Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
elektro96 wrote:Ja też zrezygnowałam z owulaków… Aktualnie wolę po prostu obserwować swój organizm, śluz, temperaturę. I powiem szczerze, że to sprawdza mi się dużo lepiej. Nie dość, że odczuwam mniejsza presję, to po prostu wydaje mi się, że bardzo łatwo o przekłamany wynik testów… Zdarzyło mi się nie wyłapać piku, bo pewnie mocz akurat był mniej czy bardziej rozcieńczony. Także dla mnie osobiście w tym momencie to strata kasy 😊 ale każdy musi dopasować metody pod siebie.mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Katsue wrote:Ja melduję początki 🐒 no z jednej strony się cieszę, bo w końcu mogę zacząć nowy cykl (a mam wrażenie, że od zabiegu minęło dużo więcej czasu), a z drugiej strony smutek, no bo cóż, nie tak miało być. Ale nie wiem, mam jakieś takie złe przeczucia, że znowu będę się bujać kilka miesięcy zanim się uda, a z moim fartem jeszcze zaliczę się do grona restrukturyzowanych i dopiero będę miała pozamiatane ze staraniami…
Przytulam Cię 🫂 mogę się tylko domyślać jakie trudne emocje masz w sobie… ale nie zakładaj najgorszego.
Nie raz tu czytałam, że po stracie jest łatwiej zajść w kolejną ciążę, bo organizm jest w takim trybie już…
Wróciłaś do diet z Akademii?Katsue, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Zbuntowana wrote:Buziaki kochane odmeldowuje się nadrobię b
Was po weekendzie
Miłego wypoczynku! :*Zbuntowana lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Zimozielona wrote:Mam i trochę przerażona:
Beta 9.2
Progesteron słaby… 14.5
Mimo brania progesteron besines 100 rano i 200 wieczór…
Chce mi się płakać ze tak nisko progesteron…mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
MagicznaNuta wrote:U nas miałam problem jak dzieci były małe ( nie miały jeszcze roczku) i nie chciałam dawać słodyczy to często słyszałam, że robię krzywdę dziecku, a i tak mnie nie słuchali i dawali do ręki np. kinderki
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
elektro96 wrote:Milego odpoczynku 🥰
elektro96 lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Udanego wyjazdu! Bawcie się super 🤩
Prezesoowa lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Speranza :) wrote:Zimozielona mocne kciuki za piękne przyrosty ☺️🍀🤞🏻 Ja popołudniami mało się udzielam, bo po 16 nie mam już w ogóle energii. Wracam do domu po pracy, jemy obiad i leżę. Nie mam na nic siły. Mam nadzieję, że ta energia wróci, bo mieszkanie trzeba ogarnąć, pranie zrobić.
Speranza :) lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
notsobadd wrote:Miłego wypoczynku! :*mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
Katsue wrote:Dzikejuje ♥️
Taaak, już od początku tygodnia cisnę, ale jutro robię sobie dyspensę, bo przychodzi moja przyjaciółka 🫣 w poniedziałek ruszam z wiosenną, a potem z letnią, bo dziewczyny ogłosiły, że w poniedziałek wychodzi 🥺 choć kupię chyba z opóźnieniem 🤣 jakoś te ich diety najbardziej mi wchodzą, próbowałam ze strefy płodności i książki innej dietetyczki, ale to nie to 🫣35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
Katsue wrote:Dzikejuje ♥️
Taaak, już od początku tygodnia cisnę, ale jutro robię sobie dyspensę, bo przychodzi moja przyjaciółka 🫣 w poniedziałek ruszam z wiosenną, a potem z letnią, bo dziewczyny ogłosiły, że w poniedziałek wychodzi 🥺 choć kupię chyba z opóźnieniem 🤣 jakoś te ich diety najbardziej mi wchodzą, próbowałam ze strefy płodności i książki innej dietetyczki, ale to nie to 🫣
Mi też najbardziej ich przepisy podchodzą, zdecydowanie. Nie widziałam, że wychodzi letnia już, pewnie też kupię, dzięki za info
Ja korzystam szczególnie ze śniadań/kolacji i nie ukrywam że pilnuje tych diet tak na 50% albo i mniej 🤪 a Ty się trzymasz 1:1 ich? udaje Ci się?👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Suzie, namówiłaś mnie na Brigertonów dzisiaj haha 😅
Ale smuteczek bo nie mam przekąsek żadnych.. 😦Suzie lubi tę wiadomość
-
Czy właśnie nasikałam na patyk, żeby chociaż po ovi zobaczyć jak wyglądają dwie kreski na teście? Oczywiście 😂 Mózg staraczki to jest jakieś kompletnie inne uniwersum 😂
Zaczarowan, Katsue, Suzie, MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, PaulaG, Zbuntowana lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Czy właśnie nasikałam na patyk, żeby chociaż po ovi zobaczyć jak wyglądają dwie kreski na teście? Oczywiście 😂 Mózg staraczki to jest jakieś kompletnie inne uniwersum 😂
Zbuntowana lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Czy właśnie nasikałam na patyk, żeby chociaż po ovi zobaczyć jak wyglądają dwie kreski na teście? Oczywiście 😂 Mózg staraczki to jest jakieś kompletnie inne uniwersum 😂
W pełni rozumiem i szanuję za kreatywność 🤭♥️Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Też tak robiłam 😘😂 masz nasze zrozumienie HahaZbuntowana lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Jest ciężko, nie będę ukrywać
mąż się o mnie martwi, że wpadnę w depresję, a on już tego nie udźwignie, bo mówi, że z każdą fizyczną chorobą da radę, ale jak mi psychika klęknie to będzie gorzej.
Zaczynam dziś nowy cykl i mam nadzieję, że uda się nam trochę podziałać, bo to też pozwala się oderwać. A z takich pozytywnych rzeczy to w sobotę wybieramy się na noc do znajomych. Ciężko cokolwiek zaplanować, ale może to się chociaż uda.
Myślałam, że wyrwiemy się do domu na wieś na weekend, ale mama jest w rozsypce i nie chce jej zostawiać. Na najstarszego brata nie mogę liczyć, a ten drugi z którym jestem bliżej wrócił juz do pracy i jego też mi okropnie żal, bo jest tam sam, a głowę zostawił tutaj
Ogromnie jest to wszystko ciężkie, pewnie łatwiej by się nam było z tym wszystkim pogodzić jakby już było po wszystkim, a to łapanie się każdej nadziei i takie czekanie na najgorsze jest wg mnie jeszcze trudniejsze.
Ehhh.. kochanaRozumiem to i masz prawo czuć się przytłoczona w takich sytuacjach.. nie jest to łatwe
przytulam cię.. tak mocno ❤️
mimo wszystko mam nadzieje, że znajdziecie czas dla siebie, na fajny i spokojny seks, a co najlepsze- owocny ;*Prezesoowa lubi tę wiadomość