Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybo mam ochote zapalic ale juz mi przeszla bleee . . . jak bede w ciazy to przejde na E-papierosa !!! albo calkowicie rzuce bo masakra obiecalam mojemu ze rzuce jak tylko zajde wiec slowa dotrzymam
JEZELI JA SIE TRUJE TO NIE POZWOLE NA TO ZEBY MOJE DZIDZI BEDZIE SIE TRULO !!! NIKT!POWTARZAM NIKT A TYM BARDZIEJ JA NIE BEDZIE PALIL PRZY MOIM BEJBIKUinessa lubi tę wiadomość
-
nie ja nie wyczuwam nic tylko jest mały problem bo ja jutro jade w góry na rajd górski o 8 wyjazd a póxniej panieńskie koleżanki test zrobie zaraz o 6 jak wstane bo teraz to nie ma sensu ja mam taki strasznie wydęty brzuch czuje sie spuchnięta cały czas pic mi się chce i mega zmeczona i rozdrażniona jestem wszystko mnie wkurza wrrrr
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykochana ;oniq ja wlasnie tez juz ktorys dzien z kolei jestem bez sexu nie mam ochoty na czulosci,buziaka a co dopiero na sex !!! szlag mnie trafia !!! brzusio boli,cycki bola i nabrzmialy,zgaga,i przeklete baki gora i dolem
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny:oniqa ja bym zrobiła teraz bo jak jutro jedziesz w góry a jesteś wciąży i plamisz to tak szczerze nie wiem czy to dobry pomysł, przepraszam zaszczerość ale to z troski o Ciebie
Basiu a nie możesz tak patrzeć bo zwariujesz a po drugie nie wiesz czy przekażesz tą chorobe. Ja mam też dziedziczne choroby i wiele z nas ma i co staramy się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiness kochana wiwm,ze wiele dziewczyn ma jakies choroby ale ja sie poprostu martwie o przyszlosc mojego nie narodzonego dziecka
A tak w ogole,to moj powiedzial jakos dzien czy dwa po dniach plodnych ze w tym miesiacu sie uda bo on tak czuje :)OBY SIE NIE MYLILO MOJE KOCHANIEsylvia, kaarolaa, Miriam, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny