X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czekając na cud...
Odpowiedz

Czekając na cud...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no ja, tu zarywam robotę żeby od razu uzmysłowić autorce jak bez sensu było zakładać nowy wątek, a Wy już 11 stron naprodukowałyście :D. Muszę to przeczytać ;D

Edit Przeczytałam, jebłam i nie wstanę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:43

Summerka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Blondyna0 Przyjaciółka

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Panie, które tak skrupulatnie wypowiedziały się na forum.
    Nie do końca o to mi chodziło...ale cieszę się z poświęciliście temu wątkowi trochę swojego cennego czasu. :)

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
‹‹ 7 8 9 10 11
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ