Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofelaine wrote:;oniqa swietny kolorek bardzo mi się podoba mam nawet podobny ale ciut już się zmył..
Emilka
Pytanie z innej beczki, myślicie, że mogę wspólżyć z tym moim czymś w macicy, nie zaszkodze sobie?? lekarz nic mi nie powiedział na ten temat a już dawno u nas nie było serduszkowania przez grypkę i chciałabym się jakos odstresować w ten sposób no i w ogóle mam chęćinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKOchana szczerze ja jak miałam bardzo wielką ochote to serduszkowałam trzy dni po zabiegu nie wiem czy na Twoim miejscu bym nie serduszkowała
my lubimy serduszkować a to dobra sprawa na stres ale niestety to musi być Twoja decyzja;oniqa lubi tę wiadomość
-
hej. dziewczyny nie rozumiem ! wczoraj zaznaczylam ignorowanie tempki i po dzisiejszej temp byla wyznaczona owu na 32 dc teraz weszlam i odznaczylam przez przypadek ignorowanie tempki z wczoraj i potem zaznaczylam spowrotem ignorowanie i detektor nie zaznaczyl na nowo owulacji dlaczego ????
inessa lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Tak sukienka wybrana juz dawno temu, jest piekna a ja jestem chwalipięta http://www.abcslubu.pl/galeria/7-suknie-slubne-2013/31-suknie-slubne-annais-bridal-20122013/suknia-slubna-annais-bridal--model-nanteza-2686.jpg
o taka do załatwienia zostały obrączki, zaproszenia, alkohol no i ksiądz;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Tak sukienka wybrana juz dawno temu, jest piekna a ja jestem chwalipięta http://www.abcslubu.pl/galeria/7-suknie-slubne-2013/31-suknie-slubne-annais-bridal-20122013/suknia-slubna-annais-bridal--model-nanteza-2686.jpg
o taka do załatwienia zostały obrączki, zaproszenia, alkohol no i ksiądzinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a mozecie chociaz wejsc i zobaczyc czy naprawde nie widac zaznaczonej owu czy tylko ja tak mam.
a tak poza tym czemu nie moge usuwac komentarzy pod moim wykresem skoro wczesniej moglam ?inessa lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:a mozecie chociaz wejsc i zobaczyc czy naprawde nie widac zaznaczonej owu czy tylko ja tak mam.
a tak poza tym czemu nie moge usuwac komentarzy pod moim wykresem skoro wczesniej moglam ? -
Kurcze nie było mnie cały dzień a tutaj tyle wpisów...
;oniqa może toffi... ja mam naturalny mega ciemny brąz i już miałam tyle kolorów że szok.. obecie pasemka blond chciałabym inny ale mi nie wychodzi ;/ a odrost mam po 2 tyg....
inessa lubi tę wiadomość