Czekając na cud...
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka wrote:No rychła, rychła, czyli w cyklu, w którym będziesz uprawiać sex bez zabezpieczenia, w określonej pozycji, w dni płodne, po czym poleżysz z nogami w gorze, odtańczysz tance płodności (ale zaraz, zaraz, to przed stosunkiem), potem zaśniesz z palcem lub chusteczka w pipce, a zaraz po wstaniu zjesz makrela (jedz go profilaktycznie kilka dni przed stosunkiem lub bzykaj sie od razu z makrelem giełdowym), no i najlepiej nie berz prysznica przez trzy dni, zeby plemniorow nie wypłukać...no i najważniejsze księżyc musi być wówczas w fazie kutasiora;)
no i najwaznijesze trzeba wspólzyc dopochwowoAnuśka, Summerka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:Kurde, Aniu, no to juz wiem dlaczego jeszcze w ciąże nie zaszłam...
pamietaj doodbytniczo plemniki maja o wiele dluzsza droge i moga nie dotrwac
dogardłowo moga zaplodnic migdałkiVuko, Maialen, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:To od orala z polykiem nie zajde? kolejna zagadka rozwiazana
Anuśka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:47
-
nick nieaktualnyAnia współżyć dopochwowo??? to nie wystarczy zrobić loda i zajdę w ciążę zmartwiłyście mnie to może dlatego tyle miesięcy się staram i nigdy się nie udaje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:33
Summerka, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Ania współżyć dopochwowo??? to nie wystarczy zrobić loda i zajdę w ciążę zmartwiłyście mnie
Vuko, Katjaa, Summerka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:48
-
Katjaa wrote:Ania współżyć dopochwowo??? to nie wystarczy zrobić loda i zajdę w ciążę zmartwiłyście mnie to może dlatego tyle miesięcy się staram i nigdy się nie udaje...
Mona_M, momo1009, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No widzisz ile można się dowiedzieć na nowym wątku? Dzwoń do chłopa że kuchnię zalało
Ania1986, Blondyna0 lubią tę wiadomość