Czekając na cud...
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka wrote:Buschcachach, kochane - księżyc wchodzi w fazę kutasiora 13. Każdego miesiąca;)
to poniedzialek.. a ten dzien jest wolny ustawowo od sexu prokreacyjnego -
Summerka wrote:Byle grad nie zrobił placków z plemniorow;)
Summerka lubi tę wiadomość
-
Kurde ale 13 to nie swieta to trzeba zrobic tak - otoplan:
-malujemy jajca
.w sobote swiecimy
-po swietach mrozimy - prawie snieg zapowiadaja
-ruszamy, machamy i przy zgaszonym swietle pid kocykiem 13 jazda _:-) no kurde patent pewny na 100%Ania_84, Summerka lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Summerka wrote:Jak to ustawowo? Wszak to niezgodne z konstytucja;)
-
marzusiax wrote:Kurde ale 13 to nie swieta to trzeba zrobic tak - otoplan:
-malujemy jajca
.w sobote swiecimy
-ruszamy, machamy i przy zgaszonym swietle pid kocykiem 13 jazda _:-) no kurde patent pewny na 100%
tak sie maluje prokreacja wielkanocna -
marzusiax wrote:Kurde ale 13 to nie swieta to trzeba zrobic tak - otoplan:
-malujemy jajca
.w sobote swiecimy
-ruszamy, machamy i przy zgaszonym swietle pid kocykiem 13 jazda _:-) no kurde patent pewny na 100%
Tylko cicho sza, opatentujemy to i puścimy z torbami wszystkie klinki()
-
Summerka wrote:Jak to ustawowo? Wszak to niezgodne z konstytucja;)
Cholercia nie zdążyłam staremu jajek wyciągnąć z gaci a tu się grad skończył Zasmuconam...Summerka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Walić konstytucje i ustawy!!!! U mnie musi wejść w fazę kutasiora wcześniej Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!!
Cholercia nie zdążyłam staremu jajek wyciągnąć z gaci a tu się grad skończył Zasmuconam...
jeszcze nie wszytsko stracone wez go pod prysznic skciagnij gacie pusc zimna wode odczekaj az bedzie łupac i prysznicem nakieruj na dzondra zobaczysz jak szybko bedzie wskakiwal ci miedzy nogi -
Anuśka wrote:Walić konstytucje i ustawy!!!! U mnie musi wejść w fazę kutasiora wcześniej Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!!
Cholercia nie zdążyłam staremu jajek wyciągnąć z gaci a tu się grad skończył Zasmuconam...
marzusiax wrote:A i zapomnialam taniec jeszcze musi byc . Prawie post zniosa . No widzicie jak wszystko pasuje .
A jak sie gleboko pod kocyk zakopiecie to i panstwo nie zobaczy . Ja nie poskarze
Taniec tak tak, oto kroki:
Facet staje w rozkroku, z pytongiem w gotowości, ręce na głowie i wymachuje pytongiem, włącza machinę losująca (co chcecie XX, XY), w tym czasie partnerka zagrzewa go do walki okrzykami - zależnie od inwencji, wijąc sie dziko na łożku;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:24
-
marzusiax wrote:A to sie da przesunac? Bo ja bym zamawiala na sam poczatek czerwca....
-
Ania_84 wrote:jeszcze nie wszytsko stracone wez go pod prysznic skciagnij gacie pusc zimna wode odczekaj az bedzie łupac i prysznicem nakieruj na dzondra zobaczysz jak szybko bedzie wskakiwal ci miedzy nogi
Poza tym to mi się nie zgadza bo w zimnej wodzie to tylko kaczorowi stajeSummerka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Taniec tak tak, oto kroki:
Facet staje w rozkroku, z pytongiem w gotowości, ręce na głowie i wymachuje pytongiem, włącza machinę losująca (co chcecie XX, XY), w tym czasie partnerka zagrzewa go do walki okrzykami - zależnie od inwencji, wijąc sie dziko na łożku;)Summerka lubi tę wiadomość
Oj Anuska, cykl stracony! Trza mieć refleks, kobito, niech teraz przez cały kwiecień bez gaci lata, nie wiadomo kiedy grad przyjdzie;)
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Taniec tak tak, oto kroki:
Facet staje w rozkroku, z pytongiem w gotowości, ręce na głowie i wymachuje pytongiem, włącza machinę losująca (co chcecie XX, XY), w tym czasie partnerka zagrzewa go do walki okrzykami - zależnie od inwencji, wijąc sie dziko na łożku;)Summerka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Łupać to on mnie będzie jak go zimną wodą potraktuję...
Poza tym to mi się nie zgadza bo w zimnej wodzie to tylko kaczorowi staje
toc mowie ze po to wy jestescie zeby pozniej rozgrzac pytona do walki
pocierac az stanie do akcji
i tu sie klania.. zaczynamy dogardlowo.. po czym pyton miedzy cycki
a nastepnie meidzy udaSummerka lubi tę wiadomość