Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka Iwo gratulacje dawno nie pisałam ale jestem tu codziennie:) za każdą z was trzymam mocno kciuki a propo nastroju to mnie też dopadł mały dołek. Jak zaczynam myśleć, że muszę jeszcze tyle czasu czekać na staranka to tak smutno mi sie robi.. zatanawiam sie nad wizytą u trzeciego lekarza, ale znów boję się, że usłysze kolejną diangnozę i juz w ogóle nie bede wiedziała jak się leczyć...
Eh.... do bani to wszystko, chce już mieć wielki brzuch, zgagę, mdłości, puchnąć, itp.Andzia33, inessa, Iwo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
01.06 - H30
01.06 - Domi81 ?
03.06 - marzenurek
07.06 - ;oniqa
12.06 - juicca
14.06 – adzia
19.06 - Kaja ?
20.06 - Makak
21.06 – inessa
24.06 – Miriam
24.06 - eunika
24.06 - elizka369
30.06 - Kami ?
- sylwia1808
- Iwo123
- gosia28 ?
- Insidia89 ?
- Tweety ?
- jeszcze mam nadzieje
- basiulkaa_89
- madzia123 ?
- juicca
- Mikusia2
- madzianka
- Effcia28
- maximka84 ?
- Klif ?
- samira ?Andzia33, inessa, Iwo123 lubią tę wiadomość
-
justysia90 wrote:przed chwilą miałam śluz zabarwiony krwią, aż się boję
justysia dużo tego jest? Bo plamienie lub lekko zabarwiony śluz w okolicach spodziewanej @ jak jesteś w ciąży, bywa normalny. Ja plamiłam przez 3 dni,a później wszystko wróciło do normy.Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Matylda36 wrote:justysia dużo tego jest? Bo plamienie lub lekko zabarwiony śluz w okolicach spodziewanej @ jak jesteś w ciąży, bywa normalny. Ja plamiłam przez 3 dni,a później wszystko wróciło do normy.
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki ;* wszystkim gratuluje dodatnich testów ... bardzo ciesze sie razem z wami ;)Mnie cos wczoraj podkusilo i zrobilam test sama niewiem po co i tak jest za wczesnie a poza tym glupia jestem , niewiem po co sie tak bardzo nakrecam ;( czekam na @ wiem ze przyjdzie ;(
inessa lubi tę wiadomość
Lenka19 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justysia90 wrote:nie jest dużo, ale strasznie mnie kregosłup boli, a nigdy nie bolał, żadnych leków na podtrzymanie ciąży nie mam szans brać, bo nie ma mnie w Polsce, a tu nie mam jak do lekarza
justysia, a Ty nie masz żadnego lekarza gina, rodzinnego, kogokolwiek do którego możesz zadzwonić i porozmawiać? W Niemczech też nie możesz iść na żadną wizytę?
Musisz coś zrobić. Mam nadzieję, że z dzieciatkiem wszystko w porządku, ale zawsze lepiej takie rzeczy skonsultować z lekarzem.Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Dziewczyny a ja ten cykl mam jakiś sama nie wiem jaki ... 17 dosalam plamienie , później 3 dni lekkie krwawienie , później 3 dni plamienie brązowe a teraz od 3 dni plamienie mam dalej , nie cały czas ale mam.. do tego czuje się jakbym miała dostać @, no i do tego ból pleców..i cały czas czuje w ustach jakbym miała zgagę czy taki dziwny przełyk. jakby mi ktoś w pysk coś wsadził ( może to stary kapeć ) .. żartować trzeba zawsze ..
Byłam u gina 17 .06 i wszystko oki , wieczorem dostałam @ ( plamienie)
Byłam w Wc i jak przyszłam to mi się słabo zrobiło .. kiedy teraz odpuściłam ze staraniami w sensie psychicznym to moje cielsko ma czelność mi robić takie żarty ..
Andzia33, doris85 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.