Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:A bola Cie piersi Kaarolaa ??? mnie kluja raz prawy,raz lewy i bola bardziej,jeszcze do tego sa takie nabrzmiale bardziej...Uciekam sie polozyc :*
kochana ja jednak juz nie musze testowac, @ nareszcie sie zjawiła. teraz wiem ze moge sie wyluzowac na czerwiec nie licze bo bede miała przerwe w starankach. dopiero w lipcu zapisze sie na nowy tematinessa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:basiulkaa_89 wrote:A bola Cie piersi Kaarolaa ??? mnie kluja raz prawy,raz lewy i bola bardziej,jeszcze do tego sa takie nabrzmiale bardziej...Uciekam sie polozyc :*
kochana ja jednak juz nie musze testowac, @ nareszcie sie zjawiła. teraz wiem ze moge sie wyluzowac na czerwiec nie licze bo bede miała przerwe w starankach. dopiero w lipcu zapisze sie na nowy temat
karolcia ale mam nadzieję że będziesz uczestniczyć w naszych rozmowach na forum,kochana kibicuję Ci bardzo mocno i dawaj znać co i jak po badaniachinessa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:kaarolaa wrote:basiulkaa_89 wrote:A bola Cie piersi Kaarolaa ??? mnie kluja raz prawy,raz lewy i bola bardziej,jeszcze do tego sa takie nabrzmiale bardziej...Uciekam sie polozyc :*
kochana ja jednak juz nie musze testowac, @ nareszcie sie zjawiła. teraz wiem ze moge sie wyluzowac na czerwiec nie licze bo bede miała przerwe w starankach. dopiero w lipcu zapisze sie na nowy temat
karolcia ale mam nadzieję że będziesz uczestniczyć w naszych rozmowach na forum,kochana kibicuję Ci bardzo mocno i dawaj znać co i jak po badaniach
bede bede jak ja bym mogła Was opuscic, jeden dzien mnie tu nie ma a juz załuje, ze cos fajnego mnie omineło :)tym bardziej ze maz juz we wtorek wyjezdza to bede tu prawie caly czasMiriam, inessa, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItam Was w nowym dniu mam nadzieję,że u Was wszystko dpbrze? Basiulka zrobiłaś badanie
Kochane ja dziś ostatni dzień jestem z Wami na ponad tydzień bo jedziemy na wakacje mam nadziejęm, że gdzieś bede mieć dostęp do internetu to wtedy się odezwe. Mam nadzieję,że przez ten czas zazieleni się u nasbasiulkaa_89, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:WItam Was w nowym dniu mam nadzieję,że u Was wszystko dpbrze? Basiulka zrobiłaś badanie
Kochane ja dziś ostatni dzień jestem z Wami na ponad tydzień bo jedziemy na wakacje mam nadziejęm, że gdzieś bede mieć dostęp do internetu to wtedy się odezwe. Mam nadzieję,że przez ten czas zazieleni się u nas
Oj zazdroszczę. Udanych wakacji, dużo słonkainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dziękue Wam bardzo nie byliśmy kilka lat na wakacjach bo moi rodzice mieszkają przy lesie i nad jeziorem ale chcemy byc w końcu sami
A jedziemy nad nasze morze dla jodu i nie tylko
No to kochana udanego wypoczynku relaksu i spokoju równiez zyczęinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIness kochana Wypoczynku,słoneczka,nowej pozytywnej energii w działaniu o maleństwo :* I nie pokazuj się bez zielonej kropy na wykresie hehehehehehehehehhehehehehehehehe Żartuje oczywiście
A ja sie wkurzyłam bo termometr mi sie zje**ł i dupa z mierzeniem temperatury.inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Podczytywałam was regularnie ale nie miałam czasu na pisanie. W tym miesiącu wzięłam się za mierzenie temp. i mam nadzieję, że coś będę mogła z niej wyczytać pod koniec cyklu. Ja będę testowała około 12 czerwca. Poprzedni cykl był bardzo dziwny i ciągle mnie martwi dlaczego taki długi(36dni)czy może fasolka jednak tam była czy nie ale było minęło i mam nadzieję, że w tym cyklu się uda. Liczę na jeszcze większy wysyp zafasolkowanych niż w maju i trzymam kciuki za wszystkie czerwcowe staraczki.
inessa, ;oniqa, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Gośśśka wrote:kaarolaa wrote:basiulkaa_89 wrote:A bola Cie piersi Kaarolaa ??? mnie kluja raz prawy,raz lewy i bola bardziej,jeszcze do tego sa takie nabrzmiale bardziej...Uciekam sie polozyc :*
karolcia ale mam nadzieję że będziesz uczestniczyć w naszych rozmowach na forum,kochana kibicuję Ci bardzo mocno i dawaj znać co i jak po badaniach
bede bede jak ja bym mogła Was opuscic, jeden dzien mnie tu nie ma a juz załuje, ze cos fajnego mnie omineło :)tym bardziej ze maz juz we wtorek wyjezdza to bede tu prawie caly czas
no i na taką odpowiedź liczyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 18:56
inessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:WItam Was w nowym dniu mam nadzieję,że u Was wszystko dpbrze? Basiulka zrobiłaś badanie
Kochane ja dziś ostatni dzień jestem z Wami na ponad tydzień bo jedziemy na wakacje mam nadziejęm, że gdzieś bede mieć dostęp do internetu to wtedy się odezwe. Mam nadzieję,że przez ten czas zazieleni się u nas
inessko miłych wakacji życzę dobrej pogody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny