Cykl z 15 marca
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale obiecalam sobie i juz wydalam polecenie ze jak sie nie uda to moj idzie pierwszy robic badania. oczywiscie okrzyk JAAAA?? A CZEMU JAA?? bo ja sie igiel boje chociaz mam ogromna nadzieje ze z nim ok wszystko, jednak z nami to da rade cos zrobic jakies leki czy inseminacja badz in vitro a jak problem z facetem to ciezko. chociaz no ma juz syna co prawda 10 lat temu splodzil no ale ma....
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:ale obiecalam sobie i juz wydalam polecenie ze jak sie nie uda to moj idzie pierwszy robic badania. oczywiscie okrzyk JAAAA?? A CZEMU JAA?? bo ja sie igiel boje chociaz mam ogromna nadzieje ze z nim ok wszystko, jednak z nami to da rade cos zrobic jakies leki czy inseminacja badz in vitro a jak problem z facetem to ciezko. chociaz no ma juz syna co prawda 10 lat temu splodzil no ale ma....
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:moj przezywa A CO JAK JESTEM JUZ ZA STARY? 50 plodza a on przezywa. mial tez problemy zdrowotne zwiazne z jadrem.ale lekarz powiedzial ze nie ma wplywu na plodnosc
posiew moczu
posiew nasienia
badanie moczu
badanie nasienia x2
markety nowotworowe
usg jamy brzusznej
usg jąder -
Mój tez miał opory przed badaniem ale nie mógł znieść mojego płaczu jak @ przychodziła więc któregoś razu powiedział ze jak sie teraz nie uda to sie zbada. I tak zrobił wyniki wyszły w normie nie takie świetne jak antutki ale w normie. U faceta to prosta rzecz u kobiety jak cos sie pie.....to nigdy nie wiadomo co to moze być. Wszystko trzeba zbadać.
Anutka lubi tę wiadomość
-
agawa wrote:Mój tez miał opory przed badaniem ale nie mógł znieść mojego płaczu jak @ przychodziła więc któregoś razu powiedział ze jak sie teraz nie uda to sie zbada. I tak zrobił wyniki wyszły w normie nie takie świetne jak antutki ale w normie. U faceta to prosta rzecz u kobiety jak cos sie pie.....to nigdy nie wiadomo co to moze być. Wszystko trzeba zbadać.
lenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:ile cie wyniosly te wszystkie badania
posiew nasienia 50 zł
badanie moczu 8 zł
posiew moczu 27 zł
usg jamy brzusznej 60 zł
usg jąder 60 zł
markery nowotworowe 50 zł
i 4 wizyty u urologa 4 x 100 złWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 22:18
-
nick nieaktualny