Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:teraz to chyba kupie testy owulacyjne , jak w cyklu w którym zaszłam w ciążę , ale dziwne bo jak mam okres zazwyczaj to piersi mnie nie bolą ani sutki , a teraz : piersi ciezkie bolące sutki wrazliwe czasem swędzą
mam nadzieję że nie będą Ci potrzebne a tak ogólnie biorąc to szczerze one mnie aby denerwują i bardziej stresują wiec nie wiem czy warto kupiłam 100szt ale zaczynam żałować bo jak bym ich nie miała w domu to nie korciło by mnie do ich robieniainessa, Matylda36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:juicca wrote:teraz to chyba kupie testy owulacyjne , jak w cyklu w którym zaszłam w ciążę , ale dziwne bo jak mam okres zazwyczaj to piersi mnie nie bolą ani sutki , a teraz : piersi ciezkie bolące sutki wrazliwe czasem swędzą
mam nadzieję że nie będą Ci potrzebne a tak ogólnie biorąc to szczerze one mnie aby denerwują i bardziej stresują wiec nie wiem czy warto kupiłam 100szt ale zaczynam żałować bo jak bym ich nie miała w domu to nie korciło by mnie do ich robienia
Miriam, zaszalałaś z ilościom testów
Ja kupiłam jedno opakowanie - 5 sztuk, zakładając, że użyję ich tylko w jednym cyklu, bo w kolejnym już nie będę potrzebowała, ha hainessa lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:Miriam wrote:juicca wrote:teraz to chyba kupie testy owulacyjne , jak w cyklu w którym zaszłam w ciążę , ale dziwne bo jak mam okres zazwyczaj to piersi mnie nie bolą ani sutki , a teraz : piersi ciezkie bolące sutki wrazliwe czasem swędzą
mam nadzieję że nie będą Ci potrzebne a tak ogólnie biorąc to szczerze one mnie aby denerwują i bardziej stresują wiec nie wiem czy warto kupiłam 100szt ale zaczynam żałować bo jak bym ich nie miała w domu to nie korciło by mnie do ich robienia
Miriam, zaszalałaś z ilościom testów
Ja kupiłam jedno opakowanie - 5 sztuk, zakładając, że użyję ich tylko w jednym cyklu, bo w kolejnym już nie będę potrzebowała, ha ha
ja w tamtym miesiącu kupiłąm 7szt a w tym mówie aj juz jak kupuję to hurtowo żeby co miesiąc nie latać a teraz żałuje po co mi toinessa lubi tę wiadomość
-
no dużo tych testów kupiłaś
dobra dziewczyny idę tulić się do snu, rano o 5.00 pobudka ,a ja ciągle nie wyspana
Dobranoc słodkich snówinessa lubi tę wiadomość
-
A moja koleżanka miała taką przygodę z testami owulacyjnymi.
Kupiła testy owulacyjne (jakąś masakrycznie dużą ilość), dzień po ślubie, wybrali się z nowopoślubionym mężem w 3 miesięczną podróż po Ameryce Południowej. Testy jeździły z nimi, ona o nich zapomniała, seks wtedy kiedy mieli ochotę bez sprawdzania czy temperatura dobra, czy dni płodne, bez spinki. Podeszli do tego, jak zaciążą to są po ślubie, przynajmniej rodzice czepiać się nie będą
Wrócili do Polski, po rozpakowaniu walizek, znaleźli testy owulacyjne, koleżanka dopiero przeczytała instrukcję, ale okazało się, że na ich zrobienie jest za późno, bo była tuż przed @. Odłożyła testy w widoczne miejsce w łazience i ... nie zdążyła już ich użyć, bo okazało się, że jest w ciąży. Teraz ma śliczną córeczkę i śmieje, się, że nadal dokładnie nie ma pojęcia kiedy ma dni płodne i owulację. Szczęściarainessa, Miriam, deJzi lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Ja też kobietki bez testów owulacyjnych i temperatury też nie mierzę.
Dziś mam wizytę u Ginki po południu , miałam się zgłosić do 15tego ale że była na urlopie to dziś.
Podejrzewam że znów da mi luteinę i tyle, jeszcze lepiej jak tak będzie niż jakby miała coś wykryć złego.
W sobotę jedziemy do PL na krótki urlop bo tylko tydzień ,czyli jeszcze jutro trzeba coś działaćMiriam, inessa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualny
-
Miriam ja mam na 15,30 ,więc pierwsza trzymam kciuki za Ciebie
A czy tym kurcze jak to nazwać... usg dopochwowym też może ją u mnie zobaczyć?
Sama albo ja już miałam albo na dniach będę miała.inessa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
To najpierw sprawdzę czy ona jest z tych co mówi To moja druga wizyta u niej , na pierwszej byłam w 9dc to jeszcze nic widzieć nie mogła.
Tzn. widziała że "coś z prawym jajnikiem nie tak". Mnie z kolei ten miesiąc w tym czasie co te plamienia i do wczoraj kół lewy. Wcześniej nie odczuwałam takich spraw,albo zaczęłam zwracać na to uwagę.inessa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Tak,tak myślę że dopiero teraz zwracamy uwagę na takie sprawy
Widzę że jesteśmy nawet w tym samym dniu cyklu a Ty już miałaś pozytywny test z owulacji.
Tylko u mnie coś suchutko jest ,chociaż może to po wczorajszym ...
inessa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Teraz już powinnaś widzieć ,nie ma co tam za bardzo oglądać ale zerkaj
Ogólnie miałam ostatnie miesiące +30 dni ,teraz ostatnie 2 cykle równe 30.
Twoje są 28 dniowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2013, 06:00
inessa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny