Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czuje tak chocby na niej cos byl ,cos ja zakrywalo,zatykalo ??? ... taka chocby strasznie sliska blonka na niej byla :/ wysoko,zamknieta i miekka :) jest moja :)

inessa lubi tę wiadomość

• sylvia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiullkaa a po co palisz co... i się źle czujesz no....

inessa lubi tę wiadomość

relgg7rfroacrbi5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pale i już się nie wypowiadam na temat palenia bo już kilka razy pisałam o tym :)
    Ja dopiero po owulce kilka dni już mi szyjka robi sie twardsza al eco Ty masz to nie wiem może od śluzu tak się zrobiło :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo mam ochote zapalic :/ ale juz mi przeszla :/ bleee . . . jak bede w ciazy to przejde na E-papierosa !!! albo calkowicie rzuce bo masakra :/ obiecalam mojemu ze rzuce jak tylko zajde :) wiec slowa dotrzymam ;)
    JEZELI JA SIE TRUJE TO NIE POZWOLE NA TO ZEBY MOJE DZIDZI BEDZIE SIE TRULO !!! NIKT!POWTARZAM NIKT A TYM BARDZIEJ JA NIE BEDZIE PALIL PRZY MOIM BEJBIKU <3 <3 <3 :)

inessa lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ja nie wyczuwam nic tylko jest mały problem bo ja jutro jade w góry na rajd górski o 8 wyjazd a póxniej panieńskie koleżanki test zrobie zaraz o 6 jak wstane bo teraz to nie ma sensu ja mam taki strasznie wydęty brzuch czuje sie spuchnięta cały czas pic mi się chce i mega zmeczona i rozdrażniona jestem wszystko mnie wkurza wrrrr :/

inessa lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mam problem . . . tzn.cos co mnie dreczy i boje se,ze to w jakims sensie mnie blokuje psychicznie na zajscie w ciaze :( :( :(

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tez jestem rozdrazniona :/ i to strasznie :/ moj jak wchodzi do domu to gada ze juz mam focha :/ a ja go mam a niewiem dlaczego ??? :/ a nie chce byc na niego zla :/ niemam ochoty na sex :/ ani na zadne czulosci :/

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basia ale mogłabys juz powoli zegnac sie z papierosem, bo organizm jest zatruty i potrzebuje troche czasu zeby sie odtruc.

inessa lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez nie mam ostatnio ochoty na sex niby dzisiaj miałam ale wszystko mnie boli i chyba znów nie będzie a to już 6 dzień bez ....

basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj problem polega na tym,ze mam . . . bielactwo od 6 roku zycia i strasznie sie boje,ze moje bejbi tez bedzie miec w przyszlosci :( wiem co ja przezywalam :( dlatego boje sie zeby moje dziecko tego nie przezywalo :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana ;oniq ja wlasnie tez juz ktorys dzien z kolei jestem bez sexu :( nie mam ochoty na czulosci,buziaka a co dopiero na sex !!! szlag mnie trafia !!! brzusio boli,cycki bola i nabrzmialy,zgaga,i przeklete baki gora i dolem

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to jest choroba genetyczna :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :oniqa ja bym zrobiła teraz bo jak jutro jedziesz w góry a jesteś wciąży i plamisz to tak szczerze nie wiem czy to dobry pomysł, przepraszam zaszczerość ale to z troski o Ciebie <3

Basiu a nie możesz tak patrzeć bo zwariujesz a po drugie nie wiesz czy przekażesz tą chorobe. Ja mam też dziedziczne choroby i wiele z nas ma i co staramy się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no genetyczna :/ taka ze ja z calej mojej rodziny ja tylko mam :/ i od mojej chrzestnej corka ale tylko na kostce ma :/

inessa lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a myslicie że teraz wyjdzie test jak to nie mocz z rana

inessa lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakie masz cykle kochana ?

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie znaczy kochana ze twoje malenstwo tez to bedzie miało.

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iness kochana wiwm,ze wiele dziewczyn ma jakies choroby ale ja sie poprostu martwie o przyszlosc mojego nie narodzonego dziecka ;)

A tak w ogole,to moj powiedzial jakos dzien czy dwa po dniach plodnych ze w tym miesiacu sie uda ;) bo on tak czuje :)OBY SIE NIE MYLILO MOJE KOCHANIE :)

sylvia, kaarolaa, Miriam, inessa lubią tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinnam dzisiaj dostać no ale nie ma

sylvia, inessa lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to powinien wyjść :)

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ