Cykl z 15 marca
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny błagam o pomoc... wyniki badania mojego mężą
upłynnienie - dost. upłynniony (60 min)
objętość - 3 ml
ph - 8
barwa - mleczna
lepkość - prawidłowa
aglutynacja - brak
koncentracja plemników w 1 ml ejakulatu - 205 mln
całkowita liczba plemników w ejakulacie - 615 mln
ruch postępowy 50 %
ruch całkowity 70 %
brak ruchu 30 %
żywotność 46 %
plemniki prawidłowe 15 % -
agawa wrote:jak dziewczyny juz po owulacji jesteście? Jakie przeczucia? Mi zostało 5 dni starego cyklu i pewnie trzeba bedzie zaczynać od nowa.
U mnie 4 dpo, czekam...Anutka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Gwiazdeczka27 wrote:Totsima, uważam za nieudany ponieważ jak byłam raz w ciąży ( zakończona poronieniem 21 tydz) to po paru dniach po owulacji już zaczęłam mieć ciężkie piersi i bóle w podbrzuszu inne niż zazwyczaj. Byłam tym bardziej zdziwiona, gdyż znając swój organizm i wnikliwie go obserwując zauważyłam, że jest inaczej.
tak jak kazdy porod jest inny, tak i objawy kolejnych ciaz u kazdej kobiety bywaja zmienne, wiec mimo wszystko zycze Ci milej niespodzianki i zaskoczenia - jesli nie teraz, to w niedalekiej przyszlosci. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
Anutka, az Wam zazdroszcze takich wynikow
ja z moim mezem walcze o zmiane trybu (wyniki ponizej normy) i czuje sie bezsilna. zobaczymy czy same witaminy i nasionka pomoga...Anutka lubi tę wiadomość
. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
totsima wrote:Anutka, az Wam zazdroszcze takich wynikow
ja z moim mezem walcze o zmiane trybu (wyniki ponizej normy) i czuje sie bezsilna. zobaczymy czy same witaminy i nasionka pomoga...lenka123321, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Przepraszam, że tak późno dołączam, ale jestem z 12 marca. Pełna nadziei... to mój 2 cykl starań. A właściwie taki 1 konkretny.
2 lutego tego roku urodziłam martwą Córeczkę... to był 20/21 tydzień. Lekarz już po 3 tygodniach miło mnie zaskoczył informacją, że organizm bardzo dobrze się zregenerował. Zaczęliśmy działaś. ale prawdopodobnie 1 cykl był cyklem bezowulacyjnym. Ten już z pewnością był z owulacją !
Jestem pełna nadziei, że się uda!
Trzymam za Was wszystkie kciuki - w tym i za siebie.
pierwszy test robię 11 kwietnia - czyli już za tydzień. I nie mogę się doczekać
Owulka była prawdopodobnie 28/03 lub 29/03
POZDRAWIAMAnutka lubi tę wiadomość
-
Monifah - dziękuję!
Może to dziwnie zabrzmi, ale ja już się nie smucę. Spotykam się z Córką codziennie na Cmentarzu... Wiadomo - wolałabym iść z nią np na plac zabaw, ale ta możliwość została nam odebrana.
Nie mniej wierzę, że ona jeszcze do mnie wróci - i ja się właśnie o to staram!
Pozdrawiam Ciebie bardzo ciepło.Monifah, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny