Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@Katsue przytulam i kciuki za nowy początek. Jeszcze wyjdzie słoneczko i będzie lżej 🫂🍀😘
@Zimozielona kciuki za przyrosty i za kropeczka🤞
@notsobad sikaj sikaj, teraz dla zabawy a za moment już na serio 😁🤞
@prezesowa niezmiennie przytulam bardzo mocno. Dbaj o siebie kochana i jeśli to chociaż trochę pomaga to będziemy pomagać Ci tu na forum odciągnąć myśli🫂😘
Jutro rano idę zbadać proga, d-dimer i appt. Takie tam na wakacjach 😁 poproszę o kciuki 😚
Przesyłam wam foteczke. Glowa chilluje 😌
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2024, 20:52
Prezesoowa, notsobadd, Katsue, NiedoszlaWielodzietna, elektro96, Pati2804, Paima, Vienna, MagicznaNuta, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Zbuntowana lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Jest ciężko, nie będę ukrywać
mąż się o mnie martwi, że wpadnę w depresję, a on już tego nie udźwignie, bo mówi, że z każdą fizyczną chorobą da radę, ale jak mi psychika klęknie to będzie gorzej.
Zaczynam dziś nowy cykl i mam nadzieję, że uda się nam trochę podziałać, bo to też pozwala się oderwać. A z takich pozytywnych rzeczy to w sobotę wybieramy się na noc do znajomych. Ciężko cokolwiek zaplanować, ale może to się chociaż uda.
Myślałam, że wyrwiemy się do domu na wieś na weekend, ale mama jest w rozsypce i nie chce jej zostawiać. Na najstarszego brata nie mogę liczyć, a ten drugi z którym jestem bliżej wrócił juz do pracy i jego też mi okropnie żal, bo jest tam sam, a głowę zostawił tutaj
Ogromnie jest to wszystko ciężkie, pewnie łatwiej by się nam było z tym wszystkim pogodzić jakby już było po wszystkim, a to łapanie się każdej nadziei i takie czekanie na najgorsze jest wg mnie jeszcze trudniejsze.
Strasznie to przykre, że najstarszy brat nie pomaga. Zasługujesz na chwilę wytchnienia z mężem, dobrze że chociaż do znajomych uda się wyrwać na nockę, zawsze to oderwanie myśli…
Bardzo się cieszę, że masz wsparcie męża i jest taki czujny w kwestii Twojego samopoczucia. Domyślam się, że ciężko mówić teraz o jakimkolwiek komforcie psychicznym w Twojej sytuacji, ale mam nadzieję że jeśli tylko poczujesz mocniejszy dołek to udasz się po pomoc? 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2024, 20:57
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Malinowysorbet wrote:@Katsue przytulam i kciuki za nowy początek. Jeszcze wyjdzie słoneczko i będzie lżej 🫂🍀😘
@Zimozielona kciuki za przyrosty i za kropeczka🤞
@notsobad sikaj sikaj, teraz dla zabawy a za moment już na serio 😁🤞
@prezesowa niezmiennie przytulam bardzo mocno. Dbaj o siebie kochana i jeśli to chociaż trochę pomaga to będziemy pomagać Ci tu na forum odciągnąć myśli🫂😘
Jutro rano idę zbadać proga, d-dimer i appt. Takie tam na wakacjach 😁 poproszę o kciuki 😚
Przesyłam wam foteczke. Glowa chilluje 😌
Ale tam pięknie u Was, chillujcie i przywoźcie pamiątki, najlepiej w postaci kreseczek 🤪♥️elektro96, Malinowysorbet, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Przytulasy, Prezesowa…
Sorbeciku, piękne widoki ♥️ udanego wypoczynku!Prezesoowa, Malinowysorbet, Zbuntowana lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
💁🏽 Oligoteratozoospermia
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Wracam, siedzę w taxi a Smerfetki nie było
Prezesowa, przytulam niezmiennie 🥺
Notsobad, jesteś szalona i kochamy Cię za to 😆 to była afirmacja Twoich szczęśliwych kresek i wizualizacja 🤞
Katsue, oby ta małpa przyszła i niech szybko sobie idzie. Te emocje pewnie długo jeszcze w Tobie będąDzisiaj byłam na dworcu i od razu o Tobie pomyślałam, już mi się będziesz kojarzyć z tym miejscem, przynajmniej przez jakiś czas
Sorbecik, piękne widoki 😍 Ja Karkonosze znam zimowe, a letnie też wyglądają pięknie!
Ktoś jeszcze gdzieś wyjeżdżał, Zbuntowana(?) mam nadzieję, że będziesz miała piękny czas 🌷
Elektro, jakieś napięcie masz? Oby po powrocie do domu puściły te emocje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2024, 21:17
Prezesoowa, notsobadd, Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Tak sobie myślę, że coś nam dziewczyny poginęły ostatnio… Majunka pisała, że będzie jej mniej. Ale gdzie Gregorka, Coffee, Fermina no i Smerfetka… 🧐
Dropsik, Speranza :) lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Prezesoowa wrote:Rozmawiałam z mężem o psychologu, ale zastanawiam się co mi na ten moment poradzi? Że mam się trzymać w czekaniu aż tata odejdzie? W sumie nie wiem nawet czego bym od psychologa oczekiwała. Nie wiem też czy byłby w stanie mi pomóc jakoś pogodzić wszystkie obowiązki te rodzinne i małżeńskie i zawodowe. Nie wiem szczerze mówiąc. Jeśli to będzie się długo jeszcze przeciągać to na pewno poszukam pomocy, bo na razie nie jestem w stanie dopuścić nawet myśli o powrocie do pracy, a prawda jest taka, że może jeszcze tydzień zostanę w domu, ale potem muszę wrócić
Wiesz jak mi kiedyś ktoś powiedział? Musisz to się wys*ać 😅 Nie musisz nigdzie wracać, tym bardziej w sytuacji w której jak sama mówisz psychicznie jest dołek, a bardziej potrzebna jest Ci przestrzeń na zadbanie o swój komfort niż zadowalanie szefostwa..
Nie zrozum mnie źle, nie chcę brzmieć jakbym Cię umoralniała, po prostu się martwię. Widać, że jesteś strzępkiem nerwów, fizycznie też jeszcze nie tak dawno bywało różnie jak sama pisałaś, jesteś po ciężkiej chorobie, masz 100% prawo ciągnąc zwolnienie.
A psycholog wydaje mi się, że właśnie od tego jest, żeby przeprowadzić Cię przez właśnie taką patową sytuację w jakiej się znalazłaś. Już tak długi czas musisz być silna za kilka osób jednoczenie… 🥹 dobry człowieczek z Ciebie ♥️Katsue, Prezesoowa, elektro96, MummyYummy lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
elektro96 wrote:Tak sobie myślę, że coś nam dziewczyny poginęły ostatnio… Majunka pisała, że będzie jej mniej. Ale gdzie Gregorka, Coffee, Fermina no i Smerfetka… 🧐
Coffee chyba na urlopie cały czas
Martwię się o Ferminę i Smerfetkę 🥹Dropsik, elektro96 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻