X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    ;oniqa swietny kolorek bardzo mi się podoba :) mam nawet podobny ale ciut już się zmył..

Emilka <3

Pytanie z innej beczki, myślicie, że mogę wspólżyć z tym moim czymś w macicy, nie zaszkodze sobie?? lekarz nic mi nie powiedział na ten temat a już dawno u nas nie było serduszkowania przez grypkę i chciałabym się jakos odstresować w ten sposób no i w ogóle mam chęć :)
    a jaki kolor farby TY kupujesz i z jakiej firmy ?? ja jutro chce kupic ale nie wiem jakim kolorem taką uzyskać

inessa lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dzisiaj mega suszy nie wiem po czym, spiąca jestem i ochota na ogórki kiszone jest cały czas ..... coraz bardziej sie niecierpliwie i czekam na ta sobote

inessa lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze chodze do fryzjera i on robi mi taki kolorek ale ostatnio sama sie zafarbowalam i kupiłam farbe z firmy wellaton o kolorze karmelowa czekolada ale jest troche ciemniejszy niz na zdjęciu ;)

inessa, ;oniqa lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zaryzykuje z serduszkowaniem,w końcu to co nie jest zabronione jest dozwolone :)

Ale może się wypowiecie jednak??

inessa, ;oniqa lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchana szczerze ja jak miałam bardzo wielką ochote to serduszkowałam trzy dni po zabiegu :P nie wiem czy na Twoim miejscu bym nie serduszkowała ;)
    my lubimy serduszkować a to dobra sprawa na stres :P ale niestety to musi być Twoja decyzja :)

;oniqa lubi tę wiadomość

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. dziewczyny nie rozumiem ! wczoraj zaznaczylam ignorowanie tempki i po dzisiejszej temp byla wyznaczona owu na 32 dc teraz weszlam i odznaczylam przez przypadek ignorowanie tempki z wczoraj i potem zaznaczylam spowrotem ignorowanie i detektor nie zaznaczyl na nowo owulacji dlaczego ????

inessa lubi tę wiadomość

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem bardziej na tak :)muszę się jakoś odstresować bo 90 % myśli zajmuję mi mój problem, jeśli nie będzie bolało to spróbuje :)

;oniqa, inessa lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine a powiedz mi jak przygotowania do ślubu sukienka wybrana :)

inessa lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sukienka wybrana :) juz dawno temu, jest piekna :) a ja jestem chwalipięta :D http://www.abcslubu.pl/galeria/7-suknie-slubne-2013/31-suknie-slubne-annais-bridal-20122013/suknia-slubna-annais-bridal--model-nanteza-2686.jpg

o taka :) do załatwienia zostały obrączki, zaproszenia, alkohol no i ksiądz :)

atdc8iikup31msj2.png
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny odpowie mi ktos ?

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nigdy tak nie miałam a więc nie pomoge :(

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Tak sukienka wybrana :) juz dawno temu, jest piekna :) a ja jestem chwalipięta :D http://www.abcslubu.pl/galeria/7-suknie-slubne-2013/31-suknie-slubne-annais-bridal-20122013/suknia-slubna-annais-bridal--model-nanteza-2686.jpg

o taka :) do załatwienia zostały obrączki, zaproszenia, alkohol no i ksiądz :)
    śliczna :) ja bym moją jeszcze raz założyła :)

inessa lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nono suknia sliczna, az zazdroszcze ze ja juz po slubie jestem. teraz wybralabym sobie inna suknie, moja była taka zwykła i prosta...

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane uciekam bo bardzo zmęczona jestem dobranoć i do usłyszenia buziaki :***********

kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna sukienka :D
    Staraczka kochana nie wiem jak Ci pomóc nie miałam tak nigdy :(

• staraczka24 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mozecie chociaz wejsc i zobaczyc czy naprawde nie widac zaznaczonej owu czy tylko ja tak mam.
    a tak poza tym czemu nie moge usuwac komentarzy pod moim wykresem skoro wczesniej moglam ?

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka24 wrote:
    a mozecie chociaz wejsc i zobaczyc czy naprawde nie widac zaznaczonej owu czy tylko ja tak mam.
    a tak poza tym czemu nie moge usuwac komentarzy pod moim wykresem skoro wczesniej moglam ?
    kochana wiesz od wczoraj ovu bzikuje jakieś nowe zmiany wprowadza może dlatego tak wymyślił w Twoim przypadku, byłam oglądałam i naprawde dziwne to jest ale poprostu nie wiem dlaczego moze jutro zmieni jak bedzie astepna tempka

• sylvia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie było mnie cały dzień a tutaj tyle wpisów... :P

;oniqa może toffi... ja mam naturalny mega ciemny brąz i już miałam tyle kolorów że szok.. obecie pasemka blond chciałabym inny ale mi nie wychodzi ;/ a odrost mam po 2 tyg.... :)

inessa lubi tę wiadomość

relgg7rfroacrbi5.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine kiecka śliczna... ja już też po ślubie 10 miesięcy temu, w swojej kiecy byłam zakochana :P

inessa lubi tę wiadomość

relgg7rfroacrbi5.png
  • sylvia Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie coś źle czuje dzisiaj w głowie mi się kręci... jakoś tak dziwnie.. może to ta pogoda...

relgg7rfroacrbi5.png
‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ