X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe mamusie 2013 :)
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2013 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa boisz sie kochana rozczarowania :) jak kazda z nas jak robi testa . . . no ale badz neutralnie nastawiona :D ja tak robie :D niby chce i to baaarddzo ale mam to gdzies jaki wyjdzie wynik :) MAM NADZIEJE,ZE 18 CZERWCA PIEKNIE SIE ZASKOCZE II KRESKAMI :D I ZE NA WYKRESIE SIE ZAZIELENI TAK JAK U CIEBIE :D JUZ JUTRO :* Z CALEGO SERCA CI TEGO ZYCZE I KAZDEJ Z NAS OSOBNO :* UDA SIE W KONU ;) PREDZEJ CZY POZNIEJ ALE SIE UDA :) MUUUUSIIII :D INNEJ OPCJI NIEMAAA :D

kaarolaa, inessa, ;oniqa, Iwo123, eunika lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13 czerwca mam dostac przewidywalna @ ale tak mysle ze 18 juz bede mogla testowac heheheh ;)bo teraz mam co 27 czyli na 13 gora 14 mam dostac bo na tym wykresie OVUFRIEND nie zaznacza 1dnia okresu jak jest to plamienie czyli ma byc wedlug OVUFRIEND 14 a wedlug moich obliczen licczac ze 1 okresu byl 18 maja to mam dostac 13 zerwca :D uhhh a moj najdluzszy cykl trwal 31 dni takze licze ze jak NIE PRZYJDZIE @ DO 18 CZERWCA TZN.ZE MOGE TESTOWAC I JEST COS NA RZECZY :D BOZE JA JUZ CHCE TESTOWAC ALBO @ DOSTAC !!!! Strasznie nastawilam sie na ten cykl ale w sumie neutralnie bo to moj 24 miesiac staran bezskutecznych :D

Oki ide ogladac HARREGO POTTERA :D uwielbiam :)

kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide razem z toba ogladac :)basia zycze 2 kreseczek :)

basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam teraz duzo śluzu i minimalnie jest brązowy martwi mnie to :(

inessa lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dzieki ;) mam nadzieje,ze ten miesiac bedzie najszczesliwszym w moim zyciu ;) :D :* <3
    Strasznie mnie dzis muli :/ :/ :/ porazka jakas :/ szczegolnie teraz pod wieczor mnie muli :/ i od fajek i od kawy :/ i do tego pulsuje mi prawy jajnik :/ masakra jakas :/ juz ktorys dzien z kolei go czuje :/ i ten bol podbrzusz,gazy,wzdecia itd.
    kaarolaa kochana moja :) zycze Tobie tego samego :) pieknych 2 kreseczek :D
    Kazdej zycze :) A tym co w ciazy do szczesliwych i nudnych 9miesiecy :D i donoszenia fasolki :) a tym co utracili swoje malenstwo [*] to zeby udalo im sie jak najszybciej je odzyskac :* <3 <3 <3 :*

;oniqa, inessa, kaarolaa lubią tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    kurde dzieki ;) mam nadzieje,ze ten miesiac bedzie najszczesliwszym w moim zyciu ;) :D :* <3
    Strasznie mnie dzis muli :/ :/ :/ porazka jakas :/ szczegolnie teraz pod wieczor mnie muli :/ i od fajek i od kawy :/ i do tego pulsuje mi prawy jajnik :/ masakra jakas :/ juz ktorys dzien z kolei go czuje :/ i ten bol podbrzusz,gazy,wzdecia itd.
    kaarolaa kochana moja :) zycze Tobie tego samego :) pieknych 2 kreseczek :D
    Kazdej zycze :) A tym co w ciazy do szczesliwych i nudnych 9miesiecy :D i donoszenia fasolki :) a tym co utracili swoje malenstwo [*] to zeby udalo im sie jak najszybciej je odzyskac :* <3 <3 <3 :*
    Basiulka ja miałam tak samo te same objawy a dzisiaj mam dużo śluzu i jest minimalnie brązowy źle to wróży :(

inessa, Miriam lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa ja bym zrobila juz teraz testa bo w razie W jak jestes w ciazy to musialabys sie zglosic na pogotowie !!!

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu to samo chciałam doradzić :onice :)
    A do tego mam takie same objawy co Ty tylke nie bolą dwa jajniki na przemian

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Basiu to samo chciałam doradzić :onice :)
    A do tego mam takie same objawy co Ty tylke nie bolą dwa jajniki na przemian

Kurde nooo :/ ale zaluje ze mi termometr padl :/ :( ale co ma byc to bedzie :D :D :D 3mam za NAS wszystkie kciuki kochana ;)
    Ale mnie prawa piers boli buuu :( az caly bark mnie boli i pod pacha te zebra :(
    INESS myszko moja to bie oddam nawet swoja kolej :* <3 <3 <3 :* w za fasolkowaniu ;) tobie sie nalezy :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Basiulka ja miałam tak samo te same objawy a dzisiaj mam dużo śluzu i jest minimalnie brązowy źle to wróży :(

ja mam duzo sluzu ale mlecznego ;)
    a tez bekalas co chwile???
    ja non stop :O i zgaga jak bekam :/ doszla do tego :/ oby to bylo to :D

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu każdej z nas się należy wiesz i bardzo bym chciała żeby nam wszystkim się w końcu udało :)
    Mnie piersi swędzą i dziwnie kłują inaczej nie umiem tego nazwać a najbardziej te dziwne mdłości mnie denerwują i zgaga ale tylko wieczorem .

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulka ma racje ja tez miałam plamienia i poroniłam, ale skoro to sie dopiero teraz zaczeło to mysle ze jeszcze nie jest zle. czasami takie plamienie jest normalne. jutro jak najszybciej rob testa i jesli bedzie pozytyw, a ty dalej bedziesz plamiła to do lekarza :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet mi nie gadaj o zgadze :/ wlasnie mnie dopadla :/

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiulkaa_89 wrote:
    ja mam duzo sluzu ale mlecznego ;)
    a tez bekalas co chwile???
    ja non stop :O i zgaga jak bekam :/ doszla do tego :/ oby to bylo to :D
    ze mnie ąż się leje musze wkładke założyć a z gazami to mam troche inny problem (na dole ;) )
    :oniqa i co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i pochwa mnie zaczela dzisiaj bolec ??? kurcze niewiem jak to nazwac :/ ??? hmmm . . . w kazdym razie ja czuje :/ a na szyjce wyczulam cos dziwnego???chocby sluz na samym wierzchu ??? nie rozumiem???
    ;oniqa wyczuwasz cos takiego u siebie???albo wy kobiety wyczulyscie cos takiego u siebie???

inessa lubi tę wiadomość

• sylvia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mhm... ale sie rozpisałyście :) mnie boli brzuch i jajniki i piersi... i czuje że przyjdzie @.... no nic na to nie zrobi pozostaje mi czekać i sie przekonać... :) sądzę że to wszystko od stresu bo troche go teraz mam w życiu... ale jutro leżaczek, słoneczko i mnie nie ma cały dzień :D :D :D

basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość

relgg7rfroacrbi5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tych na dole to nawet nie gadam ;) pierdze chocbym sie fasolki najadla heheheh :d a jej nie tykam :O tylko szparagowa jadam ;) moj sie z emnie smieje,ze zaniedlugo GAZ MASKE SE KUPI ahahahha :D
    gora i dol gazy non stop :) porazka :/ az wstyd wyjsc z domu ;)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co na szyjce wyczuwasz? ja mam wysoko cały czas i jeszcze otwarta jest a śluz już mówiłam zalewa mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duszno mi sie zrobila :/ i zimne poty mnie oblaly :/ przez fajke :/

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasię wstydze nawet już przy meżu bo jakaś maskara a nie jedam cięzkostrawnych potraw ze względu na chore jelita. Mąż też się ze mnie śmieje,że jak bomba atomowa hahahhahahahaah

‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ