Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inessko nie wiem ile masz lat ale powiem Ci że 3 dni temu dowiedziałam sie że moja kuzynka która ma 38 lat jest w ciąży z 1 dzieckiem jest teraz podwiązana i musi dużo odpoczywać ale jej sie udało a tym bardziej że wczesniej nie chciała mieć dzieci dodam że jest w 7 miesiącu ciąży
basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:bo mam ochote zapalic ale juz mi przeszla bleee . . . jak bede w ciazy to przejde na E-papierosa !!! albo calkowicie rzuce bo masakra obiecalam mojemu ze rzuce jak tylko zajde wiec slowa dotrzymam
JEZELI JA SIE TRUJE TO NIE POZWOLE NA TO ZEBY MOJE DZIDZI BEDZIE SIE TRULO !!! NIKT!POWTARZAM NIKT A TYM BARDZIEJ JA NIE BEDZIE PALIL PRZY MOIM BEJBIKU
Już teraz je trujesz pamiętaj, że jajeczko dojrzewa ok 90 dni przed uwolnieniem i to ten właśnie czas jest najważniejszy aby jajeczko było zdrowe łącznie z odżywianiem, stylem życia i w ogóle. To co jadłaś i robiłaś ok 3 m-cy temu ma największy wpływ na jakość uwolnionego jajeczka w danym cyklu. Podobnie jest z plemnikami dlatego lekarze zalecają kwas foliowy i inną suplementacje już na ok. 3 m-ce przed planowaniem ciąży.inessa, basiulkaa_89, Foto_Anna lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam dziewczyny spac nie umiałam cały czas myślałam o teście dlatego wstałam i mówie a zrobie teraz Wyszły 2 piękne krechy obudziłam męża i mu pokazałam test.
eunika, Konwalia, sylvia, Tusiaczek, Mikusia2, inessa, basiulkaa_89, kaarolaa, juicca, adzia, Koza, Patii22, Iwka lubią tę wiadomość
-
Gratuluje ogromnie dbaj o siebie teraz bo zajsc nie jest łątwo tak naprawdę co widzę po was kobietki ( bo ja dopiero zaczynam starania w sumie w stosunku do was)cale donosic ciaze i to zdrową yto jeszcze wieksze wyzwanie - z całego serca ci tego zycze i po czesci zazdroszczę
Ja od rana na nogach mnostwo juz zrobiłąm bo ta sobote mam wolna - 4 prania kolejne sie pierze, suche pranie zdjelam i poskladalam , na strychu bylam w " odiwdziny" hihih, poodkurzałąm posprzatałam ogarnełam sie zjadłąm pyszną owisianke z rana wyprawi,łam meza do pracy teraz troche sie obijam pozniej jakis obiad i dzien zleci...
Buziaki
inessa, ;oniqa lubią tę wiadomość