Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za odpowiedź dziewczyny ❤ bo już zaczynałam się martwić 😅🙈
-
Eniana wrote:Dziewczyny:) u nas wszystko ok,maluch 6cm na razie nie znamy płci. Dam znać wieczorem więcej.
Cudnie
Zbuntowana, Eniana lubią tę wiadomość
-
Super! ♥️Eniana wrote:Dziewczyny:) u nas wszystko ok,maluch 6cm na razie nie znamy płci. Dam znać wieczorem więcej.
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Piękne wiadomości
6 cm, jejjj, ale super
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Kochanie, Franus już jest na tyle duży i ruchliwy, że mógł Ci na nerw nacisnąć i stąd tak mocny ból 😘 Ból też może promieniować, dlatego odczuwałaś w tym miejscu. Najważniejsze, że przeszło, jakby się powtórzyło to zgłoś, aby to sprawdzić.Pati2804 wrote:Więzadła są na wysokości pępka? Bo to było od pęka w prawa stronę ciągnięcie ma maxa silne
Eniana, super ❤️👏 Dropsik, ale rośnie dziewczyna 🥰👌
Speranza :), Pati2804, Eniana, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Hejka 🦋
Ja już po oddaniu krwii, wyniki mają być dziś 🤞
@Suzie - no to wygląda na to, że sytuacja do ogarnięcia i możesz trochę odetchnąć ☺️
@Leśneintro - ja aktualnie chodzę do ginekologa na nfz i bardzo sobie chwalę. Zawsze mi robi usg i wypytuje kiedy robiłam cytologię i badanie piersi, czy przypadkiem już nie trzeba robić. Ale wiadomo, lekarze są różni
@Dropsik @Eniana - super, że wszystko dobrze z maluszkami po wizycie ❤️
Speranza :), Dropsik, Suzie, Leśneintro, Eniana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:Hejka 🦋
Ja już po oddaniu krwii, wyniki mają być dziś 🤞
@Suzie - no to wygląda na to, że sytuacja do ogarnięcia i możesz trochę odetchnąć ☺️
@Leśneintro - ja aktualnie chodzę do ginekologa na nfz i bardzo sobie chwalę. Zawsze mi robi usg i wypytuje kiedy robiłam cytologię i badanie piersi, czy przypadkiem już nie trzeba robić. Ale wiadomo, lekarze są różni
@Dropsik @Eniana - super, że wszystko dobrze z maluszkami po wizycie ❤️
No to czekamy
Majlen lubi tę wiadomość
-
Hej hej 🤞🏻 życzę miłego dnia! Dziś wolne, rano na siłowni byłam... czuję dalej zakwasy z przedwczoraj haha. Zaraz wychodzę w poszukiwaniu jakiś jeansów bo po prysznicu swoje ulubione rozwaliłam 😂
W ogóle miałam taką rozkminę/rozmyślenka pod prysznicem że od początku maja kiedy przestałam brać suplementy (przed wakacjami) to zauważyłam że znowu moje libido wynosi 0.0% a tam na dole w tym cyklu jest tak sucho że to smutne haha.
Zbuntowana lubi tę wiadomość
PCOS, cykle bezowulacyjne, nadwaga, wysokie TSH (4,34), 3 lata na AH
🔹️12.2025 👨👩👧👦🩷 3735g, 52cm
🔹️11.05.2025 - serduszko ❤️
🔹️27.04.2025 - nadal dwie kreski ⏸️
🔹️26.04.2025 - dwie kreski ⏸️
🔹️starania od 02.2024

🔸️ 07.2020 👨👩👦💙 3600g, 50cm
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ starania od 07.2017

-
Zjadłam McFlurra z posypką Lion w McD 🙈 Było warto, chyba ze sto lat nie jadłam nic w Macu. I to mój obiad dzisiaj. Wieczorem wychodzę z koleżankami, więc znowu coś niezdrowego wjedzie najpewniej 😁
elektro96, grazka0022, nick nieaktualny, ellevv, Speranza :), Zaczarowan, Pati2804, MummyYummy, Zbuntowana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
cześć kochana dobrze cię widzieć... przytulam mocno i przekazuje Ci moja energie i modlę sięPrezesoowa wrote:Nie odzywam się za bardzo, bo nie chcę wprowadzać kiepskiej atmosfery i tak każda z Was ma swoje problemy i aż za bardzo Wam ciężko

Z takich lepszych rzeczy to doceniam, że poszłam na to zwolnienie, bo byłam w poniedziałek, a nie miałam siły się z tym mierzyć i wszystko mnie denerwowało. Z pracy jestem bombardowana kiedy wrócę itp. Zero jakiejś empatii czy coś, a ja się nimi przejmowałam
Sytuacja na tyle się "ustabilizowała", że mogłam wrócić do naszego mieszkania i do południa ogarniam zagracone mieszkanie, potem gotuję z mamą obiady i do wieczora jesteśmy u taty. Żyjemy na oparach z dnia na dzień, inaczej się nie da.
Przytulam Was wszystkie bardzo mocno :* cały czas Wam kibicuję
o Was..
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
można moja gin mi zapisywała żeby mi woda lepiejSperanza :) wrote:Dziewczyny mam pytanie - czy w ciąży można brać te ziołowe tabletki Urosept? Pytam w razie czego, bo czasem mam schizę na punkcie nawet najmniejszych objawów problemów z pęcherzem.
schodziła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2024, 14:08
Speranza :) lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Dziewczyny, nie śpimy, bo jedziemy do Ultra Maryny 🚂🚂🚂🚂
grazka0022, Leśneintro, Speranza :), Zbuntowana, Zaczarowan, Dropsik, ultramaryna_, Pati2804, Paima, Malinowysorbet, nick nieaktualny, ellevv, MummyYummy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Suzie wrote:Dziewczyny, nie śpimy, bo jedziemy do Ultra Maryny 🚂🚂🚂🚂
Ja już w pociągu, mam że soba kanapkę z jajkiem na twardo i pomidorem 😁
Dropsik, ultramaryna_, Suzie, Eniana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Suzie wrote:Chyba, ale koleżanka już mi powiedziała, że lekarka kłamie, bo wszyscy 💩 po tym leku 🤦🏻♀️
Czasami się zdarza, ale to może bardziej wymioty, mnie natomiast to nie spotkało i moją dobrą znajomość też, więc zależy.. Nawet jeśli to nie przez cały ciag stosowania, a np. pierwsze 2 tygodnie.
Ale i tak powiem 💩prawda. -
no to jedziemy..Martynko...
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
super..Eniana wrote:Dziewczyny:) u nas wszystko ok,maluch 6cm na razie nie znamy płci. Dam znać wieczorem więcej.
Eniana lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Czekam pod, stres taki, że nie wiem czy zaraz będzie zawał, czy zemdleje, czy się rozpłaczę 🫣🤣
Dzięki za towarzystwo, dam znać po ❤️
Suzie, Dropsik, Leśneintro, Speranza :), Eniana, Malinowysorbet, Zaczarowan, Gregorka, nick nieaktualny, MummyYummy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Czekamy 😘🍀✊ultramaryna_ wrote:Czekam pod, stres taki, że nie wiem czy zaraz będzie zawał, czy zemdleje, czy się rozpłaczę 🫣🤣
Dzięki za towarzystwo, dam znać po ❤️