Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Samirko a gdzie chodzisz do ginka?moze moglabys mi jakiegos polecic???NORMALNEGO ???
Chodzę do Bielskiej na osiedlu na NFZ ale szukam innego gina ,mam na oku Takiego z centrum Katowic dr,Koza niestety tylko prywatnie przyjmuje ale ma b.dobre opinie i niezły sprzęt w gabinecie do usg z tego co czytałam ,a i pracuje w tym prywatnym szpitalu położniczym na Ligocie (ale można tam rodzic na NFZ i rożne inne zabiegi robić)on przyjmuje na
tu adres :dr n.med. Krzysztof Koza - specjalista ginekolog-położnik
przyjmuje w gabinecie w Katowicach ul. 1 maja 9/3a
rejestracja telefoniczna: 66 419 59 38
telefon prywatny: 60 26 514 34
a tu strona szpitala (też ma super opinie) http://www.narodziny.com.pl/index.php -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam i melduje sie ze jestem
i co zadnych nowych nowinek?? zielonych kropeczek ???
widze ze juz powoli dziewczeta sie przenosza na nowy watek czerwcowy..
dziweczyny podczytuje was i calym serduszkiem kibicuje
ja wizyte mam u ginka w srode.. pierwsza moja wizyta, czuje sie jakbym szla na egzamin, ale mam stresa..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochana Basiulkaa to co sie stało że tak Cie kark boli ? czy poprostu ból wziął się ot tak..??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 21:13
-
nick nieaktualnywitam z rana kto dzis testuje laseczki ??
wszystkim mamusiom i przyszłym mamusiom życzę wszystkiego dobrego !!!
wlasnnie sie dowiedzialam ze we wloszech dzien matki obchodzony jest 8 maja!
kurde przespalam... ale wiecie co mialam niezly prezent bo 8 maja zrobilam pierwszego testa sikanego II dowiedzialam sie o ciazy ... ale mialam prezent.
wkurza mnie to traszke co kraj to w inne dni te siwieta.. juz nie jedno w ten sposob przespalam..
co kraj to obyczaj a mi sie wszystko juz miesza..
no i wlasnie teraz sie dowiedzialam ze dzien dziecka jest 6 styczniaIwka, basiulkaa_89, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywkleje wam liste diewczynki co poprwaic a co zmienic ?
01.06 - H30
01.06 - Domi81
01.06 - doris85
07.06 - ;oniqa
08.06 - annia
17.06 - kaarolaa
10.06 - Jaga
12.06 - juicca
12.06 - ecencia
14.06 - adzia
20.06 - Makak
21.06 - inessa
24.06 - elizka369
27.06 - Miriam
30.06 - Kami
- sylwia1808
- Jolka76
- Iwo123
- gosia28
- Nishi ( 3 miesiace kuracji )
- annia
- Koza
- Insidia89
- Tweety
- jeszcze mam nadzieje
- sylvia
- Ofelaine
- basiulkaa_89
- madzia123
- Konwalia
- juicca
- Mikusia2
- madzianka
DOPISAĆ PROSZĘ KTO JESZCZE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 09:51
Miriam, adzia, Iwka, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
A mnie proszę dopisać na 12 czerwca. Kurcze brzuch mnie boli od rana i to tak dziwnie pod pępkiem promieniując na caly brzuch a wczoraj mnie tak męczył, że nospe wzięłam. Mam nadzieje, że to nie przeszkodzi w staraniach bo wydaje mi się, że owu nadchodzi.
-
nick nieaktualny
-
Mam Was znalazłam
Mi właśnie wczoraj koleżanka zaczęła opowiadać że piersi ją bolą i żyły jej na piersiach wyszły i że to przez tabletki na tarczyce, potem się okazało że 6 dni jej już się okres spóźnia. Więc zaczęłam jej gratulować byście widziały jej minę jak zdała sobie sprawę za dwa tygodnie ma swoje wesele
A dzisiaj rano zapomniała testu zrobić aż mam ochotę jej krzywdę zrobić!!
A jak u Was dziewczynki sielankowa niedziela mija? Ja zaraz ze storczykiem do mamusi biegnę tylko jeszcze czekam aż ciasto marchewkowe skończy się piec.
Zero kreseczek?? a dzisiaj Dzień Matki myślałam że wysyp będzieEavonne lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySto lat i najlepszego dla wszystkich mamus :* :* Tych co juz maja swoje pociechy i tych co o nie sie staraja :* :*
Kiedys i ja bede obchodzic swieto 26 maja :* boli oj boli gdzies tam w serduszku
Kochane dzien mina mi super,z rodzinka,z mamusia,tatusiem,siostra,szwagrem,bratem,siostrzenica i moim
deJzi lubi tę wiadomość