Czekając na cud...
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka wrote:A można jaja polać zimna woda? albo gorąca, dopiero by wystrzeliły;)
zimnoj pochlastaj po jajeckach -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Anno narazie moj pytong pluje jadem chyba ze chodzi Ci o owulacyjny to ino mam wlasnie 2 krechy!
biersz pytonga w oborty i jazda dzis zacznijcie jutro skonczycie -
marzusiax wrote:Vuko ale to sobie luzko obsikaj! Widzisz to podobno pomaga dziewczyny polecaja
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Ale pala zmaleje i mie bedzie przyjemnosci
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:To ja mam pytanie... Czy jeśli na moje łóżko kiedyś nasikał mój kot to jeśli zajdę w ciążę, fasolka będzie włochata? A jak dodam że kot nie ma jajek? Co Wy na to, moje drogie Sherloki?
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:To ja mam pytanie... Czy jeśli na moje łóżko kiedyś nasikał mój kot to jeśli zajdę w ciążę, fasolka będzie włochata? A jak dodam że kot nie ma jajek? Co Wy na to, moje drogie Sherloki?
Anuśka lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:A ksiezyc jest w fazie pytona? Trzeba summerki zapytac hmmm.....
my juz tu kiedys myslalaysmy nad takim urzadzeniem .. jak czytnik naseinia przy komputerach
panoweie klada pytonga z dwoma wlochatymi myszkami na czytniku i ten detektor oznak plodnosci pokazuje nam .. kiedys mamy zielone
-
Summerka wrote:Przeczytałam Wielkanocnego;)
Summerka lubi tę wiadomość
-
Ogłaszam alarm dla centralnej PL. Nade mną szaleje burza i pada deszczysko z gradem
Ania ja mam plan malować jajka na Wielkanoc Nie wiem co mój małż na to, ale nie powinien się sprzeciwiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:15
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ogłaszam alarm dla centralnej PL. Nade mną szaleje burza i pada deszczysko z gradem
Summerka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Summerka sprawcdzaj faze pytonga
my juz tu kiedys myslalaysmy nad takim urzadzeniem .. jak czytnik naseinia przy komputerach
panoweie klada pytonga z dwoma wlochatymi myszkami na czytniku i ten detektor oznak plodnosci pokazuje nam .. kiedys mamy zieloneAnia_84 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...