Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Platynova55 wrote:Laski skuteczne te wasze kciuki dzisiejsza beta 255,2, w środę było 94,7 więc chyba na chwilę mogę odetchnąć umówiłam się na wizytę 15.04. Wasze wsparcie jest nieocenione, dziękuje
@Monk@ trzymam kciuki 🤞
Ktoś dziś testuje?
🩷❤️🧡 -
Platynova55 wrote:Laski skuteczne te wasze kciuki dzisiejsza beta 255,2, w środę było 94,7 więc chyba na chwilę mogę odetchnąć umówiłam się na wizytę 15.04. Wasze wsparcie jest nieocenione, dziękuje
@Monk@ trzymam kciuki 🤞
Ktoś dziś testuje?
Wiedziałam, że wystartuje porządnie! 😘
Cudowne wieści 😊🫶🏻
Gdzie Ty robisz te badania, że wyniki są tak ekspresowo? 😃Platynova55, Prezesoowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Monk@ wrote:No i elegancko! Jak ruszyła, to z kopyta! Na proga też czekamy czy już nie badałaś?
🩷❤️🧡Zbuntowana, Monk@, CoffeeDream, Malinowysorbet, Pati2804, Prezesoowa, Majuna, Amira lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Cześć wam ja melduje jakiś olbrzymi problem z internetem i poprostu mnie nie ma bo zasięgu brak i wgl fajne życie na wsi... widziałam że się posypały w końcu kreseczki gratuluję wszystkim ale nie dam rady nadrobić z takim internetem 😔
Odezwę się tylko do was jak się poprawiLauraa, Prezesoowa, Majuna, Rachelka23 lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
CoffeeDream wrote:Cześć Wam 🌸 Smacznej kawusi wszystkim ☕
Trzymam kciuki Platynova i Monk@ 🤞🍀
Dobrze se czary nam się udały...Lauraa lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
@Monk@ trzymam kciuki 🤞
Ktoś dziś testuje?
Piękne wiadomości z samego rana ! ❤
Monk@ trzymam kciuki ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2024, 09:12
Monk@, Platynova55 lubią tę wiadomość
~ patience -
Anonim1992 wrote:Cześć wam ja melduje jakiś olbrzymi problem z internetem i poprostu mnie nie ma bo zasięgu brak i wgl fajne życie na wsi... widziałam że się posypały w końcu kreseczki gratuluję wszystkim ale nie dam rady nadrobić z takim internetem 😔
Odezwę się tylko do was jak się poprawi
A Ty może detoks sobie zrób od SM i odpocznij? ❤️elektro96, Malinowysorbet, Lauraa, Leśneintro, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Wiedziałam, że wystartuje porządnie! 😘
Cudowne wieści 😊🫶🏻
Gdzie Ty robisz te badania, że wyniki są tak ekspresowo? 😃Monk@, CoffeeDream, Lauraa, Majuna lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
patience wrote:Kochane, proszę o małe podpowiedzi, bo fiksuje 😜
Czy te testy owulacyjne są pozytywne czy negatywne?
Są to testy robione dzień po dniu jeśli ma to znaczenie.
#nadzieja
https://zapodaj.net/plik-JkR0Y9qGlr -
patience wrote:Kochane, proszę o małe podpowiedzi, bo fiksuje 😜
Czy te testy owulacyjne są pozytywne czy negatywne?
Są to testy robione dzień po dniu jeśli ma to znaczenie.
#nadzieja
https://zapodaj.net/plik-JkR0Y9qGlr
Po lewej masz testową, po prawej kontrolną. Testowa zdecydowanie ciemniejszą. Rób u siebie i powoli powinny ciemnieć, jak zaczną ciemnieć, to 2-3 razy dziennie możesz robić, bo możesz inaczej przegapić pik
Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Platynova, cudne informacje z rana ♥️♥️♥️
Platynova55 lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
CoffeeDream, Suzie, Malinowysorbet, Lauraa, Pati2804, Platynova55, Prezesoowa, Majuna, MummyYummy, Rachelka23 lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Monk@ wrote:Nie znam tych testów, ale pozytyw powinien być co najmniej tak ciemny, jak kreska kontrolna, często nawet ciemniejszy (to też zależy od testów i od Ciebie, bo u każdego może być inaczej). Tutaj dla przykładu mój pik z tego tygodnia na Domowym Laboratorium:
Po lewej masz testową, po prawej kontrolną. Testowa zdecydowanie ciemniejszą. Rób u siebie i powoli powinny ciemnieć, jak zaczną ciemnieć, to 2-3 razy dziennie możesz robić, bo możesz inaczej przegapić pik
Bardzo dziekuje!
Te testy robiłam 25,26,27,28 marca.
@ powinnam dostać w środę więc pewnie już przegapiłam~ patience -
@Amira ja mam czasem wrażenie, że ludzie coś gadaja byle gadać i nawet się nie zastanowią, że komuś mogą przykrość sprawić ;/ także empatii brak. Nie ma co się przejmować takimi ludźmi, nie warto!
@Platynova trzymam kciuki! Edit: ooo widzę piękny przyrost, gratulacje!
@Malinowysorbet jednak nasze forum ma moc, super
@Monka kciuki!! Pamiętam kropka! Z perspektywy czasu to jest aż niesamowite, że się to robiło
@Prezesowa zobaczysz, że się uda! Biję od Ciebie taka dobra energia i ja nie widzę innego wyjścia
@MummyYummy ja się totalnie nie znam na IO, ale jestem pewna, że dziewczyny podpowiedzą
Dzień dobry!!! Mój już od 7 biega po chacie, sprząta, wstawil pranie, rozpakował zmywarke, puścił odkurzacz. Nie wiem co tu się zadziało dzisiaj, bo zwykle jest na odwrót
Ale to chyba oznacza, że będzie dobry dzień
Monk@, Malinowysorbet, Platynova55, CoffeeDream, Prezesoowa, Majuna, Liyss🧚🏻, MummyYummy, Amira lubią tę wiadomość
-
Platynova55 wrote:Dzień dobry 🌞 ja zaraz lecę na betę, całe dwa dni ostatnie sobie wkręcałam że ten ostatni przyrost jest za mały, więc teraz mam trochę stracha
A Wam życzę miłego, spokojnego dnia ❤️
Edit: doczytałam bardzi ładny przyrost ❤️🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2024, 10:03
Platynova55, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! 🌞🦠🦠
Gratuluje pięknego przyrostu ❤️
Miłego dnia dziewczyny! Wpadnę do was popołudniu, dzisiaj muszę ogarnąć kilka spraw.. tak mi się chce 😂😂Lauraa, Gregorka, Pati2804, Malinowysorbet, Platynova55, elektro96, CoffeeDream, Prezesoowa, Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Siemanko, dzisiaj tylko podczytywałam od rana bo work work work.
Dzien dobry w piatek! Wysypu kreseczek życzę na weekendPlatynova55, Majuna, Liyss🧚🏻, MummyYummy lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs ❔🍀
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶3 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie (proszę 🙏)
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Prezesoowa, Lauraa, Majuna, Gregorka, Liyss🧚🏻, MummyYummy, KejtKa, Zaczarowan, Amira lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne