X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czekając na cud...
Odpowiedz

Czekając na cud...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no ja, tu zarywam robotę żeby od razu uzmysłowić autorce jak bez sensu było zakładać nowy wątek, a Wy już 11 stron naprodukowałyście :D. Muszę to przeczytać ;D

Edit Przeczytałam, jebłam i nie wstanę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:43

Summerka, Katjaa lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Blondyna0 Przyjaciółka

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Panie, które tak skrupulatnie wypowiedziały się na forum.
    Nie do końca o to mi chodziło...ale cieszę się z poświęciliście temu wątkowi trochę swojego cennego czasu. :)

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
‹‹ 7 8 9 10 11
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ