzie wrote:Dobrze że dzisiaj idę, niestety nie wygląda to za dobrze. Testosteron już ponad 80 a było 30 coś, lh 13, a było 8...
Mam nadzieje kochana, że doktor chociaż troszkę cię uspokoi.. a przede wszystkim nada jakiś plan! 🫂🫂 czekamy z tobą! -
Suzie wrote:Dobrze że dzisiaj idę, niestety nie wygląda to za dobrze. Testosteron już ponad 80 a było 30 coś, lh 13, a było 8...
Suzie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za pomysły i sugestie 😚 poczekam na wizytę u nowej gin, po tym pogadam z mężem i ustalimy co dalej. Ja też lubię mieć jakiś plan, wtedy jestem o wiele spokojniejsza.
Prezesowa kciuki za jajko 🤞😁
Suzie dobrze, że od razu ze świeżymi wynikami możesz pójść do lekarza. Oby miał na to jakiś dobry pomysł 🤞Katsue, Dropsik, Prezesoowa lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Majuna wrote:Dziewczyny, ja dziś tylko na momencik, może wieczorem Was poczytam. HCG mi spada już i prog też. Odstawiam i czekam na 🩸. Dziękuję Wam Kochane. ❤35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
💁🏽 Oligoteratozoospermia