Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie mi, czy robienie A6W może być przeszkodą w zajściu w ciążę?
Jestem właśnie w trakcie i tak się zastanawiam czy to aby dobre jest ale z drugiej strony przecież nie można zrezygnować całkiem ze sportu w trakcie starań... -
Fiona88 i co Twój lekarz mówi o takiej sytuacji, jaką masz? Bo mam identyko - pękł (chyba) pęcherzyk z prawego jajnika (który nie był dominujący)a został 24mm na lewym jajniku. Owulacja wg lekarza była, endometrium 10,5. Ja już sobie odpuściłam ten cykl, skoro tamten pęcherzyk został, ale myślisz, że w naszej sytuacji jest nadzieja ?
kofeinka, to na pewno @ a nie inne objawy ? Robiłaś betę?
-
PeggyOlsen wrote:Fiona88 i co Twój lekarz mówi o takiej sytuacji, jaką masz? Bo mam identyko - pękł (chyba) pęcherzyk z prawego jajnika (który nie był dominujący)a został 24mm na lewym jajniku. Owulacja wg lekarza była, endometrium 10,5. Ja już sobie odpuściłam ten cykl, skoro tamten pęcherzyk został, ale myślisz, że w naszej sytuacji jest nadzieja ?
Nie robiłam bety, wczoraj jeszcze zanim zaczęło ze mnie cokolwiek lecieć zrobiłam test (w 13dpo) wynik testu negatywny.
No i temperatura też spadła
Piersi już nie bolą...
No to chyba @, prawda??
Tylko ta szyjka strasznie wysoko, a w czasie okresu chyba powinna być nisko??? Czy jak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:00
-
Wiecie co, w sumie wolę myśleć, że się nie udało, bo po tym monitoringu jak ręką odjął przeszły mi wszystkie urojone objawy Tak więc zakładanie wątku musi poczekać na kolejny cykl, hehe Jeszcze tydzień do testowania, a ja pełny luz nagle.
Pogoda straszna i też jestem chora. Wczoraj poszłam spać o 18 i spałam ciurkiem do dzisiaj do 9 - trochę to dziwne, no ale co robić jak pada i paskudnie.
Miłego dzionka !
kofeinka, no to chyba tak... Szkoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:00
-
Hej dziewczyny nie wiem czy cos bd z mojego testowania bo nie jestem pewna csy byla owu bo niby byl skok ale taki marny zawsze temp w II fazie mialam 36.7 a teraz 36.4 O_o i niby jest 4dpo a codziemmie boli nie brzuch a w dzien rzekomej owu nie bolal mam nadzieje ze to nie jakos torbiel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:09
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
candela wrote:Powiedzcie mi, czy robienie A6W może być przeszkodą w zajściu w ciążę?
Jestem właśnie w trakcie i tak się zastanawiam czy to aby dobre jest ale z drugiej strony przecież nie można zrezygnować całkiem ze sportu w trakcie starań...
Raczej nie powinno być problemów, zwłaszcza że nie są to bardzo intensywne ćwiczenia, pracują głównie mięśnie brzucha, więc pracuj nad ciałkiem, póki możesz Teraz trochę odpuściłam ćwiczenia z braku siły, ale wcześniej normalnie ćwiczyłam z Mel B i Chodakowską, i naprawdę było spoko. Powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 11:10
-
Jagah wrote:Raczej nie powinno być problemów, zwłaszcza że nie są to bardzo intensywne ćwiczenia, pracują głównie mięśnie brzucha, więc pracuj nad ciałkiem, póki możesz Teraz trochę odpuściłam ćwiczenia z braku siły, ale wcześniej normalnie ćwiczyłam z Mel B i Chodakowską, i naprawdę było spoko. Powodzenia.
No właśnie nie chcę przestawać bo się wkręciłam ;)No i chcę zajść w ciążę z jak najniższą możliwą wagą
PegguOlsen, potraktuj ten cykl jako ćwiczenie wstępne
-
nick nieaktualny
-
PeggyOlsen wrote:Fiona88 i co Twój lekarz mówi o takiej sytuacji, jaką masz? Bo mam identyko - pękł (chyba) pęcherzyk z prawego jajnika (który nie był dominujący)a został 24mm na lewym jajniku. Owulacja wg lekarza była, endometrium 10,5. Ja już sobie odpuściłam ten cykl, skoro tamten pęcherzyk został, ale myślisz, że w naszej sytuacji jest nadzieja ?
Powiedziala, ze to nie ma wplywu na to czy sie uda, czy nie, a byla owulacja wiec udac sie moze Ewentualnie ten drugi pecherzyk moze peknac i bedzie druga owulacja, albo sie wchlonie po prostu.[/url] -
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Landryneczka, no właśnie wyluzowałam po tym monitoringu - owulka się nie udała, więc mogę spokojnie pić, bo mam serię wesel w czerwcu akurat Always look on the bright side of life!
-
Jessu, nie straszcie My tu już na luzie się kochamy jak chcemy, a tu jakiś bliźniak może się szykuje do ataku Nie no, śmieję się, pewnie nic z tego drugiej strony - nie chciałabym chyba rodzić w styczniu ;P Niech fasolka poczeka ze 3 miesiące na wiosnę do pojawienia się na świecie
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Jessu, nie straszcie My tu już na luzie się kochamy jak chcemy, a tu jakiś bliźniak może się szykuje do ataku Nie no, śmieję się, pewnie nic z tego drugiej strony - nie chciałabym chyba rodzić w styczniu ;P Niech fasolka poczeka ze 3 miesiące na wiosnę do pojawienia się na świecie
-
nick nieaktualnyOgólnie fajnie mieć dziecko tak styczeń luty bo w wakacje dziecko jest troszkę większe bardziej ciekawe świata. Wakacje fajnie można spędzić
A z Małym już np. na plaży się nie posiedzi bo długo nie można:) (oczywiście pod parasolem lub w namiocie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:25
-
Moj syn jest z 4 stycznia i we wakacje juz byl taka mala siedzaca kluska, siedzial na kocyku i gugał, albo siedzial ze mna w basenie. nie ma idealnej pory na rodzenie bo minus u nas byl taki ze tamtego roku zima byla dluga i dopiero pod koniec marca wyszlismy na spacer bo caly czas byl lub padal snieg. Wszystko ma plusy i minusy ale szczerze jakby sie teraz udalo bylabym przeszczesliwa bo i ciuszki po mlodym i wszystko by pasowalo rozmiarem do pory roku.
U mnie 5dpo. Odprawilismy mlodego do babci na dwie nocki, i mamy zamiar z mezem troche odpoczac i sie poprzytulac bo w sobote wylatuje do pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 14:33
👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.