Czekając na cud...
- 

WIADOMOŚĆ
- 

fuck to sie nie zalapeSummerka wrote:Buschcachach, kochane - księżyc wchodzi w fazę kutasiora 13. Każdego miesiąca;) 
 to poniedzialek.. a ten dzien jest wolny ustawowo od sexu prokreacyjnego  
- 

toz to lekkie bicze wodneSummerka wrote:Byle grad nie zrobił placków z plemniorow;)   Summerka lubi tę wiadomość Summerka lubi tę wiadomość
- 

Kurde ale 13 to nie swieta to trzeba zrobic tak - otoplan: to trzeba zrobic tak - otoplan:
 -malujemy jajca
 .w sobote swiecimy
 -po swietach mrozimy - prawie snieg zapowiadaja
 -ruszamy, machamy i przy zgaszonym swietle pid kocykiem 13 jazda _:-) no kurde patent pewny na 100% Ania_84, Summerka lubią tę wiadomość Ania_84, Summerka lubią tę wiadomość  
 Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
- 

no co Ty to musze mego meza podac do TrybunałuSummerka wrote:Jak to ustawowo? Wszak to niezgodne z konstytucja;) ze łamie  konstytucje ze łamie  konstytucje  
- 

marzusiax wrote:Kurde ale 13 to nie swieta to trzeba zrobic tak - otoplan: to trzeba zrobic tak - otoplan:
 -malujemy jajca
 .w sobote swiecimy
 -ruszamy, machamy i przy zgaszonym swietle pid kocykiem 13 jazda _:-) no kurde patent pewny na 100%

tak sie maluje prokreacja wielkanocna  
- 

marzusiax wrote:Kurde ale 13 to nie swieta to trzeba zrobic tak - otoplan: to trzeba zrobic tak - otoplan:
 -malujemy jajca
 .w sobote swiecimy
 -ruszamy, machamy i przy zgaszonym swietle pid kocykiem 13 jazda _:-) no kurde patent pewny na 100%
 Tylko cicho sza, opatentujemy to i puścimy z torbami wszystkie klinki()

- 

Walić konstytucje i ustawy!!!! U mnie musi wejść w fazę kutasiora wcześniejSummerka wrote:Jak to ustawowo? Wszak to niezgodne z konstytucja;) Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!! Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!! 
 Cholercia nie zdążyłam staremu jajek wyciągnąć z gaci a tu się grad skończył Zasmuconam... Zasmuconam... Summerka lubi tę wiadomość Summerka lubi tę wiadomość
- 

Anuśka wrote:Walić konstytucje i ustawy!!!! U mnie musi wejść w fazę kutasiora wcześniej Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!! Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!! 
 Cholercia nie zdążyłam staremu jajek wyciągnąć z gaci a tu się grad skończył Zasmuconam... Zasmuconam...
 jeszcze nie wszytsko stracone wez go pod prysznic skciagnij gacie pusc zimna wode odczekaj az bedzie łupac i prysznicem nakieruj na  dzondra i prysznicem nakieruj na  dzondra zobaczysz jak szybko  bedzie  wskakiwal ci miedzy nogi zobaczysz jak szybko  bedzie  wskakiwal ci miedzy nogi  
- 

A to sie da przesunac? Bo ja bym zamawiala na sam poczatek czerwca....Anuśka wrote:Walić konstytucje i ustawy!!!! U mnie musi wejść w fazę kutasiora wcześniej Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!! Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!! 
 Cholercia nie zdążyłam staremu jajek wyciągnąć z gaci a tu się grad skończył Zasmuconam... Zasmuconam...  
- 

marzusiax wrote:A i zapomnialam taniec jeszcze musi byc . Prawie post zniosa . Prawie post zniosa . No widzicie jak wszystko pasuje . No widzicie jak wszystko pasuje . .

A jak sie gleboko pod kocyk zakopiecie to i panstwo nie zobaczy . Ja nie poskarze . Ja nie poskarze 
 Taniec tak tak, oto kroki:

Facet staje w rozkroku, z pytongiem w gotowości, ręce na głowie i wymachuje pytongiem, włącza machinę losująca (co chcecie XX, XY), w tym czasie partnerka zagrzewa go do walki okrzykami - zależnie od inwencji, wijąc sie dziko na łożku;)
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:24 
- 

wszytsko sie da.. kobiety wszytsko potrafiamarzusiax wrote:A to sie da przesunac? Bo ja bym zamawiala na sam poczatek czerwca....  
- 

Łupać to on mnie będzie jak go zimną wodą potraktuję...Ania_84 wrote:jeszcze nie wszytsko stracone wez go pod prysznic skciagnij gacie pusc zimna wode odczekaj az bedzie łupac i prysznicem nakieruj na  dzondra i prysznicem nakieruj na  dzondra zobaczysz jak szybko  bedzie  wskakiwal ci miedzy nogi zobaczysz jak szybko  bedzie  wskakiwal ci miedzy nogi 
 Poza tym to mi się nie zgadza bo w zimnej wodzie to tylko kaczorowi staje   Summerka lubi tę wiadomość Summerka lubi tę wiadomość
- 

Kurde znowu oplulam tableta hahahaSummerka wrote:Taniec tak tak, oto kroki:

Facet staje w rozkroku, z pytongiem w gotowości, ręce na głowie i wymachuje pytongiem, włącza machinę losująca (co chcecie XX, XY), w tym czasie partnerka zagrzewa go do walki okrzykami - zależnie od inwencji, wijąc sie dziko na łożku;) Summerka lubi tę wiadomość Summerka lubi tę wiadomość  
- 

Anuśka wrote:Walić konstytucje i ustawy!!!! U mnie musi wejść w fazę kutasiora wcześniej Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!! Gdzieś tak 7 do 10 dnia miesiąca. Bo jak nie to Liberum Veto!!!! 
 Oj Anuska, cykl stracony! Trza mieć refleks, kobito, niech teraz przez cały kwiecień bez gaci lata, nie wiadomo kiedy grad przyjdzie;)
  Anuśka lubi tę wiadomość Anuśka lubi tę wiadomość
- 

A on krzyczy "Kobieto to będzie twój szczęśliwy numerek" i rozpoczynamy losowanieSummerka wrote:Taniec tak tak, oto kroki:

Facet staje w rozkroku, z pytongiem w gotowości, ręce na głowie i wymachuje pytongiem, włącza machinę losująca (co chcecie XX, XY), w tym czasie partnerka zagrzewa go do walki okrzykami - zależnie od inwencji, wijąc sie dziko na łożku;)   Summerka lubi tę wiadomość Summerka lubi tę wiadomość
- 

Anuśka wrote:Łupać to on mnie będzie jak go zimną wodą potraktuję...
 Poza tym to mi się nie zgadza bo w zimnej wodzie to tylko kaczorowi staje 

toc mowie ze po to wy jestescie zeby pozniej rozgrzac pytona do walki 
 pocierac az stanie do akcji 

i tu sie klania.. zaczynamy dogardlowo.. po czym  pyton miedzy cycki po czym  pyton miedzy cycki 
 a nastepnie meidzy uda   Summerka lubi tę wiadomość Summerka lubi tę wiadomość