Czerwcowe mamusie 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam wieczornie w Niedzielę z G (na florystyce )robiliśmy kompozycje kwiatowe z podstawa na styropianie i gąbce florystycznej na stół ,my wybraliśmy kompozycję z różami ,+ różne cuda wianki do tego ,kurcze nie chwaląc się pięknie wyszło ja wczoraj robiłam rożne rzeczy z masy solnej i obklejałam wkłady ze świecami ,te rzeczy posłużyły do dekoracji tej kompozycji ,jak uporządkuję to wstawię zdjęcia ...
poza tym @ się kończy i do dzieła chyba wezmę clo w tym cyklu,zobaczę ,przynajmniej ta @ była normalniejsza niż poprzednie jakie miałam przez ostatnie 2,5 roku
jedynie co dokucza to moje chore jelita i refluks żołądkowy a przy tym stawy bolą,pieką i mi słabo od tego ehhh... mam nadzieje ze jak podleczę jelita to stawy tez nie będą dokuczałyinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya i ja tak nie z gruchy nie z pietruchy polecam obejrzeć film DORIAN GREY dla mnie super tajemniczy,diabelny,erotyczny,ciekawy,i ale nie napisze nic więcej może ktoś się skusi na ten film główna role gra aktor grający księcia Kaspiana w Opowieści z Narnii cz.2 ale nie wiem jak się nazywa
CYT ALE TYLKO KAWAŁEK : "Jedna z najmroczniejszych legend zrealizowana w konwencji gotyckiego horroru (na granicy horroru moim zdaniem), oparta na powieści Oscara Wilde'a. Młody chłopak, Dorian Gray (Ben Barnes) przybywa do Londynu. Na miejscu poznaje malarza Basila Hallwarda (Ben Chaplin), który zafascynowany hipnotyczną urodą i niewinnością młodzieńca postanawia namalować jego portret...."
ooo tu było napisane jak się ten aktor nazywa ,a i trzeba się bardzo wsłuchać w dialogi ,to podstawa ,niestety powieści nie czytałam ,dowiedziałam się o niej dopiero jak był filminessa, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny .. a ja załamka .. dostałam chyba jakiejś infekcji..
I w tym momencie moja nadzieja .. umiera... zastanawiam sie czy isc na bete ? W pon. mam wizyte u gin.. i z ovu termin @ , ale nie wiem sama jak juz to bede testowała w sobote rano..poczekam jeszcze .. choc moglabym już dziś..ale po co na razie obserwuje temp..inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eunika wrote:witajcie dziewczynki powiedzcie mi, czy mam się niepokoić bardzo powolnym wzrostem temperatury?
Eunika .. hmm a jaki masz term.. moze bateria wysiada , a jesli nie to moze .. sie dalej nie wypowiem bo nie mam pojęcia..inessa lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:Wiecie co myśle .. ZE TO WSZYSTKO PRZEZ POGODĘ..
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eunika wrote:na pewno ja mam niedokładny bo tylko jedno miejsce po przecinku więc też słabiej widać zmianę i jeszcze wczoraj np nie piknął, jak spojrzałam to zmierzył już ale dźwięku nie było... gdyby nie moja ciekawość to rzuciłabym go w kąt
no uzbrój sie w odp. sprzet . wtedy bedzie dokładniej i wiarygodniejeunika, inessa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Miriam wrote:kurde nie wiem co się dzieje ovu niby teraz a szyjka wysoko otwarta a twarda jak głaz
inessa lubi tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:no uzbrój sie w odp. sprzet . wtedy bedzie dokładniej i wiarygodniej
a co do bety to już może coś wyjść jeśli jesteś ciekawainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeunika wrote:wiem wiem tyle że w aptece nie ma a poza tym nie chcę zamawiać na razie bo oczywiście mam ogromną nadzieję, że nie będzie mi potrzebny
a co do bety to już może coś wyjść jeśli jesteś ciekawa
dokładnie kochana jak coś to zamówisz jak @ przyjdzie czego Ci nie życzę i tu małe czary mary a kysz wredoto wrr a kysz !!!!eunika, inessa lubią tę wiadomość