Czekając na cud...
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:rzadko kto, ma takie poglądy jak ja, zazwyczaj jestem odbierana jako osoba wredna... najgorsze jest to, że ja lubię tą swoją wredną naturę
Maialen boszzz dzięki Ci kobieto. Nawet nie wiesz jak mnie wsparłaś właśnie Kamień z serca Od razu lżejsylwiaśta159, Maialen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Aj tam wredna, jeżeli sie nie słodzi, tylko mówi, to co myśli, to zaraz sie jest wrednym??? Na mnie to niezłe gromy spadły za watek : stop OZM;)
Anuska, kochana, wróżka Selena, czyli ja przepowiada Ci rychła ciąże!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:A jaka to jest rychła? Czy Ty mnie aby nie obrażasz? - zapytała blondynka z poważną miną
No rychła, rychła, czyli w cyklu, w którym będziesz uprawiać sex bez zabezpieczenia, w określonej pozycji, w dni płodne, po czym poleżysz z nogami w gorze, odtańczysz tance płodności (ale zaraz, zaraz, to przed stosunkiem), potem zaśniesz z palcem lub chusteczka w pipce, a zaraz po wstaniu zjesz makrela (jedz go profilaktycznie kilka dni przed stosunkiem lub bzykaj sie od razu z makrelem giełdowym), no i najlepiej nie berz prysznica przez trzy dni, zeby plemniorow nie wypłukać...no i najważniejsze księżyc musi być wówczas w fazie kutasiora;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:20
Anuśka, Maialen, Ania_84, anja83, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja znam znakomity sposob na zajscie w ciaze 'trzeba kopulowac z mezczyzna'
jak sie w google napisze fraze ktora nas zainteresuje i dopisze ovufriend to pieknie wyskakuja interesujace nas watki bez wiekszej filozofii
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:No rychła, rychła, czyli w cyklu, w którym będziesz uprawiać sex bez zabezpieczenia, w określonej pozycji, w dni płodne, po czym poleżysz z nogami w gorze, odtańczysz tance płodności (ale zaraz, zaraz, to przed stosunkiem), potem zaśniesz z palcem lub chusteczka w pipce, a zaraz po wstaniu zjesz makrela (jedz go profilaktycznie kilka dni przed stosunkiem lub bzykaj sie od razu z makrelem giełdowym), no i najlepiej nie berz prysznica przez trzy dni, zeby plemniorow nie wypłukać...no i najważniejsze księżyc musi być wówczas w fazie kutasiora;)
To trochę jak modliszka: najpierw przelecę makrela a później go zjem Fazy księżyca już studiuję Ale jedyną fazę jaką znalazłam to mam ja samaSummerka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:No rychła, rychła, czyli w cyklu, w którym będziesz uprawiać sex bez zabezpieczenia, w określonej pozycji, w dni płodne, po czym poleżysz z nogami w gorze, odtańczysz tance płodności (ale zaraz, zaraz, to przed stosunkiem), potem zaśniesz z palcem lub chusteczka w pipce, a zaraz po wstaniu zjesz makrela (jedz go profilaktycznie kilka dni przed stosunkiem lub bzykaj sie od razu z makrelem giełdowym), no i najlepiej nie berz prysznica przez trzy dni, zeby plemniorow nie wypłukać...no i najważniejsze księżyc musi być wówczas w fazie kutasiora;)
Summerka lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...