Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia28:( wrote:też tak myślę nie miałam takiego a to moj 3 cykl z ovu bolą mnie bardzo mocno piersi ałć już ze 4 dni
inessa lubi tę wiadomość
-
Emilko jak bedziesz miala ochote porozmawiac to pisz, moge nawet do Ciebie zadzwonic jesli ci ulzy...jestem tu jak bedziesz potrzebowala.Emilka WSK wrote:Dziewczyny mam wielką prośbę, wiem ze ran się nie rozdrapuje ale te z Was, które już były mamusiami choć chwilę wiedzą co przechodzę , błagam, napiszcie do mnie, potrzebuję Waszej cennej rady, słowa, wsparcia, musimy razem sobie pomagać i mocno wierzyć...
inessa lubi tę wiadomość
-
ecencia wrote:no i przyszłą @, straszną mam deprechę, kolejny zupełnie nieregularny cykl
inessa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki tak to jest z ta temperatura nie ma sie co sugerowac wylacznie ni - ja pod koniec tamtego cyklu mialam caly czas powyzej 37 st i jajco... A dzis tez cos dziwnego -rano ok 5.20 zmierzylam bylo 36,3 a pozniej spojrzalam na zegarek dopiero i stwierdzilam ze chyba jeszcze spalam hihihi i za wczesnie i zmierzylam ok 6 i bylo 36,7 i zapisalam ta druga nie wiem skad taka roznica albo termometr zle trzymalam albo nie mam pojecia..
Gosia tak to moglo byc zagniezdzenie patrzac po twoim wykresie ale nie ma co sie nakrecac tylko jak bejbik bedzie dopiero sie cieszyc bo tak to tylko niepotrzebne rozczarowanie ja co chwile sprawdzasz ten wykres temperature i ciagle o tym myslisz...eunika, inessa, Iwka lubią tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:hej dziewczynki tak to jest z ta temperatura nie ma sie co sugerowac wylacznie ni - ja pod koniec tamtego cyklu mialam caly czas powyzej 37 st i jajco... A dzis tez cos dziwnego -rano ok 5.20 zmierzylam bylo 36,3 a pozniej spojrzalam na zegarek dopiero i stwierdzilam ze chyba jeszcze spalam hihihi i za wczesnie i zmierzylam ok 6 i bylo 36,7 i zapisalam ta druga nie wiem skad taka roznica albo termometr zle trzymalam albo nie mam pojecia..
Gosia tak to moglo byc zagniezdzenie patrzac po twoim wykresie ale nie ma co sie nakrecac tylko jak bejbik bedzie dopiero sie cieszyc bo tak to tylko niepotrzebne rozczarowanie ja co chwile sprawdzasz ten wykres temperature i ciagle o tym myslisz...inessa lubi tę wiadomość
-
Witajcie kobietki mnie wczoraj nie było pogoda się poprawiła w końcu słoneczko zaświeciło a ponadto wybrałam się z mężem i znajomymi na Kabaret Młodych Panów mega relaks i smiechuu po uszy ;P
inessa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczeta .. u mnie spadek co prawda maly.. ale jeszcze tylko 8 dni ..TYLKo:)
miłego dnia życze wszstkim Wam
ecenicia głowa do gory .. nowy cykl nowa nadzieja ..inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyinessa wrote:Witam w nowym dniu upalnym i słonecznym dniu
Dobrego dnia Wam życzęinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalia wrote:;oniqa założyłaś ten wątek i jesteś czerwcową mamusią! Jeszcze raz gratulacje. Napisz Kochana nam wszystkim jakie były Twoje pierwsze objawy. Miałaś przeczucie, że się udało?
Konwalia, inessa, ;oniqa lubią tę wiadomość