Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tusiaczek wrote:hej dziewczynki
wiadomo juz cos wiecej o emi ?? mysle o tym i mysle...
Mam pytanko mam dzis 5 dc a wykres wskazuje mi ze mam dni plodne wtf ???inessa lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:możże być tak że teraz Ci wyznaczył dni płodne a za kilka dni jak Ci spadnie tempka i znów wzrośnie to ovu wyznaczy Ci na nowo dni płodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 15:21
inessa lubi tę wiadomość
-
ee bo gdybys miała tak 28 30 dniowe to juz byś mogła testowac, kurcze juz chciałabym wiedziec jak test Twój ;P ale jestem niecierpliwa
inessa lubi tę wiadomość
-
a ja tak z innej beczki może mi doradzicie chciałabym zmienic kolor włosów teraz mam blond zastanawiam się nad drastyczna zmiana na jakiś rudy, bordo albo brąz powiem tak już mi sie znudził blond chciałabym czegos nowego i chciałabym spróbować jakis odważny kolor ale boje sie że mi sie nie spodoba i bede żałowac jutro chce farbowac włosy macie jakies propozycje ??
inessa lubi tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:hej dziewczynki
wiadomo juz cos wiecej o emi ?? mysle o tym i mysle...
Mam pytanko mam dzis 5 dc a wykres wskazuje mi ze mam dni plodne wtf ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2013, 17:58
inessa lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:a ja tak z innej beczki może mi doradzicie chciałabym zmienic kolor włosów teraz mam blond zastanawiam się nad drastyczna zmiana na jakiś rudy, bordo albo brąz powiem tak już mi sie znudził blond chciałabym czegos nowego i chciałabym spróbować jakis odważny kolor ale boje sie że mi sie nie spodoba i bede żałowac jutro chce farbowac włosy macie jakies propozycje ??
;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:właśnie sie boje rudego może jakies odcienie orzechowego ja sobietłumacze to tylko włosy no ale z drugiej strony "one nas reprezentują"
inessa lubi tę wiadomość