Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
:oniqa gratulacje i spokojnych 9 miesięcy.
Od wczoraj nie pisałam bo byłam na całonocnym grillu poza domem, przez to temp. rano nie zmierzyłam dopiero jak się przespałam i teraz nie wiem czy idzie w górę czy nie. Plamienie niestety nie znikło od wczoraj ale stało się brązowe i niewielkie wiec może to resztki wczorajszego. Sama nie wiem jak to działa ale mimo że piersi nie odpuszczają i bolą to myślę, że @ się zjawi.inessa, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ecencia wrote::oniqa gratulacje i spokojnych 9 miesięcy.
Od wczoraj nie pisałam bo byłam na całonocnym grillu poza domem, przez to temp. rano nie zmierzyłam dopiero jak się przespałam i teraz nie wiem czy idzie w górę czy nie. Plamienie niestety nie znikło od wczoraj ale stało się brązowe i niewielkie wiec może to resztki wczorajszego. Sama nie wiem jak to działa ale mimo że piersi nie odpuszczają i bolą to myślę, że @ się zjawi.inessa lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:też nie przepadam ale dziś dzień lenia spanie do 11 w łóżku do 16 taka mini regeneracja
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja tak lubię leżeć leżeć i nic nie robić raz n jakiś czas ostatnio jakaś taka zmęczona chodzę i postanowiłam dziś odpocząć i nic nie robić a co do obserwacji ja tak mówiłam w tamtym miesiącu i tak sprawdzałam i tak aj po prostu mnie tak korciło że masakra ale życzę wytrwałości i II kreseczek na teście
eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
Hej..mam pytanie czym się różni w interpretacji wykresu linia ciagla od przerywanej która wykrywa ovu?
inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Miriam wrote:no ja tak lubię leżeć leżeć i nic nie robić raz n jakiś czas ostatnio jakaś taka zmęczona chodzę i postanowiłam dziś odpocząć i nic nie robić a co do obserwacji ja tak mówiłam w tamtym miesiącu i tak sprawdzałam i tak aj po prostu mnie tak korciło że masakra ale życzę wytrwałości i II kreseczek na teście
inessa lubi tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:Hej..mam pytanie czym się różni w interpretacji wykresu linia ciagla od przerywanej która wykrywa ovu?
MariaAntonina, inessa lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:przerywana jest chyba taka niepewna a jak ciągła to raczej już się nie zmieni na inny dzień... chyba że sie mylę to mnie poprawcie
inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyeunika wrote:przerywana jest chyba taka niepewna a jak ciągła to raczej już się nie zmieni na inny dzień... chyba że sie mylę to mnie poprawcie
OvuFriend zaznaczył owulację na moim wykresie linią przerywaną, co to oznacza?
Czasami OvuFriend może zaznaczyć owulacje na Twoim wykresie linią przerywaną co oznacza, że do owulacji mogło dojść, ale jej wystąpienie nie jest pewne (poinformuje Cię o tym Detektor Płodności). Zdarzy się tak wówczas, gdy niedostateczna ilość wskaźników płodności potwierdzi owulację bądź wystąpią zjawiska, które zakłócą jasną interpretację wykresu. W Detektorze Płodności w tabeli możesz sprawdzić, które wskaźniki płodności potwierdzają, a które zaprzeczają wystąpieniu owulacji w wyznaczonym terminie. Na przykład jeśli w tabeli przy statystyce i śluzie szyjkowym w kolumnie „Potwierdza owulację?” widnieje „Nie” oznacza to, że termin wyznaczonej owulacji przypadł poza przewidywanym terminem wystąpienia owulacji oraz dodatkowo w tym czasie odnotowałaś niepłodny śluz szyjkowy lub śluz płodny wystąpił po owulacji (co mogłoby wskazywać na inny termin wystąpienia owulacji).
MariaAntonina, eunika, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyok ja uciekam bo M już marudzi " Przesadzasz już cały dzień a od 2 h nie odezwałaś się ani słowem tylko ty i ta twoja różowa strona "
wiec miłego wieczorku KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 19:44
inessa, basiulkaa_89, juicca, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny