Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdążyłam w ostatniej chwili 🙈Suzie wrote:Dziewczyny, nie śpimy, bo jedziemy do Ultra Maryny 🚂🚂🚂🚂
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Czasami się zdarza, ale to może bardziej wymioty, mnie natomiast to nie spotkało i moją dobrą znajomość też, więc zależy.. Nawet jeśli to nie przez cały ciag stosowania, a np. pierwsze 2 tygodnie.
Ale i tak powiem 💩prawda.
Ja spytałam szwagierki, powiedziała, że czuła się ok, nie miała żadnych przykrych dolegliwości, więc jest nadzieja
Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, zapisałam się do fizjo uro na 12.06 na 13.00 😊 pierwszy raz tam będę, nie wiem jak się przygotować 🤭 pewnie będzie badać szyjkę też w środku, prawda ? Oby pomogło 🍀
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Kciuki, Marynko 😘ultramaryna_ wrote:Czekam pod, stres taki, że nie wiem czy zaraz będzie zawał, czy zemdleje, czy się rozpłaczę 🫣🤣
Dzięki za towarzystwo, dam znać po ❤️Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Nie wiadomo co będzie, może być wszystko 🤣 Mnie ostatnio badała tylko zewnątrz, kręgosłup, miednica, pośladki, jakieś takie sprawy. Miałam strój sportowy. Ale bywały i wizyty, że bez majtek, bo masaż krocza robiła, ale to na późniejszym etapie. Mięśnie dna miednicy to albo przez majtki albo na USG. Takie mam doświadczenia:)Pati2804 wrote:Dziewczyny, zapisałam się do fizjo uro na 12.06 na 13.00 😊 pierwszy raz tam będę, nie wiem jak się przygotować 🤭 pewnie będzie badać szyjkę też w środku, prawda ? Oby pomogło 🍀
Co dziwne albo i nie, to przed porodem kilka razy mi masowała okolice ust, żuchwę i nawet palcami w środku buzi. Do porodu "luźna" twarz, usta jest potrzebna, a mi się spina
Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
U mnie zawsze też tam w środku badała, ale nie wiem jak to wygląda w ciążyPati2804 wrote:Dziewczyny, zapisałam się do fizjo uro na 12.06 na 13.00 😊 pierwszy raz tam będę, nie wiem jak się przygotować 🤭 pewnie będzie badać szyjkę też w środku, prawda ? Oby pomogło 🍀
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Czekamy i odświeżamy
Nie dziwię Ci się, że jesteś zdenerwowana, ja 12 też chyba padnę ze stresu przed swoją wizytą
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
ultramaryna_ wrote:Czekam pod, stres taki, że nie wiem czy zaraz będzie zawał, czy zemdleje, czy się rozpłaczę 🫣🤣
Dzięki za towarzystwo, dam znać po ❤️
Trzymam kciuki🌻 nie mdlej nam tam ❤️
Ja wróciłam od ortodonty z małą.
Zaraz machnę jakiś obiadek i chyba pójdę spać jak mąż wróci, taka senność mnie bierze znowu 🙈😜
Suzie chyba takie zdrowe podejście ma Twoja lekarka.
Na zasadzie równowagi - nie pakuje w Ciebie od razu setki leków ale zaleca zdrową dietę.
Oby udało się szybko wrócić na dobre, zdrowe tory i abyś jak najszybciej zobaczyła dwie kreseczki.
A koleżankę od 💩 pozdrów serdecznie. Jeszcze nawet nie zaczęłaś, a już usłyszałaś "złote" rady... 🙄
Zobaczysz, czy będzie Tobie służyć czy nie.
I wtedy podejmiesz właściwe decyzje w porozumieniu z lekarzem...
Speranza :), Suzie, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Wszystko idealnie. Jest przecineczek, jest serduszko, jest zgodnie z OM 🥰
Dziękuję, dziewczyny 😘 Pomogłyście mi przeżyć 🤣❤️
Speranza :), Zaczarowan, Suzie, Majlen, elektro96, Paima, Malinowysorbet, Gregorka, Pati2804, nick nieaktualny, Leśneintro, Dropsik, ellevv, Majuna, nick nieaktualny, Eniana, MummyYummy, Zbuntowana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Marynko cudnie!!!!
Bardzo, bardzo się cieszę
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
ultramaryna_ wrote:Wszystko idealnie. Jest przecineczek, jest serduszko, jest zgodnie z OM 🥰
Suuuuuper ❤️ niech rośnie maluszek 🥰🥳
Speranza :), ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Wszystko idealnie. Jest przecineczek, jest serduszko, jest zgodnie z OM 🥰

cudownie
-
Paima wrote:Trzymam kciuki🌻 nie mdlej nam tam ❤️
Ja wróciłam od ortodonty z małą.
Zaraz machnę jakiś obiadek i chyba pójdę spać jak mąż wróci, taka senność mnie bierze znowu 🙈😜
Suzie chyba takie zdrowe podejście ma Twoja lekarka.
Na zasadzie równowagi - nie pakuje w Ciebie od razu setki leków ale zaleca zdrową dietę.
Oby udało się szybko wrócić na dobre, zdrowe tory i abyś jak najszybciej zobaczyła dwie kreseczki.
A koleżankę od 💩 pozdrów serdecznie. Jeszcze nawet nie zaczęłaś, a już usłyszałaś "złote" rady... 🙄
Zobaczysz, czy będzie Tobie służyć czy nie.
I wtedy podejmiesz właściwe decyzje w porozumieniu z lekarzem...
Tak, ona sama mówiła, że leki lekami, ale tryb życia ma ogromne znaczenie
Paima, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
To cudownie ❤️☺️ultramaryna_ wrote:Wszystko idealnie. Jest przecineczek, jest serduszko, jest zgodnie z OM 🥰
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Cudownie, Marynko ♥️ piękne informacje 🥹
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
ultramaryna_, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny.. wiecie co, czuje się.. jakaś taka wypluta. Pogoda do dupy, zaliczyłam już wielkiego smuta.. oczywiście się popłakałam 🥺😂 ((nie było większej przyczyny)). Dzisiaj mam pierwsze zajecia w szkole rodzenia, cieszyłam się na nie, ale z takim humorkiem.. to powiem wam, że jest ciężko. 😢
Dropsik lubi tę wiadomość
-
Super wiadomość 🥰❤️ Udanego wyjazdu!😁🤗Dropsik wrote:U mnie ok. Bobas waży 470 g już ❤️ Wszystko na miejscu, mam foty, ale dzisiaj mam zabiegany dzień, a jutro jedziemy na długi weekend, więc pakowanie i wszystko 🙃 Nadrobię w wolnym czasie 🥰2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️