Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiaczek wrote:hej dziewczynki
wiadomo juz cos wiecej o emi ?? mysle o tym i mysle...
Mam pytanko mam dzis 5 dc a wykres wskazuje mi ze mam dni plodne wtf ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 15:45
inessa lubi tę wiadomość
-
juicca wrote:zaznaczyłas w czasie miesiaczki również śluz wodnisty ( czyli płodny) i dlatego detektor uznał że masz płodne dni
faktycznie!!!! teraz zaznaczylam suchy i sa nieplodne ale bezsens hihihihiinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem jasna szatynka ostatnie kilka lat miałam blond włosy a teraz zdecydowałam się a włściwie farba za mnie zdecydowała i mam ciemny orzech wszyscy mówią,że mi w nim dobrze i ja już powoli się przyzwyczajam do tego koloru.
A Emilka no właśnie wiem spada jej beta ale ja mam cały czas nadzieje,że jeszcze bedzie dobrze;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:ja właśnie na taki pomalowałam włosy w piątek ładny kolor pierwszy raz malowałam włosy i mi się spodobało
;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Emilka ma mieć jutro jeszcze rano bardzo czułe i dokładne micro usg i po tym ostateczna decyzja !!!
Kochana Emilko jesteśmy z Tobąinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitaj mikusia2 ja tez mam dzisiaj 13 dc i powinnam czuc bol jajnika a tu nic wiec chyba w tym miesiacu nie bedzie owulacji, albo po prostu bedzie tylko bez bolu. dziwne. kochana jak jestes zmeczona to nie rob nic na siłe, odpocznij i wtedy moze nabierzesz sil zeby poserduszkowac
Mikusia2, inessa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:witaj mikusia2 ja tez mam dzisiaj 13 dc i powinnam czuc bol jajnika a tu nic wiec chyba w tym miesiacu nie bedzie owulacji, albo po prostu bedzie tylko bez bolu. dziwne. kochana jak jestes zmeczona to nie rob nic na siłe, odpocznij i wtedy moze nabierzesz sil zeby poserduszkowac
kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
;oniqa swietny kolorek bardzo mi się podoba mam nawet podobny ale ciut już się zmył..
Emilka
Pytanie z innej beczki, myślicie, że mogę wspólżyć z tym moim czymś w macicy, nie zaszkodze sobie?? lekarz nic mi nie powiedział na ten temat a już dawno u nas nie było serduszkowania przez grypkę i chciałabym się jakos odstresować w ten sposób no i w ogóle mam chęćinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikusia2 wrote:chcialam dodac ze ja nigdy nie mam zadnych objawow owulacji i tu jest ten problem a testy owu to mi pokazuja 7 dni z zedu test pozytywny wiec juz ich nie kupuje skoro i nawet z ich pomoca w ciaze nie zaszlam...
inessa lubi tę wiadomość