Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati, Zaczarowana - przytulam i rozumiem, też czasami potrzebuję odpoczynku jak za dużo złej energii się pojawia
Pati2804, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
Katsue wrote:Kurde, nie wiem czemu uwaliło mi się, że dziś 12 xd to chyba marzenie o koncu tygodnia chwilę po jego rozpoczęciu xD
Marzenie xD
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja ostatnio jakaś nieogarnięta jestem, ciągle o czyms zapominam, jeszcze jestem w trójce klasowej i muszę już myśleć o zakończeniu rokuKatsue wrote:Kurde, nie wiem czemu uwaliło mi się, że dziś 12 xd to chyba marzenie o koncu tygodnia chwilę po jego rozpoczęciu xD
-
Właśnie niepotrzebnie czytałam Wasz wątek I się stresowałam.. 😬 mam nadzieję że Ty też się już lepiej czujesz bo ja przez te wiadomości u Was tam prawie zawału dostałam.. a jestem przed połówkowymi 😳Zaczarowan wrote:Pati.. miałam podobnie. U mnie na wątku ciążowym październikowym… miałam zjebane kilka dni. Przepraszam za wyrażenie, ale tak właśnie było.
Cieszę się, że spędziłaś czas z osobami, które kochasz 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2024, 10:57
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Właśnie niepotrzebnie czytałam Wasz wątek I się stresowałam.. 😬 mam nadzieję że Ty też się już lepiej czujesz bo ja przez te wiadomości u Was tam prawie zawału dostałam.. a jestem przed połówkowymi 😳
Masz bana na czytanie innych wątków 😠
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pati2804, notsobadd, nick nieaktualny, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:a widziałyście Ferminę gdzieś na wątkach ciążowych? długo milczy
Niestety nie ma jej chyba nigdzie
-
nick nieaktualnyPowiem Wam Dziewczyny, że wczoraj miałam fajny dzień. Nie myślałam o niczym i nic mnie nie bolało ( nawet 2 kawki mi nie zaszkodziły

Pojechaliśmy pospacerować nad jeziorkiem, wciągnęłam nawet lody i frytki było ok
Wieczorkiem zaczęłam oglądać Bridgertonów
Zaczarowan, nick nieaktualny, elektro96, Pati2804, MummyYummy, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Powiem Wam Dziewczyny, że wczoraj miałam fajny dzień. Nie myślałam o niczym i nic mnie nie bolało ( nawet 2 kawki mi nie zaszkodziły

Pojechaliśmy pospacerować nad jeziorkiem, wciągnęłam nawet lody i frytki było ok
Wieczorkiem zaczęłam oglądać Bridgertonów
To idealnie, bo w czwartek reszta odcinków
nick nieaktualny, Pati2804, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Właśnie niepotrzebnie czytałam Wasz wątek I się stresowałam.. 😬 mam nadzieję że Ty też się już lepiej czujesz bo ja przez te wiadomości u Was tam prawie zawału dostałam.. a jestem przed połówkowymi 😳
No.. powiem Ci, że totalnie mnie to zmroziło, ale też dało mi to taką informacje, że albo postaram się zdystansować do informacji, które widzę na ciążowym wątku, albo tam po prostu nie wchodzę 😂 Z natury jestem delikatna i po prostu wysoce wrażliwa.. czuje potrzebę dawkowania sobie takich informacji 😌Pati- spokojnie, z Franusiem jest wszystko dobrze ❤️😘
Dziękuje dziewczyny za zrozumienie i wsparcie 👍🏻😘
nick nieaktualny, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny 😘 ja czytałam inne wątki żeby pozbierać informacje o produktach które dziewczyny kupują a natrafiłam na złe wiadomości.. ale od dziś już przestaje i czytam tylko nasze forum i listopadowe mamy 😘
Zaczarowana dziękuję ❤ martwi mnie ten jego spokój na każdym usg i brak ruchów bo jeszcze u mnie cisza 🙈😅 myślę że jak je poczuje i będą regularne to trochę odsapnę 😅😘
Zaczarowan, Dropsik, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dzięki dziewczyny 😘 ja czytałam inne wątki żeby pozbierać informacje o produktach które dziewczyny kupują a natrafiłam na złe wiadomości.. ale od dziś już przestaje i czytam tylko nasze forum i listopadowe mamy 😘
Zaczarowana dziękuję ❤ martwi mnie ten jego spokój na każdym usg i brak ruchów bo jeszcze u mnie cisza 🙈😅 myślę że jak je poczuje i będą regularne to trochę odsapnę 😅😘
Hahaha czyli nie tylko ja tak robię?
jak coś to jestem chętna do wymiany informacji odnośnie wyprawki, ale to już na priv 😂
Oj rozumiem.. jeszcze chwilka i poczujesz 😘 Jak ci przyfasoli to zobaczysz mamuśka 😂 Mój zaczął się ruszać tak subtelnie w 19 tygodniu, a teraz już coraz bardziej intensywnie
nick nieaktualny, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyza chwilkę poczujesz KochanaPati2804 wrote:Dzięki dziewczyny 😘 ja czytałam inne wątki żeby pozbierać informacje o produktach które dziewczyny kupują a natrafiłam na złe wiadomości.. ale od dziś już przestaje i czytam tylko nasze forum i listopadowe mamy 😘
na początku miałam wrażenie jakby jakieś bąbelki w brzuchu pękały, takie muśnięcia
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny brzuchatki w ogóle mam takie wrażenie jak patrzę na suwaczki, że one tak szybko się zmieniają. Przecież za chwilę będziemy witać wasze dzieciaczki na świecie 🙈🥰
Dropsik, Suzie, Zaczarowan, elektro96, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, notsobadd, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Malinowysorbet wrote:Dziewczyny brzuchatki w ogóle mam takie wrażenie jak patrzę na suwaczki, że one tak szybko się zmieniają. Przecież za chwilę będziemy witać wasze dzieciaczki na świecie 🙈🥰
No właśnie 🙉 -
Przeraża mnie to, jak ten czas ucieka!Malinowysorbet wrote:Dziewczyny brzuchatki w ogóle mam takie wrażenie jak patrzę na suwaczki, że one tak szybko się zmieniają. Przecież za chwilę będziemy witać wasze dzieciaczki na świecie 🙈🥰
Suzie, Malinowysorbet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Spaghetti 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2024, 12:06
Zaczarowan, nick nieaktualny lubią tę wiadomość