Cykl z 15 marca
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:dziewczyny jeszce pytanie apropo sluzu,kiedys mialam taka galaretke przezroczysta. zbity sluz. co to znaczy?? wiecie cos?
Ja tak czop mam na około 3 dni przed dniami płodnymi i to zwsze . po 2-3 dniach zaczyna mi sie wtedy normalny sluz płodnylenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie to juz raczej po staraniach w tym tyg...maz wczoraj wyjechal
ale nie mam pojecia co z ta owulacja. nie potrafie jej rozpoznac.
za to jestem coraz bardziej zdenerwowana, bo miesiac temu wykryto mi torbiel skorzasta i boli. zaczela bolec dwa dni temu (mysle, ze na owulacje) i czuje ze juz nie przestanie do @.
ta torbiel raczej sama sie nie wchlania i zaczynam panikowac, bo moja kolezanka tez miala, zaniedbala a przy usuwaniu wycieli jej rowniez jeden caly jajnik i 2/3 drugiego...
. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
lenka123321 wrote:no ja czekam,pierwszy xykl obserwuje,robie testy owulacyjne.
ja tez robilam w zeszlym cyklu testy, ale mam wrazenie, ze owulka byla wczesniej.
pierwszy cykl dopiero sie starasz? a na forum ekspertka
. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:tak sobie mowie ze zaczne sprawzac testami owulke jak sluz sie pojawi ale zaczne od jutra.
pierwszy cykl sprawdzalam od pierwszego dnia po miesiaczce, taki eksperyment wykluczajacy wczesna owulacje. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
fakt, ze nie lubie sobie negatywow nakrecac, ale mieszkam w anglii, a tutaj nawet ciazy nie podtrzymuja. ta kumpela tez tu mieszka i wlasnie tutejsi lekarze jej ta torbiel olali i operacje miala robiona w polsce.
usg dopochwowe robila mi pani "technik", dopiero czekam na skierowanie do ginekologa. pewnie za miesiac, a brzuch boli.... lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny