Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczynki
Widze ze u was roznie u mnie tak samo
podczytuje was ale w sumie nie mam nic nowego do napisania zaczelam nowy cykl zobaczymy - wlasnie dzis moja kolezanka dzwonila do mnie ze mam'a zostanie oczywiscei ciesze sie z jej szczescia bardzo tym bardziej ze chyba sie nie starali a " samo wyszlo" ale... now wlasnie cieszylabym sie bardziej gdyby w tym cyklu i mnie sie udalo
Emilko trzymam za ciebie kciuki jestes silna kobieta pamietaj o tym jak raz sie udalo uda sie i kolejny trzymam za ciebie kciuki wszystko napewno sie ulozy a nic nie dzieje sie bez przyczyny bardzo przezywalam to co sie z toba dzialo mimo iz sie nie znamy
Buzikai dla kazdej z was milego dnia :*Emilka WSK, inessa lubią tę wiadomość
-
karolaa ale jakie są warunki jeszcze? albo podaj stronkę
inessa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Emilka WSK wrote:Bardzo mi pomagacie kochane moje, odeszłam z tego wątku ale wy nadal pamiętałyście.... Wiem, że dzięki waszym modlitwom żyję bo miałam stan zagrożenia życia... dochodzę do siebie bo wiem że muszę, dla dziecka, mój aniołek teraz na mnie patrzy i pewnie chce żeby mamusia była silna.. Lekarz powiedział mi- zaszła pani w ciążę- więć możecie mieć dziecko, teraz musimy tylko się zagoić i znaleźć przyczynę aby móc pomóc następnej ciąży... I tą nadzieją żyję.. Długo jeszcze będę płakać, nigdy nie zapomnę, zawsze już będę "Mamą" i już zawsze w dokumentach ta ciąża pozostanie... Ale wierzę, tak jak wierzyłam wcześniej. Mam dla kogo żyć i trwać w sile. Ta ciąża miała swój cel- teraz wiem, że możemy być rodzicami lecz trzeba nam się przebadać dokładnie, pewnie bez ciąży zwlekałabym z badaniami i czekała nadal.. Bóg dał nam szansę ale i wskazówkę jak dobrze wykorzystać następną, a On wie, że mocno w Niego wierzymy i mimo przeciwności zawsze będziemy..ta ciąża też zbliżyła nasze rodziny które miały napiete stosunki, zbliżyła i otworzyła oczy wiecznie przeciwnym nam teściom... Wszystko ma swój cel,a my musimy czytać te znaki z wiarą, że jutro będzie juz lepiej..
Kochamy Cię, Aniołku [*]
Emilka bardzo mi przykro ale wierzę ze jesteś Dzielną Kobietą przytulam mocno :*
inessa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:karolaa ale jakie są warunki jeszcze? albo podaj stronkę
duzo tu o tym nie ma, ale rano ogladałam pytanie na sniadanie i troche o tym mowili, wiec postanowiłam to sprawdzic.inessa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:http://wiadomosci.onet.pl/kraj/23-kliniki-wezma-udzial-w-programie-refundacji-in-,1,5534177,wiadomosc.html
duzo tu o tym nie ma, ale rano ogladałam pytanie na sniadanie i troche o tym mowili, wiec postanowiłam to sprawdzic.inessa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Eavonne wrote:Emilko WSK Bardzo mi przykro:-(((((( Bądź silna
basiulkaa_89, Fedra, inessa, Iwo123 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja juz kilka lat temu o tym myslałam i powiem ze głupia jestem ze zrezygnowałam. a teraz trudniej jest sie dostac, bo bardzo duzo chetnych jest i moga sobie przebierac i wybierac. najlepiej miec jeszcze jakis fach np. ratownika medycznego lub logistyke. wtedy bardzo chetnie biora, ja niestety tego nie mam i tak sobie mysle czy by jeszcze na studium ratownicze sie nie wybrac.
;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny