Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki dopisuję się termin na @ 02.06.2013 więc zahaczam o ten wątek chodź pewnie o lipiec też zahaczę bo w dni kiedy owulka ma się u mnie pojawić wyjeżdżamy ze znajomymi na wycieczkę i obawiam się że nie będzie gdzie małej fasolki szponcić no zobaczymy trzymajcie kciuki hihiihi no i ja oczywiście też będę
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:hej dziewczynki dopisuję się termin na @ 02.06.2013 więc zahaczam o ten wątek chodź pewnie o lipiec też zahaczę bo w dni kiedy owulka ma się u mnie pojawić wyjeżdżamy ze znajomymi na wycieczkę i obawiam się że nie będzie gdzie małej fasolki szponcić no zobaczymy trzymajcie kciuki hihiihi no i ja oczywiście też będę
kochana nie licz na lipiec bo w czerwcu napewno nam sie udaGośśśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć! Kuzwa skończył mi się abonament premium , wczoraj mnie nie było i nie mogę nic zaznaczyć
Edit: chyba coś się zawiesiło bo już jest ok ,ale i tak jakoś szaro i brzydko buuu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2013, 08:06
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Koza wrote:Cześć! Kuzwa skończył mi się abonament premium , wczoraj mnie nie było i nie mogę nic zaznaczyć
Edit: chyba coś się zawiesiło bo już jest ok ,ale i tak jakoś szaro i brzydko buuu.
no niestety przy braku abonametu tak własnie jest szaro i ponuro
trzymam kciuki za Was wszystkie Babeczki;oniqa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoza wrote:Cześć! Kuzwa skończył mi się abonament premium , wczoraj mnie nie było i nie mogę nic zaznaczyć
Edit: chyba coś się zawiesiło bo już jest ok ,ale i tak jakoś szaro i brzydko buuu.
mi tez dzis ale mi to zwisa nie bede placila w sumie jak juz wczesniej pisalam nie potrzebne mi te detektory.. to tylko komputer ale jak komus sie podoba czemu nie -
Koza wrote:Fedra- szkoda, jakoś tak smutno na to się patrzy
Gossska- to my razem mamy na drugiego tą @.
no to mam nadzieje że Nam się uda Koza jak długie masz cykle? bo ja mam 27 dniowe i jak byś się nie udało tego 2.06 to do 29 czerwca powinnam dostać drugą @ więc mam nadzieję że się uda bo jak nie to chyba się wykrwawię hihiih w tym miesiącuFedra lubi tę wiadomość
-
deJzi wrote:Koza wrote:Cześć! Kuzwa skończył mi się abonament premium , wczoraj mnie nie było i nie mogę nic zaznaczyć
mi tez dzis ale mi to zwisa nie bede placila w sumie jak juz wczesniej pisalam nie potrzebne mi te detektory.. to tylko komputer ale jak komus sie podoba czemu nie
he he he cwaniara bo jej detektory już nie potrzebne
a tak w ogóle to gratuluje bo nie wiem czy gratulowałamKonwalia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:deJzi wrote:Koza wrote:Cześć! Kuzwa skończył mi się abonament premium , wczoraj mnie nie było i nie mogę nic zaznaczyć
mi tez dzis ale mi to zwisa nie bede placila w sumie jak juz wczesniej pisalam nie potrzebne mi te detektory.. to tylko komputer ale jak komus sie podoba czemu nie
he he he cwaniara bo jej detektory już nie potrzebne
a tak w ogóle to gratuluje bo nie wiem czy gratulowałam
nie ja juz wczesniej nie zawrzalam na to uwagi.. a wlasciwie przeszkadzalo mi to.. tylko przesowalo wszystko fajna sprawa tylko troche miesza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam pytanko czy ja moge się dołączyć do Was tylko ja tak jak już to na koniec czerwca dopiero testowanie.? teraz mam przerwe w starankach i mam nadzieje na cud bo w moim przypadku to na cud czekam. Pozdrawiam każdą z Was i życzę powodzenia w staraniach a tym którym się udało to gratulacje
Kami, ;oniqa lubią tę wiadomość