Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    A bola Cie piersi Kaarolaa ??? mnie kluja raz prawy,raz lewy :( i bola bardziej,jeszcze do tego sa takie nabrzmiale bardziej...Uciekam sie polozyc :*

kochana ja jednak juz nie musze testowac, @ nareszcie sie zjawiła. teraz wiem ze moge sie wyluzowac :) na czerwiec nie licze bo bede miała przerwe w starankach. dopiero w lipcu zapisze sie na nowy temat :)

inessa lubi tę wiadomość

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    basiulkaa_89 wrote:
    A bola Cie piersi Kaarolaa ??? mnie kluja raz prawy,raz lewy :( i bola bardziej,jeszcze do tego sa takie nabrzmiale bardziej...Uciekam sie polozyc :*

kochana ja jednak juz nie musze testowac, @ nareszcie sie zjawiła. teraz wiem ze moge sie wyluzowac :) na czerwiec nie licze bo bede miała przerwe w starankach. dopiero w lipcu zapisze sie na nowy temat :)

karolcia ale mam nadzieję że będziesz uczestniczyć w naszych rozmowach na forum,kochana kibicuję Ci bardzo mocno i dawaj znać co i jak po badaniach :)

inessa, kaarolaa lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    kaarolaa wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

karolcia ale mam nadzieję że będziesz uczestniczyć w naszych rozmowach na forum,kochana kibicuję Ci bardzo mocno i dawaj znać co i jak po badaniach :)

bede bede :) jak ja bym mogła Was opuscic, jeden dzien mnie tu nie ma a juz załuje, ze cos fajnego mnie omineło :)tym bardziej ze maz juz we wtorek wyjezdza to bede tu prawie caly czas :)

Miriam, inessa, Gośśśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam Was w nowym dniu mam nadzieję,że u Was wszystko dpbrze? Basiulka zrobiłaś badanie :)
    Kochane ja dziś ostatni dzień jestem z Wami na ponad tydzień bo jedziemy na wakacje mam nadziejęm, że gdzieś bede mieć dostęp do internetu to wtedy się odezwe. Mam nadzieję,że przez ten czas zazieleni się u nas :D

basiulkaa_89, Gośśśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj kochana no to udanego wyjazdu zycze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 08:22

inessa lubi tę wiadomość

• Makak Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    WItam Was w nowym dniu mam nadzieję,że u Was wszystko dpbrze? Basiulka zrobiłaś badanie :)
    Kochane ja dziś ostatni dzień jestem z Wami na ponad tydzień bo jedziemy na wakacje mam nadziejęm, że gdzieś bede mieć dostęp do internetu to wtedy się odezwe. Mam nadzieję,że przez ten czas zazieleni się u nas :D

Oj zazdroszczę. Udanych wakacji, dużo słonka :)

inessa lubi tę wiadomość

20110812580114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękue Wam bardzo nie byliśmy kilka lat na wakacjach bo moi rodzice mieszkają przy lesie i nad jeziorem ale chcemy byc w końcu sami ;)
    A jedziemy nad nasze morze dla jodu i nie tylko :P

Gośśśka lubi tę wiadomość

• juicca Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziękue Wam bardzo nie byliśmy kilka lat na wakacjach bo moi rodzice mieszkają przy lesie i nad jeziorem ale chcemy byc w końcu sami ;)
    A jedziemy nad nasze morze dla jodu i nie tylko :P

No to kochana udanego wypoczynku ;) relaksu i spokoju równiez zyczę

inessa lubi tę wiadomość

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • eunika Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udanego wypoczynku inesko :) zajrzałam tu z ciekawości i widzę, że sporo majowych dziewczynek już tu jest :) ja nadal czekam na @ więc jeszcze nie wiem czy dołączę do was, mam przeczucie że tak...

inessa lubi tę wiadomość

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness kochana :D Wypoczynku,słoneczka,nowej pozytywnej energii w działaniu o maleństwo :* <3 I nie pokazuj się bez zielonej kropy na wykresie :D :P hehehehehehehehehhehehehehehehehe :D :D :D Żartuje oczywiście :D

A ja sie wkurzyłam bo termometr mi sie zje**ł :/ i dupa z mierzeniem temperatury.

inessa, samira lubią tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiulka a gdzie dokładnie mieszkasz w tych katowicach studiowałam tam przez 2 lata na UE

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 14:12

inessa lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja o 17 jade na zakupy trezba coś kubić i teściowej i mamie na ich święto najlepiej dałabym im w pudełeczkach malutkie buciki no ale jeszcze nie moge :(

inessa lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ecencia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Podczytywałam was regularnie ale nie miałam czasu na pisanie. W tym miesiącu wzięłam się za mierzenie temp. i mam nadzieję, że coś będę mogła z niej wyczytać pod koniec cyklu. Ja będę testowała około 12 czerwca. Poprzedni cykl był bardzo dziwny i ciągle mnie martwi dlaczego taki długi(36dni)czy może fasolka jednak tam była czy nie ale było minęło i mam nadzieję, że w tym cyklu się uda. Liczę na jeszcze większy wysyp zafasolkowanych niż w maju i trzymam kciuki za wszystkie czerwcowe staraczki.

inessa, ;oniqa, Gośśśka lubią tę wiadomość

0034e1d86d.png
    km5szbmhrutvp4cd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście niemożliwe :D :):P
    Buziaki dla każdej i ja liczę,że jak wróce już tu bedzie troche chociaż nowych mamusiek :D

;oniqa, samira lubią tę wiadomość

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Gośśśka wrote:
    kaarolaa wrote:
    basiulkaa_89 wrote:

bede bede :) jak ja bym mogła Was opuscic, jeden dzien mnie tu nie ma a juz załuje, ze cos fajnego mnie omineło :)tym bardziej ze maz juz we wtorek wyjezdza to bede tu prawie caly czas :)

no i na taką odpowiedź liczyłam :) :) :) :P :P :P :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 18:56

inessa lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

inessko miłych wakacji życzę dobrej pogody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :D :D :D

inessa lubi tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czsc dziewczynki to i ja sie zapisuje do czerwcowych stranek bo ta wredna @ przyszla do mnie w srode.

inessa lubi tę wiadomość

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa ja mieszkam niedaleko AWF"u :D

samira, Gośśśka, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    ;oniqa ja mieszkam niedaleko AWF"u :D

to mieszkasz bardzo blisko mnie bo ja na oś.Witosa :)

Gośśśka, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no samirka ale albo mi sie wydaje albo juz mi to mowilas :D ??? ile masz lat kochana bo pamietam wiek mniej wiecej

inessa, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ