Czekając na cud...
-
WIADOMOŚĆ
-
goraca to nie bo sie biala maz zetnie i z bobo niciSummerka wrote:A można jaja polać zimna woda?
albo gorąca, dopiero by wystrzeliły;)
zimnoj pochlastaj po jajeckach
-
nick nieaktualny
-
To co TYy jeszcze tu robiszAnia1986 wrote:Anno narazie moj pytong pluje jadem
chyba ze chodzi Ci o owulacyjny to ino mam wlasnie 2 krechy!
biersz pytonga w oborty i jazda dzis zacznijcie jutro skonczycie
-
To ja mam pytanie... Czy jeśli na moje łóżko kiedyś nasikał mój kot to jeśli zajdę w ciążę, fasolka będzie włochata? A jak dodam że kot nie ma jajek? Co Wy na to, moje drogie Sherloki?marzusiax wrote:Vuko ale to sobie luzko obsikaj! Widzisz to podobno pomaga dziewczyny polecaja

Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to wlasnie w tym sek i twoja robota zeby pała nie zmalala tak dopiescic tak poscicka zeby stal na bacznoscmarzusiax wrote:Ale pala zmaleje i mie bedzie przyjemnosci

-
nick nieaktualnyhmmm mysle ze włochate to nie, ale ogon to bedzie miec na bank!Anuśka wrote:To ja mam pytanie... Czy jeśli na moje łóżko kiedyś nasikał mój kot to jeśli zajdę w ciążę, fasolka będzie włochata? A jak dodam że kot nie ma jajek? Co Wy na to, moje drogie Sherloki?

Anuśka lubi tę wiadomość
-
a na pewno nie ma wedrujacego jajka ??Anuśka wrote:To ja mam pytanie... Czy jeśli na moje łóżko kiedyś nasikał mój kot to jeśli zajdę w ciążę, fasolka będzie włochata? A jak dodam że kot nie ma jajek? Co Wy na to, moje drogie Sherloki?

Anuśka lubi tę wiadomość
-
Summerka sprawcdzaj faze pytongamarzusiax wrote:A ksiezyc jest w fazie pytona? Trzeba summerki zapytac hmmm.....

my juz tu kiedys myslalaysmy nad takim urzadzeniem .. jak czytnik naseinia przy komputerach
panoweie klada pytonga z dwoma wlochatymi myszkami na czytniku i ten detektor oznak plodnosci pokazuje nam .. kiedys mamy zielone
-
wielkanocne to musza miec nasi panowie wiec dziewczyny akcja prokreacyjna zaczyna sie w sobote.. panowie ida do kosciola ze swoimi kielbaskami i jajakamiSummerka wrote:Przeczytałam Wielkanocnego;)
zdejmuja gacie i swieca
Summerka lubi tę wiadomość
-
Ogłaszam alarm dla centralnej PL. Nade mną szaleje burza i pada deszczysko z gradem

Ania ja mam plan malować jajka na Wielkanoc
Nie wiem co mój małż na to, ale nie powinien się sprzeciwiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:15
-
wywalaj jadra małza na dworAnuśka wrote:Ogłaszam alarm dla centralnej PL. Nade mną szaleje burza i pada deszczysko z gradem

Summerka lubi tę wiadomość
-
JeblamAnia_84 wrote:Summerka sprawcdzaj faze pytonga

my juz tu kiedys myslalaysmy nad takim urzadzeniem .. jak czytnik naseinia przy komputerach
panoweie klada pytonga z dwoma wlochatymi myszkami na czytniku i ten detektor oznak plodnosci pokazuje nam .. kiedys mamy zielone

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...