Cykl z 15 marca
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja rzekomo tez juz po owulacji nie wiem czy naprawdę była bo sie spóźniłam z testami, śluz był delikatny ból tez a of zaznaczył mi owulacje na 13 dc chyba na podstawie temperatury która mierze codziennie rzetelnie. Ale nie wiem czy sama tempka jest wiarygodnym źródłem informacji ze ta owulacja naprawdę wystąpiła. Byłam troche chora więc ten cykl potraktuje jako nieudany. Jeszcze 7 dni do wredoty
-
Totsima, uważam za nieudany ponieważ jak byłam raz w ciąży ( zakończona poronieniem 21 tydz) to po paru dniach po owulacji już zaczęłam mieć ciężkie piersi i bóle w podbrzuszu inne niż zazwyczaj. Byłam tym bardziej zdziwiona, gdyż znając swój organizm i wnikliwie go obserwując zauważyłam, że jest inaczej. Owszem spodziewałam się wręcz miesiączki, ale byłam zdziwiona, że pojawiły się objawy tak wcześnie... Teraz nie ma zupełnie żadnych objawów , więc zdaję sobie sprawę, że pobolewanie jajników czy tkliwe piersi pojawią się tuż przed miesiączką
Chociaż faktycznie dopóki nie spóźni się @ , dopóki nie zrobię testu to i sie nie przekonam. -
totsima wrote:
wy dziewczyny te testy ciazowe tak co miesiac robicie? czy tylko jak macie podejrzenia?
Ja co miesiąc robię test sikany A w ostatnim miesiącu zrobiłam betę, bo myślałam, że się udało, ale nie... Ale teraz mam dobre przeczucia, więc znów polecę na betę
lenka123321 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po prostu chciałabym dziewczynę, bo wiem, że potem, jak będzie dorosła, to będę miała z nią lepszy kontakt niż z synem. Mam siostrę i brata i mój brat ma słaby kontakt z mamą, a my z sis jesteśmy z nią bardzo zżyte i jej zdanie jest dla nas bardzo ważne, dlatego chciałabym mieć też taką "zaprzyjaźnioną" ze mną córę Ale co ma być, to będzie. Najwyżej będę próbować do skutkuKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi tez płeć jest zupełnie obojętna chociaż zarówno u mojego małża jak i u mnie w rodzinie jest więcej dziewczynek. Na ironię losu oboje pochodzimy z rozdzin wielodzietnych a u nas ciągle na stanie 0 sztuk i jak dziewczyny juz po owulacji jesteście? Jakie przeczucia? Mi zostało 5 dni starego cyklu i pewnie trzeba bedzie zaczynać od nowa.
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny