Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoże ja też odbiegam od tematu, ale czy ktos wie co zrobić ,żeby kregosłup przestał bolec? masuje, zmieniam pozycje i nic, umiejscowiony jest ni na środku, a nad prawym pośladkiem, jakis nerw pewnie naruszyłam cholercia no
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Kolejny dzień plamienia - nie wiem o co kaman. Boli mnie brzuch i plecy jak na miesiączkę. Test popołudniowy - negatywny. Chyba trzeba będzie zrobić progesteron i prolaktynę w tym cyklu.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajcie koachane ja po pracy i po obiadku u nas szaro pada i kregosłup boli ale cóz taki życie
Juztysia po cichu gratuluje ale i tak nie rozumniem dlaczego chcesz testować dopiero w niedziele jak Ty już amsz tak długą 2 faze a kiedy wracasz do Polski???
Pamietam o każdej i czekam na nowe plusiki
jak nie teraz to troszke późniejIwka, ;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a ja nadal nic nie wiem. brzuch pobolewa. temp o 6:30 niska, ale potem cały dzien już w granicach 37. w ogóle to chyba termometr lewy jakiś mam. chciałabym już wiedzieć. dzisiaj 16dpo, test się boje robić bo już raz był negatywny. myśli ktoś, że są jakieś szanse jeszcze? nastrój dzisiaj kiepski...
-
nick nieaktualny
-
Zauważyłam, że dzisiaj większość z nas ma jakiś nastrój "nie taki".
Idę w czwartek do lekarza i zaczęłam dzisiaj troszkę się stresować czy wszystko będzie dobrze. Tym bardziej, że muszę pójść tam sama, bo mojego męża nie będzie ze mną Tak mnie jakoś dzisiaj załapało, hmmm ....
Chyba to przez tą zmienną pogodęinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
justysia90 wrote:może ja też odbiegam od tematu, ale czy ktos wie co zrobić ,żeby kregosłup przestał bolec? masuje, zmieniam pozycje i nic, umiejscowiony jest ni na środku, a nad prawym pośladkiem, jakis nerw pewnie naruszyłam cholercia no
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwka ja myślę ze najwcześniej niedziela -poniedziałek
inessa, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane, u mnie temp wzrasta, dziś i wczoraj poplamiłam (znów ), a ponadto, praca, dom, , sen, praca, dom, ..... ale cieszę się, że zawodowo wróciłam do formy maluszek będzie miał aktywną mamusię
Pamiętam o Was, wspieram każdą z osobna, Miriam, Inessko, nie poddawajcie się nigdy! Wiara czyni cuda! Bóg juz nam pozwolił choć posmakować macierzyństwa.. Iwka, Samirka, walczcie tam ostro i gorąco, niech wakacyjne wieczorki sprzyjają, chce was widzieć rychło z brzuszkami! a mamusiom ( matylda, mikusia) nuuudnej spokojnej ciąży, wlaśnie zamierzam dołączyć do grona mamuś ponownie i uparcie
Jak sie czuję? czasem gdy coś dźwignę lub za długo postoję (apteka....) to poleci krew, ale taka blada, różowa, brunatna, zaboli jajnik. Poza tym fantastycznie owu raczej była bo ją czułam, teraz tylko cycuchy są wyczuwalne, a to oznaka nadchodzącej @. Kocham Was mocno i tęsknię za lipcem gdzie będe mniej pracowaćMatylda36, Miriam, Iwka, kaarolaa, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Emilka WSK fajnie, że lepiej się czujesz i nabierasz siły do kolejnej walki o dzidzię, obyś długo nie musiała czekać i żebyśmy dziewczyny we wspólnym gronie cieszyły się rosnącymi brzuszkami
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Iwo123 wrote:Dziewczynki udało sie:) wyszły 2 kreski:) NIe wierze..
Iwo123 no to gratulacje .. szczęścia przez 9 miechów i radości z tego stanu ..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.