Czekając na cud...
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka wrote:Buschcachach, kochane - księżyc wchodzi w fazę kutasiora 13. Każdego miesiąca;)
to poniedzialek.. a ten dzien jest wolny ustawowo od sexu prokreacyjnego -
Summerka wrote:Byle grad nie zrobił placków z plemniorow;)
Summerka lubi tę wiadomość
-
Kurde ale 13 to nie swieta
to trzeba zrobic tak - otoplan:
-malujemy jajca
.w sobote swiecimy
-po swietach mrozimy - prawie snieg zapowiadaja
-ruszamy, machamy i przy zgaszonym swietle pid kocykiem 13 jazda _:-) no kurde patent pewny na 100%Ania_84, Summerka lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Summerka wrote:Jak to ustawowo? Wszak to niezgodne z konstytucja;)
ze łamie konstytucje
-
marzusiax wrote:Kurde ale 13 to nie swieta
-malujemy jajca
.w sobote swiecimy
-ruszamy, machamy i przy zgaszonym swietle pid kocykiem 13 jazda _:-) no kurde patent pewny na 100%
tak sie maluje prokreacja wielkanocna -
marzusiax wrote:Kurde ale 13 to nie swieta
-malujemy jajca
.w sobote swiecimy
-ruszamy, machamy i przy zgaszonym swietle pid kocykiem 13 jazda _:-) no kurde patent pewny na 100%
Tylko cicho sza, opatentujemy to i puścimy z torbami wszystkie klinki()
-
Summerka wrote:Jak to ustawowo? Wszak to niezgodne z konstytucja;)
Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!!
Cholercia nie zdążyłam staremu jajek wyciągnąć z gaci a tu się grad skończyłZasmuconam...
Summerka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Walić konstytucje i ustawy!!!! U mnie musi wejść w fazę kutasiora wcześniej
Cholercia nie zdążyłam staremu jajek wyciągnąć z gaci a tu się grad skończyłZasmuconam...
jeszcze nie wszytsko stracone wez go pod prysznic skciagnij gacie pusc zimna wode odczekaj az bedzie łupaci prysznicem nakieruj na dzondra
zobaczysz jak szybko bedzie wskakiwal ci miedzy nogi
-
Anuśka wrote:Walić konstytucje i ustawy!!!! U mnie musi wejść w fazę kutasiora wcześniej
marzusiax wrote:A i zapomnialam taniec jeszcze musi byc
. Prawie post zniosa
. No widzicie jak wszystko pasuje
.
A jak sie gleboko pod kocyk zakopiecie to i panstwo nie zobaczy. Ja nie poskarze
Taniec tak tak, oto kroki:
Facet staje w rozkroku, z pytongiem w gotowości, ręce na głowie i wymachuje pytongiem, włącza machinę losująca (co chcecie XX, XY), w tym czasie partnerka zagrzewa go do walki okrzykami - zależnie od inwencji, wijąc sie dziko na łożku;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:24
-
marzusiax wrote:A to sie da przesunac? Bo ja bym zamawiala na sam poczatek czerwca....
-
Ania_84 wrote:jeszcze nie wszytsko stracone wez go pod prysznic skciagnij gacie pusc zimna wode odczekaj az bedzie łupac
i prysznicem nakieruj na dzondra
zobaczysz jak szybko bedzie wskakiwal ci miedzy nogi
Poza tym to mi się nie zgadza bo w zimnej wodzie to tylko kaczorowi stajeSummerka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Taniec tak tak, oto kroki:
Facet staje w rozkroku, z pytongiem w gotowości, ręce na głowie i wymachuje pytongiem, włącza machinę losująca (co chcecie XX, XY), w tym czasie partnerka zagrzewa go do walki okrzykami - zależnie od inwencji, wijąc sie dziko na łożku;)Summerka lubi tę wiadomość
Oj Anuska, cykl stracony! Trza mieć refleks, kobito, niech teraz przez cały kwiecień bez gaci lata, nie wiadomo kiedy grad przyjdzie;)
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Taniec tak tak, oto kroki:
Facet staje w rozkroku, z pytongiem w gotowości, ręce na głowie i wymachuje pytongiem, włącza machinę losująca (co chcecie XX, XY), w tym czasie partnerka zagrzewa go do walki okrzykami - zależnie od inwencji, wijąc sie dziko na łożku;)Summerka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Łupać to on mnie będzie jak go zimną wodą potraktuję...
Poza tym to mi się nie zgadza bo w zimnej wodzie to tylko kaczorowi staje
toc mowie ze po to wy jestescie zeby pozniej rozgrzac pytona do walki
pocierac az stanie do akcji
i tu sie klania.. zaczynamy dogardlowo..po czym pyton miedzy cycki
a nastepnie meidzy udaSummerka lubi tę wiadomość