Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Inessko mam do Ciebie pytanie.Powiedz mi w przyszly czwartek mam wizyte u gin.Wczesniej przed planowaniem dziecka poszlam panstwowo na badania,powiedzial mi ze wszystko jest ok ,mamy działac.Ale te działanie mnie już wykańcza.Jakie zrobić badania żeby być dokładnie przygotowana,w czwartek idę prywatnie do gin jest ponoć dobry specjalizuje sie w bezpłodnosci.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie zdązyłam odpowiedzieć ale też uważam,że lepiej iść bliżej owulki bo lekarz wtedy więcej bedzie widział. Acha ja zrobiłabym jeszcze gdzieś od 3 6 dnia cyklu (tak mi lekarz mówił) progesteron i mi ginekolog poleacła, że watrto też zrobić ft3 ft4 oraz przeciwciała tarczycy i to tyle na początek, reszte lekarz zleci
deJzi lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Nie zdązyłam odpowiedzieć ale też uważam,że lepiej iść bliżej owulki bo lekarz wtedy więcej bedzie widział. Acha ja zrobiłabym jeszcze gdzieś od 3 6 dnia cyklu (tak mi lekarz mówił) progesteron i mi ginekolog poleacła, że watrto też zrobić ft3 ft4 oraz przeciwciała tarczycy i to tyle na początek, reszte lekarz zleci
Dziękuję znowu nabieram sił na ten cykl!!!inessa, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya progesteron chyba 7 dzien po owulce
ja wypisalam podstawowe ale jak sa jakies problemy mozna je rozszezyc jezeli cos jest nie tak
jezeli gin ni ekonowal to mu wystarczy na razie te podstawowe progesteronu tez nie trzeba robic wszystko wyjdzie w praniu na monitoringu i estradiol jaki masz zapas..inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:cześc dziewuszki
powiedzcie mi do kiedy bierze sie wiesiołka ?? mam szary wykres i nie wim kiedy mi wyznaczy owulke póki co mam niską tempke
moze i dobrze ze masz szary wykresik bo w tym miesiacu pojdziesz na intuicje kochana;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
deJzi wrote:;oniqa wrote:cześc dziewuszki
powiedzcie mi do kiedy bierze sie wiesiołka ?? mam szary wykres i nie wim kiedy mi wyznaczy owulke póki co mam niską tempke
moze i dobrze ze masz szary wykresik bo w tym miesiacu pojdziesz na intuicje kochana
powiem tak i tak odpuściłam wszystko na lajcie co bedzie to będzie kiedys napewno sie uda nie teraz to nastepnym razem widocznie tak musi byćinessa lubi tę wiadomość
-
deJzi wrote:adzia wrote:Ach czyli mówisz że to za szybko to ok wyniki porobie w czwartek a 27 w poniedziałek pójde do gin dzieki!!!
nie mozesz wynikow zrobic w czwartek tylko w 3/4 dzien twojego cyklu jak przyjdzie @
Acha ok deJzi dzięki!!!inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczynki dawno tu nie zaglądałam co u Was słychać?....Adzia ja też muszę zrobić sobie porządne badania bo niby mówią Nam że wszystko jest ok a fasolki jak nie ma tak nie ma .....Nic będę w sierpniu w Polsce to zobaczymy co mi powiedzą ......przesyłam buziaki dla Was wszystkie kochane i trzymam mocno kciuki
inessa, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny