Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
CoffeeDream wrote:Jakie plany na weekend macie?
My chcemy uporządkować taras i może uda nam się odgruzować rowery i zrobić wycieczkę rowerową 🤔 Taak, rowery to zdecydowanie plan na niedzielę 🥰 i może jakiś grill na szybko...
Ja jadę do rodziców, żeby oddać głos w wyborach. Mam ambitne plany na rower, zobaczymy...
CoffeeDream, Pati2804, Rachelka23 lubią tę wiadomość
-
Mama do mnie zadzwoniła, że znalazła bilety do Rzymu na sierpien za 400 zł w obie strony
Kazałam zarezerwać. Ciekawe czy będę już w ciązy, a jeśli będę to czy będę mogła lecieć
Najwyzej 4 stówki to przeboleje jak strace, bombelek ważniejszy
Prezesoowa, Suzie, Monk@, MummyYummy, NiedoszlaWielodzietna, Dropsik, Lauraa, Gregorka, Rachelka23, Leśneintro, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Nie ma za co ❤️ byłam zielona i przestraszona jak pierwszy raz zrobiłam teraz już ograniam i wiem że w tej ciąży ( chociaż badal nie wierzę i chyba bedzie tak do usg) też od razu dieta cukrzycowa i test.MummyYummy wrote:Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź ♥️
Jesteśmy tu by sobie pomagać
Prezesoowa, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Pati2804 wrote:Dziękuję ❤ 🥺
Musze zapytać się dzisiaj szwagierki , bo ostatnio przynosi mi szczęście 😅 czy pojedzie ze mną na tą wizytę, bo mąż nie da rady bo będzie spał po pracy 🙈 a to jednak kawał drogi 😅 no i wolę mieć wsparcie 🤭
Oczywiście rozumiem że Wy będziecie ze mną na wizycie ? 🤭😅😁
My obowiązkowo
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Prezesowa i ty dołączyłaś do avatarowego teamu!
Pati2804, Prezesoowa, Majuna, elektro96, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 08:33
Suzie, Majuna, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Prezesowa, gdzie Twoje słoneczniki? 🫣 nie poznałam Cię! 🤪
Współczuję sytuacji w pracy. Ja też należę do tych mega ogarniętych w pracy, nawet plotki różne o mnie krążą w innych działach 😅 i wkurza mnie okrutnie taki olewczy stosunek, jak i świecenie oczami za kogoś. Jeszcze jak ktoś miał prawo popełnić błąd, bo oczywiście każdy ma takie prawo, ale jak musisz się tłumaczyć za czyjeś lenistwo/niedbalstwo czy inne zaniedbanie, to szlag trafia. Mam nadzieję, że negatywne emocje szybko opadną. Wdech, wydech, niedługo o tym zapomnicie 🫂
Prezesoowa, Lauraa, Amira lubią tę wiadomość
-
Pati, no pewnie, że będziemy! Będziemy mocno tuptać pod gabinetem, więc nie zwlekaj z wiadomościami po wyjściu od lekarza 🤓
Ja właśnie jadę na podgląd, mam nadzieję, że nie będzie opóźnienia, bo urwałam się z pracy na chciałabym szybko wrócić 🫣
Majuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Prezesowa kurde czytałam to i na samo czytałam się wkurzałam. Nie lubię jak ludzie maja gdzieś swoje obowiązki w pracy i im nie zależy… naprawdę nóż w kieszeni się otwiera
Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:
Wydaje mi się, że chyba (?) stosunek LH do FSH jest za niski 🤔 -
Właśnie dzisiaj byliśmy kupić nowe rowery! Mój spacerów nie lubi ale piknik rowerowy jak najbardziejCoffeeDream wrote:Jakie plany na weekend macie?
My chcemy uporządkować taras i może uda nam się odgruzować rowery i zrobić wycieczkę rowerową 🤔 Taak, rowery to zdecydowanie plan na niedzielę 🥰 i może jakiś grill na szybko...
o tak , grilll, namówiłaś mnie 😁
Prezesoowa, MummyYummy, CoffeeDream, Pati2804 lubią tę wiadomość
01.2025 💙 -
No właśnie, poczułam się zdezorientowana jak zobaczyłam Twojego awatara zamiast słoneczników 🤪🤣Prezesoowa wrote:Jak to mówiła moja babcia: "Jak wszyscy to babka tyż!"
Zazwyczaj to chodziło o kielonka z alko, ale niech też będzie i z avatarem.
Teraz sama nie znajdę swoich postów
Ale jest piękny! 😍
Prezesoowa, notsobadd, CoffeeDream lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2