Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Testuję 6.06., bo owulkę wg monitoringu mam mieć w ten piątek. Rany, tak się ucieszyłam jak zobaczyłam dzisiaj ten 16mm pęcherzyk, że szok
Robi któraś z was monitoring w tym cyklu? To endometrium 5 mm mnie martwi, ale może do piątku chociaż trochę podrośnie.
moniqe, witaj Bierzesz jakieś leki czy na spokojnie się staracie? Ja zaczęłam pierwszy cykl starań i od razu z clo, bo miałam bezowulacyjne cykle wcześniej .Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:no to testujemy razem (o ile @ nie przyjdzie dzień wcześniej)
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
PeggyOlsen - na poprawę endometrium dobrze służy lampka czerwonego winka oraz migdały, i życzę owocnej owulacji
To będzie nasz 5cs, po drodze będzie dużo spraw do ogarnięcia, ale może w tym całym zamieszaniu odpadną ciążowe rozmyślania, i będzie zielony finałek -
Niestety wykres w tym miesiacu tylko papierowy a do tego temperatura skacze jak na sprezynach ale nie spinam sie bo konczymy remont domu i 15.06 chcemy sie wprowadzac wiec wtedy podejde do staran bardziej na spokojnie i dokladnie, no chyba ze w tym calym haosie teraz sie uda
-
Landryneczka, idę do lekarza w ten piątek żeby właśnie potwierdzić owulację lub dostać zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka. Mój lekarz się nie patyczkuje, w ogóle go nie stopuje to, że to nasz pierwszy cykl starań Może to i dobrze, na co czekać. A co Tobie na monitoringu wychodziło? Wszystko rosło i pękało?
Jagah, jem właśnie migdały A co się u Ciebie będzie ciekawego działo? -
nick nieaktualny
-
PeggyOlsen wrote:
Jagah, jem właśnie migdały
Ja tak jak Jagah polecam czerwone wino - u mnie w tym cyklu baaardzo pomogło
A i nie oszczędzaj się z , bo owulacja może nastąpić wcześniejZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Testuję 6.06., bo owulkę wg monitoringu mam mieć w ten piątek. Rany, tak się ucieszyłam jak zobaczyłam dzisiaj ten 16mm pęcherzyk, że szok
Robi któraś z was monitoring w tym cyklu? To endometrium 5 mm mnie martwi, ale może do piątku chociaż trochę podrośnie.
moniqe, witaj Bierzesz jakieś leki czy na spokojnie się staracie? Ja zaczęłam pierwszy cykl starań i od razu z clo, bo miałam bezowulacyjne cykle wcześniej . -
Hej ale coraz więcej nas na czerwiec ja dzisiaj w 7dc byłam na monitoringu i narazie ok jest, tzn za wcześnie na pęcherzyki ale sprawdziła czy torbieli nie ma i wszystko dobrze i poprawnie. Kolejne usg mam w sobotę w 10dc i przy okazji męża wyniki będą. Także liczę ze czerwiec będziebardzo bardzo szczęśliwy dla mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny