Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:Hej kochane moje :*
Byłam u gina ale mnie nie przyjął Tak czułam Wiedziałam,że mnie nie przyjmą Niema miejsca i konie hadki Durnie . . .
Mierzyłam temp dzisiaj waginalnie i mam 35,6 także na bank to nie ciąża
gnojki my płacimy a oni nas nie chcą przyjąć... brak słów
basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzegladalam tez 50 ostatnio dodanych wykresow i byl tam wykres pewnej dziewczyny ktorej temp z ponad 37 stopni Celcjusza spadla do 35,9 i test ciazowy pozytywny
Albo na innym wykresie temp utrzymywała,sie na 36,23 a spadla do 35,9 i tez pozytywny test . . . A ja myślałam,ze w ciazy jest wysoka tempinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja jestem w pracy i zmagam się z bólem brzucha, który powoli odpuszcza, po dwóch tabletkach przeciwbólowych
Dopiszecie mnie do tabelki? Termin @ - 24 czerwca
W maju byłam u gina, jak do lipcowego cyklu nam się nie uda, to w sierpniu monitoring, badanie nasienia, potem drożność jajowodów, przeraża mnie to wszystkoinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelizka369 wrote:a ja jestem w pracy i zmagam się z bólem brzucha, który powoli odpuszcza, po dwóch tabletkach przeciwbólowych
Dopiszecie mnie do tabelki? Termin @ - 24 czerwca
W maju byłam u gina, jak do lipcowego cyklu nam się nie uda, to w sierpniu monitoring, badanie nasienia, potem drożność jajowodów, przeraża mnie to wszystko
Ojjj elizka mnie tez to wszystko przeraza co Nas czeka
Klinika itd badani nie badania masakra jakas ale czego to sie nie robi dla dzidziinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny