Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Dziewczyny dopiszę Wasze wizyty wieczorem jak będę przy komputerze
póki co to robię szybko obiad i muszę zrobić rajd po aptekach i jedziemy trochę tatę poogarniać w domu 
Btw. mama ogarnęła to hospicjum domowe, z pomocą lekarki
Świetnie, że się udało!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Katsue wrote:
Niestety mam przeczucie, że niczego się nie dowiem
-
Dropsik wrote:Kciuki za wizytę! Ale to szok,że tak się wyniki w krótkim czasie pozmieniały 🙃 Pytanie czy organizm wraca po antykoncepcji na swoje tory czy już wrócił, czy o co chodzi. Czekam na relację po rozmowie z lekarzem🥺
Też mnie to zastanawia, to jest różnica 4 miesięcy... -
Jakie teraz postępowanie? MTHFR to chyba metyle, a PAI?Katsue wrote:
Długo czekałaś na wyniki, Katsue?Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
notsobadd wrote:No i przyszła 🐒 z okropnym bólem.
Zaczynamy 8 cs 😔
Przykro mi
-
Prezesoowa wrote:Dziewczyny dopiszę Wasze wizyty wieczorem jak będę przy komputerze
póki co to robię szybko obiad i muszę zrobić rajd po aptekach i jedziemy trochę tatę poogarniać w domu 
Btw. mama ogarnęła to hospicjum domowe, z pomocą lekarki
To super, że się wam udało ogarnąć ❤️
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Majuna wrote:Dziewczyny, ja dziś tylko na momencik, może wieczorem Was poczytam. HCG mi spada już i prog też. Odstawiam i czekam na 🩸. Dziękuję Wam Kochane. ❤
Przytulam mocno
-
35 minut spóźnienia 🥴
-
Majuna wrote:Dziewczyny, ja dziś tylko na momencik, może wieczorem Was poczytam. HCG mi spada już i prog też. Odstawiam i czekam na 🩸. Dziękuję Wam Kochane. ❤
Bardzo mi przykro 🫂Starania od 04/24
niedrożny kanał szyjki macicy, niedrożny jajowód, kir AA, ogniska adenomiozy, RIF, oligospermia
08/25 - I ICSI ➝ 3 ❄️ po PGT-A
3 x FET beta <0,2
04/26 - II ICSI 🍀 -
Katsue wrote:No i mam teraz lekki błąd w matrixie, bo rozmawiałam ze znajomym hematologiem i mam info, że tak naprawdę najważniejsze są te pierwsze 3, a pozostałe to wyciąganie kasy i robienie biznesu na kobietach i ogólnie pić na wodę fotomontaż 😳
No ja nie podpowiem, ale interesujące podejście 🤔 kurczę, sama nie wiem...