Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
uwaga uwaga pytanie roku : czy po lezycie z nogami do gory ?? lub pupa na poduszce??? slyszalam rozne opinie a jakie sa wasze?? ma to jakis wplyw czy wg was nie ma to zadnego znaczenia?
kaarolaa, ;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiaczek wrote:uwaga uwaga pytanie roku : czy po lezycie z nogami do gory ?? lub pupa na poduszce??? slyszalam rozne opinie a jakie sa wasze?? ma to jakis wplyw czy wg was nie ma to zadnego znaczenia?
Tusiaczek, basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
ojoj slyszalam ze tak nie wolno!!! bo sperma zalegajaca zbyt dlugo utrudnia i blokuje ujscie szyjki ( jakas fachowa nazwa - nie pamietam) i ze powinna byc wydalona gdzies ok 25 min po stosunku dluzej tylko utrudnia niz ulatwia ... ile fachowcow tyle rad niestety... hihi
Miriam, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Są swietni moi ziomale jeden mieszka w tym samym bloku co ja..Napewno imprezka się udała!!!juicca wrote:Witajcie kobietki mnie wczoraj nie było pogoda się poprawiła w końcu słoneczko zaświeciło a ponadto wybrałam się z mężem i znajomymi na Kabaret Młodych Panów mega relaks i smiechuu po uszy ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2013, 16:12
basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
niby 15-20 minut to w sam raz no do 25 pierwsze ok 10-15 minut najwazniejsze jak tu sie nic nie zdziala to pozniej juz tez nie. A widzisz jak mowie ile fachowsow tyle rad hihi
inessa lubi tę wiadomość
-
ty karolka jestes mlodziutka jeszcze ja w twoim wieku nawet nie marzyalm o ciazy a wreczprzeciwnie chcialam nacieszyc sie zyciem i beztroska no ale teraz mam 26 lat i czuje ze juzdojrzalam do roli mamy wiec zaczelismy ciche starania ..
inessa, Eavonne lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Emilko jak bedziesz miala ochote porozmawiac to pisz, moge nawet do Ciebie zadzwonic jesli ci ulzy...jestem tu jak bedziesz potrzebowala.
Jesteś kochana, napisze napewno, musimy się wspierać, jesteśmy tu własnie po to;oniqa, inessa lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnymłoda jestem wiem, ale ciekawe kiedy doczekam sie maluszka skoro walcze juz ponad 2 lata i mam za soba 2 poronienia. kolezanki w moim wieku to juz po 2 dzieci maja, jedna nawet 3 sie dorobiła, a ja nadal nic troszke to boli jak widze jak one sie ciesza i jak dzieciaczki rosna...nawet moja siostra ktora ma 19 lat jest mamusia i jej synek ma 7 miesiecy. przykro mi było na poczatku kiedy dowiedziałam sie ze jest w ciazy, a teraz sie ciesze bo wiem ze nie musi przechodzic tego co ja...
Tusiaczek, basiulkaa_89, inessa lubią tę wiadomość
-
no rozumiem cie doskonale. mam znajoma ktora przez kilkanascie (!!!!!!) lat sie staralao dziecko dopiero w tamtym roku urodzila . Czasem jak kobieta i mezczyzna sa zdrowi i nie ma zadnych przeciwskazan wydaje mi sie ze glowna blokada w psoaidaniu dzidziusia jest psychika - blokada psychiczna- chce, musze miec, inni maja, itp itd a myslac tak popadamy w poczatkowa paranoje ktora pozniej wzrasta i zamiast cieszyc sie mysle teraz musze zjasc w koncu.. Ahh ta psychika ludzkam jest taka przewrotna..
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:;oniqa założyłaś ten wątek i jesteś czerwcową mamusią! Jeszcze raz gratulacje. Napisz Kochana nam wszystkim jakie były Twoje pierwsze objawy. Miałaś przeczucie, że się udało?
Konwalia, inessa lubią tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:uwaga uwaga pytanie roku : czy po lezycie z nogami do gory ?? lub pupa na poduszce??? slyszalam rozne opinie a jakie sa wasze?? ma to jakis wplyw czy wg was nie ma to zadnego znaczenia?
Tusiaczek, kaarolaa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja napewno do Was dolacze do lipcowek ale to dopiero w czwartek MAM NADZIEJE,ZE NIE PRZYJDZIE ale znajac zycie to i tak mnie zaskoczy,tak z nienaka
karoolaa to ile ty masz lat kochana?ja mam 24 rok w niku to moj rocznik
Buziaki pozdrawiam :*inessa lubi tę wiadomość
-
adzia wrote:Są swietni moi ziomale jeden mieszka w tym samym bloku co ja..Napewno imprezka się udała!!!
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Kochane ja napewno do Was dolacze do lipcowek ale to dopiero w czwartek MAM NADZIEJE,ZE NIE PRZYJDZIE ale znajac zycie to i tak mnie zaskoczy,tak z nienaka
karoolaa to ile ty masz lat kochana?ja mam 24 rok w niku to moj rocznik
Buziaki pozdrawiam :*inessa lubi tę wiadomość