Czekając na cud...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Zrób mi też Plizzzzzz
-
mar wrote:ooo! jak się cieszę, że na tym forum też znalazły się takie kobietki jak ja, które się starają o ciążę! kto by pomyślał! jaki zbieg okoliczności ja też się staram!
-
Czy tu wszytskie sie staraja.. no co wy ??
zadna sie nie zabezpiecza ??
my sie zabezpieczamy .. naturalnie -
Ania_84 wrote:Anuska czy ja o czyms nie wiem.. no snilo mi sie ze widze pare i kobite z pytongiem ale jestem w szoku
Nie, ja nie mam... To ona musi mieć....
Kurczę mi kiedyś mąż pozwolił na tiru riru z kobietą ale jak on będzie mógł patrzeć. Jeszcze z tego nie skorzystałam... Może już czas... KATJAAAAAA, gdzie jesteś... Nie rób nic beze mnie! Lecę już!!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Czy tu wszytskie sie staraja.. no co wy ??
zadna sie nie zabezpiecza ??
my sie zabezpieczamy .. naturalnieAnia_84 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Anuśka wrote:Myślisz że Katja ma ptaka? Poczekaj moment.......
Kurczę mi kiedyś mąż pozwolił na tiru riru z kobietą ale jak on będzie mógł patrzeć. Jeszcze z tego nie skorzystałam... Może już czas... KATJAAAAAA, gdzie jesteś... Nie rób nic beze mnie! Lecę już!!!
Anuśka lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:My sie zabespieczamy ale to juz tez nie dlugo dobrze wiedziec na przyszlosc jak podejsc do tematu musze mojemu M kazac cwiczyc losowanie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mar wrote:ooo! jak się cieszę, że na tym forum też znalazły się takie kobietki jak ja, które się starają o ciążę! kto by pomyślał! jaki zbieg okoliczności ja też się staram!
marzusiax wrote:My sie zabespieczamy ale to juz tez nie dlugo dobrze wiedziec na przyszlosc jak podejsc do tematu musze mojemu M kazac cwiczyc losowanie
brak plemnikow ... brak ciazy -zebym wczesniej to wiedziala
-
Anuśka wrote:Jakby nasi faceci nas poczytali to byśmy na jednym oddziale w psychiatryku wylądowały
moj poki co tylko twierdzi ze za duzo wina pije i smieje sie do monitora
-
Katjaa poszla sprawdzac nasze triki zapylajace szkoda ze skutki poznamy dopiero po swietach tak nie wiadomo czy opyla sie kobinowac. Przeraza mnie swiadonosc dluzszego spania w obsikamym luzku wogole to jakies takie malo higieniczne ale czego sie nie zrobi ...
Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
marzusiax wrote:Mnie nikt nie widzi sa sa sa....
mojm nie widzi jakjuz jestem na fazie nie moge sie powstrzymac od smiechu wchodzi a ja w brecht .. -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Myślisz że Katja ma ptaka? Poczekaj moment.......
Kurczę mi kiedyś mąż pozwolił na tiru riru z kobietą ale jak on będzie mógł patrzeć. Jeszcze z tego nie skorzystałam... Może już czas... KATJAAAAAA, gdzie jesteś... Nie rób nic beze mnie! Lecę już!!!
Też pytałam mojego o trójkąt ale odpowiedź brzmiała: Chyba Ci na głowę padło! Z nikim nie będę się Tobą dzielił...
i się nagadalam...
Ja w tym cyklu zajde w ciążę choćby chuj na chuju miał stanąć!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:A mam ptaka! Który mnie właśnie Wkurwil bo pojechał koledze pomoc jak ja w potrzebie...!
Też pytałam mojego o trójkąt ale odpowiedź brzmiała: Chyba Ci na głowę padło! Z nikim nie będę się Tobą dzielił...
i się nagadalam...
Ja w tym cyklu zajde w ciążę choćby chuj na chuju miał stanąć!
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:To ktora idzie testowac skoro jeden pytong juz sie zmyl?
moj niestety nie bedzie dzialal bo utknie w bagnie