Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czekając na cud...
Odpowiedz

Czekając na cud...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    rzadko kto, ma takie poglądy jak ja, zazwyczaj jestem odbierana jako osoba wredna... najgorsze jest to, że ja lubię tą swoją wredną naturę :P
    Lubię wredoty :D
    Maialen boszzz dzięki Ci kobieto. Nawet nie wiesz jak mnie wsparłaś właśnie :D Kamień z serca :P Od razu lżej ;)

sylwiaśta159, Maialen lubią tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maialen, kurcze, jestem pod wrazeniem Twojej przepowiedni, mysle, ze sie sprawdzi w 100% :P

Anuśka, Maialen lubią tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko wrote:
    Maialen, kurcze, jestem pod wrazeniem Twojej przepowiedni, mysle, ze sie sprawdzi w 100% :P
    Mowilam, ja mam szósty zmysł!:)

• Vuko Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz wiem, wiem, ta przepowiednia to tytulowy cud tego watku :P Detektyw Vuko rozwiazal zagadke B-)

Maialen, anja83 lubią tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Summerka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj tam wredna, jeżeli sie nie słodzi, tylko mówi, to co myśli, to zaraz sie jest wrednym??? Na mnie to niezłe gromy spadły za watek : stop OZM;)

Anuska, kochana, wróżka Selena, czyli ja przepowiada Ci rychła ciąże!!

Anuśka lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Aj tam wredna, jeżeli sie nie słodzi, tylko mówi, to co myśli, to zaraz sie jest wrednym??? Na mnie to niezłe gromy spadły za watek : stop OZM;)

Anuska, kochana, wróżka Selena, czyli ja przepowiada Ci rychła ciąże!!
    A jaka to jest rychła? ;D Czy Ty mnie aby nie obrażasz? - zapytała blondynka z poważną miną :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeeeeeejjjj dziewczyny a ja?? mojej ciąży nie widzicie? nie mam po co robić testu... :(

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    eeeeeeeejjjj dziewczyny a ja?? mojej ciąży nie widzicie? nie mam po co robić testu... :(
    Pokaż wykres to ja Ci wszystko opowiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ci powie, jak wszystko dobrze zaznaczylas to jeszcze ci powiemy płeć dziecka

Anuśka lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A jaka to jest rychła? ;D Czy Ty mnie aby nie obrażasz? - zapytała blondynka z poważną miną :P

No rychła, rychła, czyli w cyklu, w którym będziesz uprawiać sex bez zabezpieczenia, w określonej pozycji, w dni płodne, po czym poleżysz z nogami w gorze, odtańczysz tance płodności (ale zaraz, zaraz, to przed stosunkiem), potem zaśniesz z palcem lub chusteczka w pipce, a zaraz po wstaniu zjesz makrela (jedz go profilaktycznie kilka dni przed stosunkiem lub bzykaj sie od razu z makrelem giełdowym), no i najlepiej nie berz prysznica przez trzy dni, zeby plemniorow nie wypłukać...no i najważniejsze księżyc musi być wówczas w fazie kutasiora;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:20

Anuśka, Maialen, Ania_84, anja83, momo1009 lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;( ja nie prowadzę już wykresów, bo mogłam sobie nimi tyłek podetrzeć, takie były prawdziwe, o! to że na pewno nie jestem w ciąży to przeze mnie... nie mierzyłam temperatury..

momo1009 lubi tę wiadomość

• Vuko Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle, ze na sto procent chlopak lub dziewczynka, jesli chodzi o plec :P

Maialen, Mona_M lubią tę wiadomość

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znam znakomity sposob na zajscie w ciaze :-) 'trzeba kopulowac z mezczyzna' :-)

jak sie w google napisze fraze ktora nas zainteresuje i dopisze ovufriend to pieknie wyskakuja interesujace nas watki :-) bez wiekszej filozofii :-)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z vuko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nowy wątek juz jesthttps://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/owulacja-a-mdlosci-i-bol-brzucha,7067.html

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    No rychła, rychła, czyli w cyklu, w którym będziesz uprawiać sex bez zabezpieczenia, w określonej pozycji, w dni płodne, po czym poleżysz z nogami w gorze, odtańczysz tance płodności (ale zaraz, zaraz, to przed stosunkiem), potem zaśniesz z palcem lub chusteczka w pipce, a zaraz po wstaniu zjesz makrela (jedz go profilaktycznie kilka dni przed stosunkiem lub bzykaj sie od razu z makrelem giełdowym), no i najlepiej nie berz prysznica przez trzy dni, zeby plemniorow nie wypłukać...no i najważniejsze księżyc musi być wówczas w fazie kutasiora;)
    No padłam :D :D :D
    To trochę jak modliszka: najpierw przelecę makrela a później go zjem :D Fazy księżyca już studiuję :D Ale jedyną fazę jaką znalazłam to mam ja sama :P

Summerka, momo1009 lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No padłam :D :D :D
    To trochę jak modliszka: najpierw przelecę makrela a później go zjem :D Fazy księżyca już studiuję :D Ale jedyną fazę jaką znalazłam to mam ja sama :P

Liczy sie efekt, a po co Ci pózniej ten makrel;)

Anuśka lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Kurde oplulam sobie tableta :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Summerka lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Vuko Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastepny wyrosl watek! Jak grzyby po deszczu

0d1yflw1ktiwk49i.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    A ja znam znakomity sposob na zajscie w ciaze :-) 'trzeba kopulowac z mezczyzna' :-)

Co Ty gadasz??????? Fuck, wiedziałam że o czymś zapomniałam :P

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ