Cykl z 15 marca
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gwiazdeczka27 wrote:u mnie też cykl nieudany Jestem po owu, ale tak sobie liczę to nie ma tragedii jeszcze tylko 9 dni i przyjdzie @ I znowu do dzieła No któryś z cykli w końcu okaże się tym szczęśliwym , trzeba walczyć i się nie poddawać
-
nick nieaktualny
-
No niestety 17 dc i jakoś nie widac owulacji, śluz nie wskazuje bo kremowy cały czas i test owulacyjne skonczyły mi się, choc już ta 2 kreska 3 razy była już ciemniejsza, a dziś już nie miałam jak sprawdzic, choc czuję, że jajniki pobolewają, choc w piersiach nic nie czuje tak jak wczesniej przed owulacją.]
Kreski na owu też brak... Wczoraj temp miałam 36,6 a dziś już 36,1 to nie wiem o co kamanWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 18:47
-
Monifah wrote:No niestety 17 dc i jakoś nie widac owulacji, śluz nie wskazuje bo kremowy cały czas i test owulacyjne skonczyły mi się, choc już ta 2 kreska 3 razy była już ciemniejsza, a dziś już nie miałam jak sprawdzic, choc czuję, że jajniki pobolewają, choc w piersiach nic nie czuje tak jak wczesniej przed owulacją.]
Kreski na owu też brak... Wczoraj temp miałam 36,6 a dziś już 36,1 to nie wiem o co kamanMonifah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:dziewczyna z cyklu od 15 marca czy Wy już po owu ??? ja czekam i czekam a druga kreska bladziuchna
ja też się chyba nie doczekam (no chyba, że przegapiłam?), ale ani bólu jajnika, ani śluzu takiego jak trzeba nie zaobserwowałam, więc sama nie wiem łudzę się, że może jeszcze owu przyjdzie, choć w moim 26-dniowym cyklu to chyba już nikłe szanse Jeśli w tym cyklu nic nie wyjdzie, to w następnym kupuję testy owulacyjne, a może i zacznę temp. mierzyć? Kurde, a myślałam, że uda się bez takiego zaangażowania i wyliczania (wiem, to naiwne, ale tyle dziewczyn zalicza "wpadki", a człowiek się po prostu nie zabezpiecza i nie może zajść ;/) -
nick nieaktualny
-
ja tez niby po, ale glownie wg ovufriend, bo inaczej sprawdzic nie moglam. prawdopodobnie 26 marca.
testy zaprzestalam po 3 dniach, bo negatywne (choc w tamtym miesiacu pokazaly +), ale bol byl 4 dniowy w tym czasie (przez torbiel calkiem konkretny). przez ocet albo wiesiolek nie mialam sluzu, dopiero zaczyna mi sie pojawiac...
wy dziewczyny te testy ciazowe tak co miesiac robicie? czy tylko jak macie podejrzenia?
. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
Gwiazdeczka27 wrote:u mnie też cykl nieudany Jestem po owu, ale tak sobie liczę to nie ma tragedii jeszcze tylko 9 dni i przyjdzie @ I znowu do dzieła No któryś z cykli w końcu okaże się tym szczęśliwym , trzeba walczyć i się nie poddawać
czemu myslisz, ze nieudany?lenka123321 lubi tę wiadomość
. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
lenka123321 wrote:Ja mam dIsiaj skok temp 36.8 ale test mowi ze owulki nie ma
lenka, ja miewam duzo skokow i ogolnie ovu glupieje - musisz poczekac, ktory uzna za ten wlasciwy (teoretycznie, bo nie mozna tego na 100% stwierdzic bez monitoringu). i niekoniecznie musi to byc ten najwiekszy.
mnie teraz zaznaczyl owulke w polowie skoku LOL!. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
tomiika wrote:Kobitki... Powiedzcie o co chodzi. Mierzę dziś temperaturę i normalnie gmyram tym termometrem między nogami bo nie mogę znaleźć wejścia do pochwy. Jakby się zamknęła ale jednocześnie była miękka, jakby pulchna.
wiesz, chyba Ci nie doradze w tej kwestii ale moze maz pomoze? albo lusterko, jesli jestes na tyle przytomna, zeby sie w to bawic.
ja za to poszlam na latwizne i mierze pod pacha. gdyby tempka byla najistotniejszym czy jedynym wyznacznikiem owulacji to pewnie bym mierzyla np w ustach, ale jakos rano mi sie nie chce i nie dam sie zwariowac.. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny!