Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kup kawśne mleko i obłóż mu te plecy A jak owulka to plecy nie potrzebne
Basiulka i co?
Kochana czego my nie próbowaliśmy, mleko zsiadłe , kefir , śmietana, jogurt , panthenol w piance i kremie. Z nim to nie tak łatwo ale ciesze się bo dzisiaj już jest o stokroć lepiej. Ale dziękuję za podpowiedz :*inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaki termin testowania ???? No HALOOOO DZIEWCZYNKI Co sie z Wami dzieje ??? GDZIE TEN DUCH WALKI ??? GDZIE NADZIEJA NA TEN CYKL ??? Tylko byście się moje kochane na listę wpisywały i coraz chetniej to robicie ! ! ! No nie bardzo mi to pasuje
inessa, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochana do mnie przyszła @ więc testy w czerwcu właśnie ok 21
A Ty kobietio Basiulka zrób ten tezt bo tempka wysoka, objawy plamienie które się zdaża wciżaży nawet do 4 miesiąca
jeszcze troszke i bede miec kasiorke na betkeinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki .....ale miałam dzisiaj dzień,miałam na 7 rano do pracy a obudziłam się 06:56,że tak powiem lekko się spóźniłam ,potem wkurzyła mnie jedna dziewczyna w pracy normalnie aż się we mnie gotowało nie wyobrażacie sobie jakimi mendami Polacy stają się za granicą dla pracy co nie którzy utopili by Cię w łyżce wody....masakra jakaś
Miriam, inessa, Modnisia lubią tę wiadomość