Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mam pytanko czy ja moge się dołączyć do Was tylko ja tak jak już to na koniec czerwca dopiero testowanie.? teraz mam przerwe w starankach i mam nadzieje na cud bo w moim przypadku to na cud czekam. Pozdrawiam każdą z Was i życzę powodzenia w staraniach a tym którym się udało to gratulacje
pewnie napisz krótko coś o sobieinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw tym roku skończe 38 lat staramy się od roku o pierwsze dzieciątko wczesniej nie mogłam ze względów zdrowotnych rok temu miałam poważną operacje kręgosłupa. W czwartek usunięto mi mięśniaka no i ze względu na moje choroby autoimmunologiczne dodatkowo mam problem z zajściem w ciąże bo mój organizm wytwarza przeciwciała które mogą niszczyć zarodek lub plemniki, lekarze dają mi bardzo małe szanse ale powiedzieli,że one zawsze istnieją. Równolegle ze staraniami o biologiczne dzieciątko rozpoczęliśmy proces adopcyjny. Mamy teraz mała przerwe i na początku czerwc owulka to mamy się już starać i to na maksa ;)Na razie tyle o mnie.
Miło mi,że mnie przyjęłyście do swojego grona. Życzę każdej pozytywnego testuFedra, Niuta, ;oniqa, Gośśśka, deJzi lubią tę wiadomość
-
Cześć !
Widzę coraz więcej nas się robi
Gossska- ostatnie 2 cykle miałam równe 30dni i tak to było tez +30 dni.
inessa- witamy i, pozdrawiamy i 2 kreseczek !
Jeśli coś pominęłam to przepraszam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 05:03
inessa, Gośśśka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Wiem ,że tak wpadam tutaj do Was tak ni z gruszki ni z pietruszki ale chciałam Wam tylko przekazać ,że Fedra ma piękne dwie krechy na teście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2013, 08:43
Fedra, inessa, ;oniqa, Gośśśka, deJzi lubią tę wiadomość
-
nie gniewasz się nie?
ale po prostu jak zobaczyłam Cię kiedyś że tutaj się zapisujesz to miałam przez chwilę w głowie taką myśl "matko gdzie ona tu się zapisuję"? przecież ona jest ze mną w czwórce na maj przypisana:)Fedra, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas od rana było pochmurno i zimno a teraz się rozjaśniło troszke i jest ciepło. Radość z Fedry
A ja mąż odebrał wypis ze szpitala i okazało się,że oprócz mięśniaka był tam jeszcze polip i też go usunęli no i czekam na wyniki histopatolgii.
Życze powodzonka jeszcze mam nadzieje i gośśśka w nowym cykluGośśśka lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:U nas od rana było pochmurno i zimno a teraz się rozjaśniło troszke i jest ciepło. Radość z Fedry
A ja mąż odebrał wypis ze szpitala i okazało się,że oprócz mięśniaka był tam jeszcze polip i też go usunęli no i czekam na wyniki histopatolgii.
Życze powodzonka jeszcze mam nadzieje i gośśśka w nowym cyklu
oczywiście kochana,wukurujesz się lekarze wszystko posprawdzają,byś mogła przyjąć fasolkę do zdrowego organizmu kochana trzeba mieć zawszę dobre nastawienie jak to mówią pozytywne myślenie to połowa sukcesu trzymam za Ciebie mocno kciuki żebyś jak najprędzej cieszyła się małym brzdąceminessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny , przyjmiecie mnie do grona czerwcowych staranek , niestety zaczęłam plamic i jutro @ z mocna siłą przyjdzie ehh
ale myslę że może czerwiec będzie tym szczęsliwym, męzuś ma ur pod koniecinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
teraz to chyba kupie testy owulacyjne , jak w cyklu w którym zaszłam w ciążę , ale dziwne bo jak mam okres zazwyczaj to piersi mnie nie bolą ani sutki , a teraz : piersi ciezkie bolące sutki wrazliwe czasem swędzą
-
nick nieaktualny