Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:kurdę powinnam się zbierac do lekarza a jakośnie moge odejść od komputera ale musze zobaczyć co z tą moją owulką była nie była będzie czy jak do lekarza mam na 11.20 później do pracy dziś do mojego M powiedziałam że jak się nie uda w tym miesiącu to ukradnę jakies dziecko z pracy i będzie naszę uśmiał się trochę i powiedział żebym przyniosła mu Pole bo ją bardzo lubi Tylko ciekawe co rodzice Poli na to hihi
aleeeee ... dobre hahaMiriam, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynarazie jeszcze sie nie witam na czerwcowych ale dziewczyny pomozcie mi bo niektore maja w tym doswiadczenie. jakie hormony powinnam sobie przebadac i w ktoeym dniu cyklu, bo ja to ciemna z tego jestem
a tak sobie dzisiaj z mezem rozmawiałam na ten temat i zdecydowałam sie isc i zrobic prywatnie i wyniki zaniesc do lekarza. pomozcie proszeinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaarolaa trudno to powiedzieć bo powinien to zlecić lekarza, ale zwykle bada się w 2-5 dniu (i tu lekarz decyduje) bada się progesteron który powtarza się około 7 dni po owulce. Bada się na poczatku cyklu też od 2-6 dnia poziom fsh, lh, prolaktyne , tsh , ft3,ft4 przeciwciała tarczycy, no to z takich podstawowych nie pamietam więcej.
;oniqa szczerze dziwny lekarz, coprawda jest czasmi trudno ocenić lekarzowi owulke zwłaszcza przy słabszym usg ale powinien Ci powiedziec to jest jego zadanie jako lekarza no oczywiście dobrego lekarzakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Kochana a może się jednak okażę że konwalie jednak kwitną w maju i akurat zaciążysz jeszcze w maju a dowiesz się w czerwcu czego Ci życzę
Rzeczywiście Miriamko może zakiełkuje w maju a potem będzie tylko kwitnąćinessa, Miriam lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziękuję kochane za ciepłe słowa
inessko - na zabieg zdecyduję sie zaraz po powrocie z urlopu ponieważ jutro już jedziemy
Smutno mi kurczę Pani D. powiedziała że trzeba zacząć działać żebym nie straciła jajnika jak to się zaniedba i jeszcze o czymś że jak nie będzie ok po zabiegu to jakieś tabletki na pół roku da.
Co najbardziej pozytywne jak powiedziałam mamie że mnie zabieg czeka ,załapała szybko że się staramy i nie wychodzi.
Powiedziała że u niej było wszystko ok a zaszła po 4 latach w czasie gdy brała kwas foliowy 4 miesiące.
Trochę się rozpisałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 05:09
inessa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualny
-
inessa- pewnie że trzeba a kto mnie lepiej zrozumie niż wy kobietki Nie robię sobie nadziei ale Dziękuję
Zaliczyłam dziś jeszcze lekarkę rodzinną i robiła mi usg zwykłe i na nim akurat tej cysty nie widać , ginka mi dopochwowo robiła.
W szpitalu też byłam i termin mam na 30tego , na korytarzu akurat spotkałam lekarza do którego jestem umówiona.
inessa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png