Czekając na cud...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lepiej dzwon, ze pochwa plonie, niech przybywa z wezem do gaszenia na ratunekAnuśka wrote:No widzisz ile można się dowiedzieć na nowym wątku? Dzwoń do chłopa że kuchnię zalało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:37
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalal nic sie nie martw dzis na popraweKatjaa wrote:Tylko ja już po owulce
więc chyba dopochwowo nic już nie da 
i bedzie chłopak
Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a niby czemu mam zawsze sluzu plodnego w nadmiarach i jestem rudaAnuśka wrote:To teraz mi mówisz??? A ja jasna blondi i susza

edit tylko nie farbujcie tam na dole
tam to lepiej na zero wtedy lepszy przeplyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:45
-
No tak i tylko co chwilkę mówisz że odświeżyłaś kolorekAnia_84 wrote:a niby czemu mam zawsze sluzu plodnego w nadmiarach i jestem ruda

edit tylko nie farbujcie tam na dole
tam to lepiej na zero wtedy lepszy przeplyw
Ale żeby koleżance powiedzieć że to od tego śluz zależy to już nie.... Nu nu nu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A dodatkowo umaluj sie na rudo bo im bardziej zardzewialy dach tym bardziej mokro w piwnicy ( a sluzuuu trzeba dobrej jakosci )

A jak z czarnego zrobic rudy? Jedyna opcja to na dole marchewe zrobic bo tych na glowie nie chwyci ehh...
Ania_84 lubi tę wiadomość

Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
kiesiel do owulacji po budynVuko wrote:A jak ja jem kisiel, to kisiel w gaciach tez bedzie?

zeby sluz byl kremowy
i wskazywal na ciaze
Emma80 lubi tę wiadomość
-
perulke na czas plodny zalozycVuko wrote:Marzusia, ja tez ciemnica na glowie i lonie
coz poczac, jak zyc ? 
Vuko lubi tę wiadomość
-
Jesteś w idealnym miejscu z tym pytaniem tytuł wątku nastraja do takich przemyśleńmarzusiax wrote:A jak z czarnego zrobic rudy? Jedyna opcja to na dole marchewe zrobic bo tych na glowie nie chwyci ehh...
Nakładaj farbę i czekaj na cud
Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
ojjjjj tamm.. tyle razy to powtarzalam jak mantreAnuśka wrote:No tak i tylko co chwilkę mówisz że odświeżyłaś kolorek
Ale żeby koleżance powiedzieć że to od tego śluz zależy to już nie.... Nu nu nu 
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny