Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:kaarolaa wrote:Gośśśka wrote:kaarolaa wrote:witam kochane ja niesmiało przepisuje sie do Was bo dzisiaj @ lekko puka do drzwi ale jutro rano napewno sie rozkreci, mam nadzieje ze zdazymy z moim mezem zmajstrowac dzidzie jeszcze zanim pojedzie na poligon
na pewno Karolcia wakacje to najlepszy okres do majstrowania Naszych tak długo oczekiwanych fasolek ...... trzymam za to kciuki zarówno u Was jak i nieskromnie mówiąc u siebie
no tak tylko ze w wakacje to tez nie bedzie za duzo czasu na działania. od połowy lipca do wrzesnia mamy wolne i kazde praktycznie bedzie w swoim rodzinnym domu, czyli osobno. oboje pochodzimy ze wsi, rodzice maja gospodarstwa i trzeba pomagac a latem jest najwiecej roboty zawsze. czyli tak do wrzesnia to ciezko bedzie sie wstrzelic akurat w odpowiedni termin.
oj żebyś się nie zdziwiła najważniejsze to pozytywne nastawienie
ja zawsze jestem pozytywnie nastawiona, powiem ci ze nawet nie zmartwiłam sie tym ze dopadła mnie znow @. niech sobie jest przynajmniej wiem, ze po poronieniu wszystko jest cacyGośśśka, basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytemperatury juz nie mierze,tak mysle zeby jutro zaczac zas mierzyc i zobaczyc jaka wysoka jest czy niska ??? hmmm . . . sama niewiem jak jestem w ciazy to powinnam miec w miare wysoka prawda???
A najlepsze w tym wszystkim jest to,ze moja szyjka jest krotka,rozzpulchniona,i strasznie miekka jak budyn doslownie i wysoko caly czas do OKRESU sie nie zmienilainessa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Gośśśka wrote:kaarolaa wrote:Gośśśka wrote:kaarolaa wrote:witam kochane ja niesmiało przepisuje sie do Was bo dzisiaj @ lekko puka do drzwi ale jutro rano napewno sie rozkreci, mam nadzieje ze zdazymy z moim mezem zmajstrowac dzidzie jeszcze zanim pojedzie na poligon
na pewno Karolcia wakacje to najlepszy okres do majstrowania Naszych tak długo oczekiwanych fasolek ...... trzymam za to kciuki zarówno u Was jak i nieskromnie mówiąc u siebie
no tak tylko ze w wakacje to tez nie bedzie za duzo czasu na działania. od połowy lipca do wrzesnia mamy wolne i kazde praktycznie bedzie w swoim rodzinnym domu, czyli osobno. oboje pochodzimy ze wsi, rodzice maja gospodarstwa i trzeba pomagac a latem jest najwiecej roboty zawsze. czyli tak do wrzesnia to ciezko bedzie sie wstrzelic akurat w odpowiedni termin.
oj żebyś się nie zdziwiła najważniejsze to pozytywne nastawienie
ja zawsze jestem pozytywnie nastawiona, powiem ci ze nawet nie zmartwiłam sie tym ze dopadła mnie znow @. niech sobie jest przynajmniej wiem, ze po poronieniu wszystko jest cacy
wiem Karolcia od Ciebie można się uczyć normalnie ,taki nasz wesołek jesteś nie wiem może to przegapiłam ale odkąd zapisałam się na to forum ty zawsze z pozytywnym nastawieniem podchodzisz do sprawy kochana mam nadzieję że w te wakacje jednak wyskrobiecie troszkę czasu jedynie dla dwojga,życzę Wam tegokaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjest tu wiele takich dziewczyn pozytywnie nastawionych, napewno gdzies tam głeboko w serduszku to przezywam ale jest ok, wiem ze musze byc silna i sie nie poddawac a jednoczesnie dodaja mi siły kobietki ktore miały problemy a zaszły w ciaze
Gośśśka, inessa, ;oniqa, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:temperatury juz nie mierze,tak mysle zeby jutro zaczac zas mierzyc i zobaczyc jaka wysoka jest czy niska ??? hmmm . . . sama niewiem jak jestem w ciazy to powinnam miec w miare wysoka prawda???
A najlepsze w tym wszystkim jest to,ze moja szyjka jest krotka,rozzpulchniona,i strasznie miekka jak budyn doslownie i wysoko caly czas do OKRESU sie nie zmienila
to zmierz sobie jutro i zobaczysz jaka bedzie, moze to ciaza moze rzeczywiscie jakies problemy hormonalne, pojdziesz do lekarza i wszystkiego sie dowiesz. bardzo Ci kibicuje kochana i wiem ze bedzie dobrzeinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:temperatury juz nie mierze,tak mysle zeby jutro zaczac zas mierzyc i zobaczyc jaka wysoka jest czy niska ??? hmmm . . . sama niewiem jak jestem w ciazy to powinnam miec w miare wysoka prawda???
A najlepsze w tym wszystkim jest to,ze moja szyjka jest krotka,rozzpulchniona,i strasznie miekka jak budyn doslownie i wysoko caly czas do OKRESU sie nie zmienila
kochana ja na twoim miejscu pobiegł bym na bete a co do objawów to wygląda mi to na ciąże ból piersi miałm identyczny szyjkę też a co do jadowstrętu tonie mogłam patrzeć na kurczaka chociaż zawsze go bardzo lubliłaminessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:basiulkaa_89 wrote:temperatury juz nie mierze,tak mysle zeby jutro zaczac zas mierzyc i zobaczyc jaka wysoka jest czy niska ??? hmmm . . . sama niewiem jak jestem w ciazy to powinnam miec w miare wysoka prawda???
kochana ja na twoim miejscu pobiegł bym na bete a co do objawów to wygląda mi to na ciąże ból piersi miałm identyczny szyjkę też a co do jadowstrętu tonie mogłam patrzeć na kurczaka chociaż zawsze go bardzo lubliłam
kurcze ja juz niewiem co mam robic tyle ze narazie kaski niemam na bete w tym jest wlasnie problem
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiulka kurdę nie wiem co Ci powiedzieć beta kosztuję ok 30-40zł może pożycz od kogoś hmm kurde albo idź do gin jak najszybciej bo jeżeli jesteśw ciąży to te plamienia mogą być niebezpieczne i dostaniesz leki ja to na twoim miejscu bym już osiwiała
inessa lubi tę wiadomość
-
basiulka nie ma co ignorować takich objawów.Ja też w styczniu zignorowałam ból brzucha bo nie wiedziałam że jestem w ciąży i opiekowałam się chłopcem rocznym podejrzewam że się przedźwigałam i to było przyczyną poronienia.Wiec kochana dmuchaj na zimne kombinuj kase i ta betę!!!żeby nie mieć wyrzutów sumienia potem
inessa, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzia123 wrote:basiulka nie ma co ignorować takich objawów.Ja też w styczniu zignorowałam ból brzucha bo nie wiedziałam że jestem w ciąży i opiekowałam się chłopcem rocznym podejrzewam że się przedźwigałam i to było przyczyną poronienia.Wiec kochana dmuchaj na zimne kombinuj kase i ta betę!!!żeby nie mieć wyrzutów sumienia potem
Przedzwigac sie nie przedzwigam bo siedze na dupie w domu ale ja jestem nastawiona NEUTRALNIE dlatego na leb jeszcze nie dostalam hehehhe ale fajnie sie jest wyzalic komusinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiedy masz lekarza może idz jutro do lekarza i jakoś wyproś żeby cię przyjęli państwowo powiedz jaka sytuacja że to ciąża najprawdopodobniej że plamisz to może bez kolejki na nfz Cię przyjmą nie chcę Cie straszyć ale lepiej dmuchać na zimne
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiulka źle zrozumiałaś nie żaden "Biedok" jak zrozumiałaś tylko wiem co to być w kropce bez kasy bez pracy o z Katowic kawał drogi. No a lekarze to też ludzie powinni zrozumieć i trzymam kciuki żeby Cię przyjeli
basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość