Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:;oniqa to czekamy na wiadomości wspaniałe
dzięki inessa za dobre słowo ja też jestem ciekawa bo w tamtym miesiącu całkowicie inaczej się czułam a teraz mnie mdli i temperatura jest wyższa a jak u Ciebie kochanainessa, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj ale byłoby super ;oniqa
a jeszcze dużo dni do testów?
A ja oj cóż czuje się już dużo lepiej jakbym nie miała zabiegu tylko dziś jakaś słaba jestem no i troche nabroiliśmy z mężem najlepsze to,że w tym czasie była owulka i teraz mam troche strachu bo jak cos się udało to tam wśrodku jednak było "pocharatane" wiem nie powinnam ale tak jakoś wyszło, do tego mam zgage,dziwne bóle w brzuchu ale chyba nic z tego bo zaczyna mi się trądzik a to ostatnio miałam przed @. No cóż czekam na nowy cykl już na czerwiec;oniqa, Patii22 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Oj ale byłoby super ;oniqa
a jeszcze dużo dni do testów?
A ja oj cóż czuje się już dużo lepiej jakbym nie miała zabiegu tylko dziś jakaś słaba jestem no i troche nabroiliśmy z mężem najlepsze to,że w tym czasie była owulka i teraz mam troche strachu bo jak cos się udało to tam wśrodku jednak było "pocharatane" wiem nie powinnam ale tak jakoś wyszło, do tego mam zgage,dziwne bóle w brzuchu ale chyba nic z tego bo zaczyna mi się trądzik a to ostatnio miałam przed @. No cóż czekam na nowy cykl już na czerwiec
do puki nie ma @ zawsze są szanse,ale najważniejsze że zabieg przebiegł bezproblemowo i dobrze się czujesz ,teraz fasolka może się już pojawiaćinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
;oniqa to trzymamy kciuki !!! Inesska mysle, ze jak juz dobrze sie czujesz to gdybys zafasolkowala, byloby wszytko ok, bo najwazniejsze ze nie masz zadnych infekcji, a cialo sie goi w tepie niesamowitym wiec pewnie domek dla dzidzi juz calkowicie zagojony.
inessa, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Witajcie w nowym dniu u nas słonecznym ale już się chmurzy jak na burze
Gośśśka to trzymamy kciuki o śliczny prezent na urodziny
no staramy się z mężem jak możemy hihihi ,a jak do sierpnia nic się nie wydarzy to idę na badania ..... wzięłam 3 tyg urlopu i zobaczymyinessa, deJzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Gossska to koniecznie musi byc prezent na te urodziny !! Miriam mam nadzieje ze to przez Ciebie zalapane to nic innego jak fasolka! Inesska ja tam trzymam kciuki za ten Twoj cykl, moze akurat sie udalo!
też bym tak pomyślała gdyby nie katar i kaszel jak na przeziębienie czy grypę ale nie biorę żadnych leków wrazie gdyby się udałoinessa lubi tę wiadomość